Hep geri çekilmiş ve suç atmış bir kız size mesaj atsa tepkiniz ne olur?

Merhaba, ben biriyle flörtleşiyordum o istiyordu buluşmak falan hatta elimi tuttu ama 2. Buluşmadan sonra kimse yazmadı. Ama benim yazmam gerekiyordu. Çünkü o çok belli etmişti daha fazlasını istediğini. 3. Buluşma için ben yazdım 11 gün sonra. ama davet etmediği için kestim konuşmayı. Ya biraz kafamda kurmuştum beni istemiyor sanırım diye. Sonra o davet etti. Buluşmada yakınlaştık ve baktım ileri gidiyor eve gitmem lazım geç oldu dedim ve yarıda kesip gittim. beni eve bıraktı. Ama bi bişey olmadı. Sonra Yine yazmadım. Sonra tekrar buluşmak için yazdım ama gerisini getirmedim işim uzayacak gibi gözüküyor bugün dediği için. yine benimle buluşmak istemiyor gibi düşündüm. Sonra ona melankolik bi mesaj attım hani niye mesaj atmadın şunu bunu yapıcaktık öpüştük falan diye cvp vermedi bi de instagramda artık hikayelerime bakmıyor o mesajdan sonra. Suç atmış gibi oldum ona. Neyse şimdi Ona şöyle bir mesaj atsam 15 gün sonra; Tamam kabul ediyorum iletişimi kesen bendim ve bunu sonradan farkettim. Saçmaydı ve çocukçaydı. 🫣 Tekrar başlayabilir miyiz 😬🐣

Ne düşünür sizce. Siz ne yaparsınız. kafamda kurduğum için beni istemiyor sandığım için hep geri çekildim. 2. Buluşmadan sonra da maalesef benim suçum. Bunu farkedince suçluluk hissettim ve resmen çocuğu saldım gibi oldu

Hep geri çekilmiş ve suç atmış bir kız size mesaj atsa tepkiniz ne olur?