Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmaların en büyük sebebi, kesin bir cevabı olmayan bir sorudur. Aldatma, hem bireysel hem de ilişkisel birçok faktörün etkisi altında gerçekleşebilir. Ancak genel olarak, aldatmanın arkasında yatan temel nedenler şunlardır:
- Duygusal ve cinsel tatminsizlik: Eşler arasında duygusal ve cinsel yakınlığın azalması, aldatmaya yol açabilir. Eşler, birbirlerine karşı ilgi, sevgi, saygı ve şefkat göstermediklerinde, bu duyguları başka bir yerde aramaya başlayabilirler. Cinsel yaşamda rutin, sıkıcılık, uyumsuzluk veya isteksizlik gibi sorunlar da, aldatmaya neden olabilecek cinsel tatminsizliği artırabilir².
- Heyecan arayışı: Bazı kişiler, evlilik hayatının monotonluğundan, sıkıntısından veya stresinden kaçmak için, yeni bir heyecan yaşamak isterler. Bu kişiler, aldatmayı bir macera, bir oyun veya bir kaçış yolu olarak görürler. Aldatma, onlara kendilerini daha canlı, daha çekici, daha özgür ve daha mutlu hissettirir¹³.
- Kişilik bozuklukları ve psikolojik sorunlar: Aldatma, bazen kişinin kendine, eşine veya ilişkiye dair derin psikolojik sorunlarının bir yansıması olabilir. Örneğin, narsisistik veya antisosyal kişilik bozukluğu olan kişiler, eşlerine empati duymazlar, egolarını tatmin etmek isterler ve aldatmayı bir hak olarak görürler. Bağlanma sorunları olan kişiler ise, ilişkide yakınlık kurmaktan, güvenmekten veya bağlılık göstermekten kaçınırlar. Çocukluk döneminde yaşanan olumsuz deneyimler, travmalar veya istismarlar da, kişinin aldatma eğilimini artırabilir²³.
- İletişim problemleri: Eşler arasında sağlıklı bir iletişim kurulamadığında, aldatma riski de artar. İletişim problemleri, eşlerin birbirlerini anlamalarını, ihtiyaçlarını, beklentilerini ve duygularını paylaşmalarını engeller. Bu da, ilişkide yabancılaşma, uzaklaşma, kırgınlık, öfke, hayal kırıklığı gibi olumsuz sonuçlara yol açabilir. Eşler, bu sorunları çözmek yerine, başka bir kişiyle iletişim kurarak, kendilerini daha iyi hissetmeye çalışabilirler.
Bu nedenler, aldatmaların en büyük sebepleri olarak sıkça karşımıza çıkmaktadır. Ancak, her aldatma olayı, kendine özgü bir durumdur ve her aldatan kişi, kendi motivasyonlarını, duygularını ve düşüncelerini açıklamak durumundadır. Aldatma, asla kabul edilebilir veya meşru bir davranış değildir ve aldatan kişi, yaptığı hatanın sorumluluğunu almalıdır. Aldatılan kişi ise, yaşadığı acıyı, öfkeyi ve kırgınlığı ifade etmeli ve aldatmayı affetmek isteyip istemediğine karar vermelidir. Aldatma sonrasında, ilişkiyi onarmak veya bitirmek, çiftlerin ortak kararı olmalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSabırsızlık her şey olsun hemen. Sadakat yok. Birini sevelim ömürlük olsun düşüncesi yok. En ufak tartışmada her şeyi yakıp bitiriliyor. İnsan işte gözü hep daha yakışıklı daha zengin istiyor. Hani ne bileyim bir kıza sorsam bir kuru ekmeğe razı mısın diye bir çoğu anında gider. Maalesef hep arayış. Şükür yok sevmek sevilmek tutku sevgi heyecan boş artık. İnsanlar anlık peşindeler. Çok severiz aldatırlar. Tabi istisnalar illa vardır. Ama şöyle aşk diyen seven kız denk gelirse gözümden bile sakınırdım ama yok işte.
00 Yorumla
+1 yılSadakatsizlik diyebilirim. Günümüzde insanlar birine sadık olamıyor bence bunun en büyük etkeni sosyal medyadır. Bana sorarsanız günümüz toplumunda bu tür olayların artmasının tek sebebi sosyal medyadır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeçenekler çok fazla genel olarak herkes öyle düşünüyor bunun aynısından bulurum bir de insanlar artık ciddi bir şey düşünmüyor birazcık takılıp takılıp bırakma peşinde herkes.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kalplerin sabit olmaması aldatmayı getiriyor. Bir bakıyor sokağa hoşuna giden oluyor bir bakıyor sosyal medyaya tv ye iş yerinde komşusunda bilmem ne, hemen kalpleri kayıveriyor sonra kişinin dirayetine ve karakterine kalıyor. Çok dirayetliyse kalbi kaysa bile dayanabiliyor yok ayran gönüllü hiç dayanma gücü yoksa aldatmaya meyil veriyor ve şartlar oluştuğunda aldatıyor. Kadın ve erkek tümü için bu şekilde oluyor.
