Hani böyle tüm ayaklarının yerden kesildiğini hissedersin ya tüm bedeninle sanki ona aitmişsin gibi. İliklerine kadar heyecan ve titreme kaplar bedenini. İçin kımıl kımıl , sevgi dolu olup kelebekler uçuşur midende. Gözlerin kapalı baş dönmesi yaşıyorsundur tatlı bir baş dönmesi sarhoşluk gibi. ( tabi bu edebi ifadelerin hepsi gerçekten hoşlandığınız , sevdiğiniz, aşık olduğunuz insanla hissedilir )
Öpüşmek, iki insan arasındaki en kısa mesafedir. Kim bulmuştur öpüşmeyi, nerden çıkmıştır öpüşmek, üzerinde çok fazla sinir hücresi var diye mi kavuşur dudaklar, öpüşmezsen ölecekmişsin gibi gelir ya, peki o his nereden? ... Öpüşmek bir tutam tarçına, demliğe atılan iki karanfile, kekin üstündeki hindistan cevizine, simidin susamına ya da pilavın karabiberine eş değer ve türümüzün en saf iletişimidir. Bir tutam baharat için birbirine büyük yalanlar söylemiş, baharat ararken dünyanın düzenini bozmuş bir türüz biz.
Gerçekten çok güzel bir duygu bundan 1 buçuk sene önce filan kız arkadaşım baktı ben onu öpmeye yeltenmiyorum o birden dudaklarıma yapıştı. Hayatımda yaşadığım en güzel şeydi beynim durdu hiç bir şey düşünemez hale geldim. Kalbim duracak raddeye geldi. Büyük ihtimal birden öptüğü için bu kadar büyük şeyler yaşadım ama harikaydı. d
Sevgilim beni her öptüğünde aklımı başımdan alıyor diyebilirim Böyle de olmalı zaten bu duygunun bir tarifi yok çok uyum içinde oluyor herşey rüya gibi her hareketinde daha da kendimi veriyorum sözler bile saklı olabiliyor öpücüklerin içinde büyüleyici bişey
Bildiğim kadarıyla öpüşem bir fantezi aslında ve insanların %90'ına yakınında var. Gerisinde yok. Ne kadar doğrudur bilemem. Ben de öpüşmediğim için bilemiyorum.
Ben biraz farklı düşünen biriyim çok sevgilim oldu ama hiç öpüşmedim o zevki bilmiyorum hiç tatmadım çünkü helalim olan kadınla yaşamak istiyorum. O duyguyu