Merhaba, ben biriyle flörtleşiyordum o istiyordu buluşmak falan hatta elimi tuttu ama 2. Buluşmadan sonra kimse yazmadı. Ama benim yazmam gerekiyordu. Çünkü o çok belli etmişti daha fazlasını istediğini. 3. Buluşma için ben yazdım 11 gün sonra. ama davet etmediği için kestim konuşmayı. Ya biraz kafamda kurmuştum beni istemiyor sanırım diye. Sonra o davet etti. Buluşmada yakınlaştık ve baktım ileri gidiyor eve gitmem lazım geç oldu dedim ve yarıda kesip gittim. beni eve bıraktı. Ama bi bişey olmadı. Sonra Yine yazmadım. Sonra tekrar buluşmak için yazdım ama gerisini getirmedim işim uzayacak gibi gözüküyor bugün dediği için. yine benimle buluşmak istemiyor gibi düşündüm. Sonra ona melankolik bi mesaj attım hani niye mesaj atmadın şunu bunu yapıcaktık öpüştük falan diye cvp vermedi bi de instagramda artık hikayelerime bakmıyor o mesajdan sonra. Suç atmış gibi oldum ona. Neyse şimdi Ona şöyle bir mesaj atsam 15 gün sonra; Tamam kabul ediyorum iletişimi kesen bendim ve bunu sonradan farkettim. Saçmaydı ve çocukçaydı. 🫣 Tekrar başlayabilir miyiz 😬🐣
Ne düşünür sizce. Siz ne yaparsınız. kafamda kurduğum için beni istemiyor sandığım için hep geri çekildim. 2. Buluşmadan sonra da maalesef benim suçum. Bunu farkedince suçluluk hissettim ve resmen çocuğu saldım gibi oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen onunla ileriye gidip sevisme vs olmadigi icin geri cekmis kendini, sanirim seninle sevismeyi dusunuyor sadece
Ama 1. Ve 2. Buluşmada hiçbir şey olmamıştı. Ve yine o yazmamıştı. Ben yazmadığım için. Şimdi ne düşünüyorsun?
O isigi almis basta demekki, sonradan ben bununla yatarim demistir, ucuncuye bi tepki alamayinca bjrakmistir tahminimce
Tamam da hani1. Ve 2. Buluşmada hiçbir şey yapmadık ve ben yazmadım 2. Buluşmadan sonra. Başta nasıl alacak hiç bu konuyu konuşmuyorduk.
Ayrıca sevişmek isteyen biri neden bıraksın ki kız istiyor buluşmak.
Erkekler baya bi uyaniktir, seni yumuşak görüp ben bununla istedigimi yaparim diye düşünmüştür. Sonradan bakti isler ugrasmali bi hal aliyor birakmistir
Kolayca onun istedigini yapmadigin icin birakmistir bu kadar basit oluyor bazen
Simdi sen inatla yazarsan ona bu sefer seni kendi istedigi zaman hayatina alacaktir, nede olsa bu kiz garanti diye
Yani hiç aşmamasından iyi sanırım demi :) yani yazmazsam almaz ama yazarsam alır bir gün. Öyle mi?
Aynen alir ama, ikinci el muamelesi gormeye kendini layik goruyor musun
Onunla olayım da.
Anca bipilip bi kenara atilirsin acik ve net
O kadar da kötü değildir ya
Dene ve gor bence istersen, sadece sevisilecek bi kadin olursun kendini ucuzdan satarsan bu kadar
Ama bişey dicem o istiyordu ben ilgilenmiyordum. Ben böyle yapınca gitti. O gidince ben kovaladım ama gelmedi. Kovalamak da neden mesaj atmıyorsun diye onu suçlayıcı bi mesajdı. O da cevap vermedi. 19 gün oldu. Ne yapayım bnasıl geri döner bişey yazayım mı?