Kadın ve erkekler gözlerini sakınsalar ayrıca kadınlar tesettüre girseler aldatma oranları sıfırlanmaz ama ciddi şekilde düşer. Ortalık çıplaklarla süslülerle bilmem nelerle dolu olduğu sürece aldatma oranları hep yüksek olacaktır117 Yorumla- +1 yıl
O ayette doğrudan muhatap erkekler. Gözlerinizi haramdan sakının diye ayet var. Buna rağmen hala sağa sola bakıyorsanız günah işliyorsunuz. Tesettürlüye de bakıyor bu tip insanlar açığa da dolayısyla bu bahanenin arkasına saklanmayı bırakalım lütfen.
- +1 yıl
@DiyenBayan bakın hanımefendi boş yere yanlı yorum yapıyorsunuz. Sanki erkek yaparda kadın yapmaz gibi. Bu feministlik gerçek hayatta sökmez. Ben yukarıda hem kadına hem erkeğe kapsayıcı bir yorum yaptım bunu yaparken Kur an a dayanarak yaptım. Siz neye dayanarak ayetin sadece erkeği kapsadığını söylediniz anlamış değilim:) ben bu konuya biraz hakimim öyle boş atıp dolu tutanlardan değilim şükür.
Özellikle Nur suresi 31. Ayete bakmanızı tavsiye ederim. Orada direkt kadınlara harama bakmayın ırzınızı koruyun şeklinde hitap var:) Nur suresi 30 yani bir önceki ayetde de benzer bir emir vardır. Üst üste 2 ayette bu emir verilmesi işin zannedildiğinden çok daha ciddiye alınması gerektiğini hafife alınmaması gerektiğini, tesettürsüz kadınların direkt ya da dolaylı toplumu ve bireyleri zinaya meylettirdikleri ve sorumlu oldukları gerçeği çok açıktır. Bu iş sadece erkek bakmasın demeyle olmuyor sokaklar öyle fuhuş oldu ki o halde erkekler gözleri bağlı gezsin yeterki kadınlar istedikleri gibi olsun diye bir saçmalık olamaz. Önce kadın tesettüre girecek sonra ne kadın ne erkek harama bakmayacak. Zina bitmez ama çok azalır toplum rahat eder:) Allah ın kanunu her zaman en doğrusu ve en iyisidir! - +1 yıl
Ben yanlı yorum yapmıyorum bu konularda oldukça uzman biriyim üstelik. Kaldı ki o ayette "mümin erkeklere söyle gözlerini haramdan sakınsınlar" yazıyor. Kuran'ın hiç bir yerinde kadınlar tesettürlü olmalı çünkü erkekleri yoldan çıkarırlar yazmıyor. Aksine kadınlara "bu sizin incinmemeniz içindir" yazıyor. Tesettür kadınlara Allah'ın bir emridir. Namaz kılmanın emir olduğu gibi. Bu Kuran siz erkeklere inmedi. Her şey de sizinle ilgili değil. Ayrıca ben feminist değilim ama cevabınızdan bir erkekistle konuşuyor hissiyatı aldım. Sözün özü benim söyleyeceklerim bu kadar. Açıp Kuran'ı Kerim'i anlayarak okuyun. Ayetleri kendi nefsinize göre cımbızlamayın bu çok büyük bir günah. İyi günler dilerim.
- +1 yıl
@DiyenBayan siz Nur 31. Ayete bakmamışsınız ve cevap yazmışsınız:))) tüm yazdıklarınız boşa gitmiş!
Üstelik bu konuların uzmanı diye bişey olmaz ya ilmin vardır ya da yoktur bu kadar basit. Siz ise bi zahmet Nur 31 e bile bakmamışsınız yani buna bile zahmet edip bakmayan ilimsizdir, ilimsiz olanda neyin uzmanı olursa olsun:)) yazınız çöpe gitmiş kusura bakmayın. - +1 yıl
Sapla samanı ayrımayan biriyle daha fazla muhatap olamam.
- +1 yıl
@DiyenBayan valla hanımefendi Nur suresi 31 kadınlar gözünüzü haramdan sakının diyor siz artık nereye bakıyorsanız hangi ayetten bahsediyorsanız muhatabı erkekler deyip cımbızlıyorsunuz bu bir!
Ben kadında erkekte gözünü sakınacak ırzını koruyacak dedikçe siz erkeklere hitap ediyor deyip işinize gelen yeri alıyorsunuz iki!
Bir zahmet Nur suresi 31 i bile okumayıp yorum yazıp uzmanım diyorsunuz üç!
Kur anı kendi feminist bakış açınıza göre zorlayarak ve bazı ayetleri görmezden gelerek yorumlamaya çalışıyorsunuz bu dört!
Sonrada bana tonla laf ediyor sapla samanı ayırt edemiyor diyorsunuz:) merak etmeyin ben konuya hakimim ve her şeyi çok iyi ayırt ediyorum bakın sizin ne ayak olduğunuzu da çözdüm!
Öyle zeytinyağı gibi üste çıkamazsınız:) siz neyin uzmanısınız söyleyin bakayım kendi nefsinize göre açık ayetleri bile çarpık anlama uzmanı mısınız yoksa Nur 31 i görmeme uzmanı mısınız:)) yoksa alakasız şekilde üste çıkıp kendini haklı gösterme uzmanı mısınız:)
Benim ilk yazım hem kadın hemde erkekler için iki taraf içindi daha bunu bile anlamamış tek taraflı yazmışım sanmışsınız:)
Burada sizinle muhatap olmaması gereken ben iken neden ilk şikayeti siz yaptınız:)))) çok güzel bir söz var tamda sizinle benim aramızdaki duruma uygun
Papağan gibi şerefli bir kuşla kendi bkunu yiyen kargayı aynı kafese koymuşlar ilk şikayet eden karga olmuş diye bir söz var:))))
Ben her iki taraf içinde erkek kadın içinde gözlerini sakınsınlar ırzlarını korusunlar kadınlar ayrıca tesettüre dikkat etsinler yoksa direkt ya da dolaylı zinalardan sorumlu olurlar dedim ve Nur 30-31 i örnek gösterdim. Zinadan direkt ya da dolaylı sorumlu olması ve her şey Kur anda yazsaydı bir milyon ayet olurdu! Bununla ilgili hadisler var diyeyim uzatmadan.
Allah zihin açıklığı versin karga hanım:))))) ve lütfen bari bu sözünüzü tutunda benimle muhatap olmayın:) - +1 yıl
@DiyenBayan erkekler gözlerini sakınmalı diyorsun kadın niye açık giyiyor ve gözlerini sakınmıyor?
- +1 yıl
@unfaithful2002 dostum dostuuummm yapma. Görmüyor musun Nur 31 i okumamış ve okumadığı ortaya çıkınca afedersin diyip geri vites yapacağına bu hanım karga nefsinin gururuna kapılıp üste çıkma gayretine derdine düşmüş:)
Sanki biz burada gurur savaşı veriyoruz! Biz burada ilimden bahsediyoruz ayet hadis!
Karga hanım uzmanım dedi neyin uzmanı anlamak mümkün değil. Daha Nur 31 i bilmeyen hadi bilmiyor söylediğim halde bakmayan bir kişi herhalde manikür pedikür uzmanı olsa gerek çünkü ilmin uzmanlığı olmaz derinliği olur. Dönüp bir ayete dahi bakmayıp gurur savaşı verende zaten ilimsizdir:) - +1 yıl
Kadınlar hep böyle nedense erkek bakamaz günah derler biz giyeriz o allahla bizim aramızda günahsa günah derler bu kadınlar 'da zerre kadar edep ahlak namus kalmamış
- +1 yıl
﴾30﴿ Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Allah onların bütün yaptıklarından haberdardır. Nur Suresi 30. Ayeti okumadan Nur suresi 31. Ayeti anlamaya çalışmanı bekleyemezdim zaten. Ayrıca ben kadınlar bakabilir demedim bu ayetin muhatabı bizzat erkekler dedim. Zoruna giden kısmı neresi? Ayet mi? Öyleyse seni vicdannınla seni başbaşa bırakıyorum.
- +1 yıl
@DiyenBayan bakın hala erkekler ile ilgili ayetlerden bahsediyorsunuz biraz da kadınları konuşun ölmezsiniz feminist olmanın bir faydası yok
- +1 yıl
@unfaithful2002 mesele kadın erkek meselesi değil. Arkadaş aldatlamanın sebebini kadınlara bağladı bende gerekeni sözledim. Zira bizim inancımıza göre aldatan bizden değildir. Aldatlamarınıza bahane olarak kadını göstermeniz acizliktir. Aldatan kişi kadın olsun erkek olsun kabahatli ve günahkardır. Günahın öznesi olarak kadınları göstermeyi bırakın. Ayete çıkıp itiraz ediyorsanız o da sizinle kendi inancız arasındadır.
- +1 yıl
@DiyenBayan kimsede zoruna giden ya da ters bişey yok ters şey sizde. Ayetten konuşan benim ve ayete göre yorum yapan benim ne alaka zoruna gitmekle:) bu kadar da çarpıtma be bu kadarda saçmalama.