Cok cekici biri degilsen zor bence donmesi
Çekiciyim say ne yapmalıyım
Uzuldum sana Şu an , cok kotu durumdasin. Kendine yazik edeceksin de hayirlisi. Sen yaz zaten donme niyeti varsa döner
Ne yazayim
Sevismeye bile hazirim yazsan makbule gecer yabi ciddi anlamda
Öyle biri değil zaten sevişmiştik ama ben soyunmadım. Yarıda bıraktım.
E bak o mesaji da vermissin gerek yok zaten daha fazlasina
E bu çocuğun amacı sevişmekse eğer sadece, ben de o mesajı verdiysem niye aramadı sormadı. Ben yazınca bitek cevap vermişti
E yarida birakip gitmissin çocuk seni tamamen zikememis. Senin ugrastiracagini dusundurgu icinde yazmiyor yani
Mesajlarını cevaplamam
Niye
En büyük cevap sessizliktir.
Tamam ama neden? Niye sessiz kalmayı seçiyorsun?
Mesajlarına cevap verdiğinde cevap vermiş olmuyorsun kargaşa yaratmış oluyorsun cevap vermek istediğim için sessiz kalıyorum kargaşa yaratmak istemiyorum.
Kargaşadan kastın ne? Uğraşmak istemiyorum falan mı
Uğraşmak değil karşındaki insana ne anlatsan anlamayacak sürekli seni kendi seviyesine indirecek senin canını çok sıkacak sende sinir krizleri geçireceksin kendi içinde bu yüzden bunlara gerek yok mesajlarına cevap verdiğinde kendini savunmuş olmuyorsun kendini sinir krizine sokmuş oluyorsun o yüzden buna gerek yok en büyük cevap hayatta sessizliktir sessiz kaldığın sürece ona cevap vermiş oluyorsun zaten
Peki sana hatasını kabul ettiğini anlatan bi mesaj atsa?
Hiç fark etmez ben özürleri kabul eden bir insan değilim istediği kadar hatasını kabul etsin ya da özür dilesin bir kere o arkadaşlık bağımız kopmuş eski o heyecan samimiyet kalmaz şöyle bir örnek vereyim sana sıfır bir tane kumandalı oyuncak aldın kutusu hiç açılmamış bir şekilde elinde sonra sen kutuyu açmak için yırttın kumandalı arabayı çıkardın modelini beğenmedin sonra kutuya tekrar koyduğunda kutuyu bantlasan bile o kutu ilk aldığın halin de olmayacak yani sen o kutuyu yırttın artık seninle bu arkadaşın o eski haliniz gibi olamazsınız istediği kadar bantlasın kutuyu arkadaşın o ilk halindeki gibi olmayacak o kutu o yüzden kabul edip de arkadaş olmamalısın arakaya atmalısın arkadaşını bir daha da arkana bakmamalısın her zaman en iyisi daha iyisi olacaktır bundan emin olmalısın belli bir çizgin olsun o çizgiyi bozma
Ben birini sevdim ama ilgisiz davrandım o da gitti ama ben kendimi haklı görüyordum ve onu suçladım bana mesaj atmıyor diye. Sonra gitti. Sonradan anladım hatalı olduğumu ilgisiz kaldığımı. Şimdi napıcam bilmiyorum
O olayı kabul et arkanda bırakmalısın bu arkadaşın içinde aynısı geçerli arkanda bırak ve kabul et kendi önüne bak daha iyisi olacak bundan emin olmalısın her gün jesus dua et unutma jesus yaninda
Ona mesaj atsam iletişim kesen bendim tekrar başlayalım mı diye. Olur mu 19 gün oldu en son mesaj atalı
Bence gerek yok
Ama hala onu dusunuyorum Niye gerek yok
Düşünecek bir şey yok iyi bir arkadaş olsaydı zaten arkadaşlığını bitmezdi demek ki bu kişi sana yaramadi aklını başka aktivitelerle meşgul etmelisin