Mesela başka bir ayette de derki kim kötü bir yol açarsa herkesin günahından ona bir pay vardır, kim iyi bir yol açarsa herkesten ona bir sevap payı vardır. Şimdi bıraktım hadisi sırf bu ayet dahi başını açan kadınların teşhircilik yapan kadın ve erkeklerin, toplumu fuhuşa sürüklemekten pay sahibidirler diyorum. Örneğin ilk cinayeti işleyen kabile her cinayetin günahından eklenmesi gibi. Örnekler çok, bitmez.
Zaten ayetten hadisten dolayı konuşuyorum ki ben. Önce dayanağı alıyorum sonra konuşuyorum, önce konuşup sonra dayanak alsam işimiz yaştı uzman hanım:)
Eğer anlamadığınız noktaları aşmayı başardıysanız bence tartışmaya gerek kalmamıştır. - +1 yıl
@DiyenBayan kadın erkeği zinaya davet ederse erkek hayır diyemez yani çoğu erkek hayır diyemez bu yüzden kadınlar daha fazla suçlu
- +1 yıl
@unfaithful2002 Rahmân’ın has kulları yeryüzünde vakarla yürüyen, cahiller onlara laf attığı zaman, “selâm” deyip geçen kullardır. Furkan Suresi 63. Ayet.
- +1 yıl
@DiyenBayan inatla kadınlar masum suçsuz diyorsun yazık kafana allah akıl fikir versin sana
- +1 yıl
@DiyenBayan uzman hanım (!) aramızda cahil yok lakin:) çatır çatır ayet okuyoruz hemde çarpıtmadan. Ayet okuyanlara değil o Furkan 63. Siz çok yanlış yapıyorsunuz tam manasıyla kadın egoizmiyle hareket edip tek taraflı ayetleri yorumluyorsunuz. Bunu abdülaziz bayındır mustafa islamoğlu ihsan eliaçık ve daha çoklarıda yapıyor. Hepside Kur anı ezbere biliyor ama bir faydasını görmüyorlar! Yani iş sırf yazmakta değil onu olduğu gibi anlamakta. Üste çıkma uzmanı (!) bu söylediklerim derstir farkında mısınız?
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kişinin kendi doyumsuzlugu tüketmeye aşırı bagimlilik zombi gibi bir ısırık alıp doymadan hemen onumuzdekine koşuyoruz aza kafi etmiyoruz tembeliz uğraşmak istemiyoruz hep önümüzdekine bakioruz
11 Yorumla- +1 yıl
Harikasin güzep yorum
+1 yılBende Evliyim ve Cevabı çok basit evde tek çeşit yemek dışarıda açık büfe siz olsanız ne yerdeniz. Benim Tercihim Yıllardır Aynı Açık büfe kahvaltı off
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın hiç bir nedeni kabul edilemez şu yüzden oldu bu yüzden aldattı hepsi bahane ile sıralanmış şeyler sadece mazeret istesek çok şey yaratabiliriz aldatmak kişinin içinde ve aklında olan bir duygu eğer aldatmak istiyorsa bu kişi dunyanin en iyi insanı bile olsa yapmaz değil yapar gözüyle bakmamiz gerekir her yönden karaktersizlik nerden bakarsak bakalım hiç vir iyi yön bu yapılan karaktersiliği geçiştiremez bence
00 YorumlaAldatmanın sebebi olmaz. her türlü kötüdür. Ama sebepleri ise, evli çiftler için birbirlerine yakınlaşma isteğini reddetmek, sürekli suçlayıcı konuşmak. Yalan söylemek ve bazı şeyleri saklamak.
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde ve geçmişte de olsa tek bir sebebi vardı ve olmaya da devam edecek.
Medeni hali ne olursa olsun aldatan kişinin karakteri yoktur ve kısaca şerodur.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkeğini, erkek kadınını yatakta ateşli bir şekilde doyurmuyorsa dışarıda hazır yemekleri yerler
00 Yorumla
+1 yılAldatmaya sebep aramak olayı normallestırır... duygusal ya da fızıksel farketmez her ıkısıde karakter bozuklugudur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük sebep, kişilerin kendilerini evlendikten sonra keşfetmeleri. Ne isteyip, ne istemediğini, zevkleri, arzularını öyle bulmaları.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle sosyal medyadan olabilir. Yanlış kişilerle evlilikler (cinsel uyumsuzluk ya da ortak degerlerin olmayışı) aldatmalara sebebiyet veriyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Bayanların basitleşmesi yani hemen erkeğin altına yatmalarından
010 Yorumla
Soran+1 yılSuç sadece kadın da değil kadın ne kadar basitleşirse basitleşsin erkek de de karakter olacak
- +1 yıl
kendinde misin sen ya dölslxkak bu fikrine göre erkekler başından beri basitti demek oluyor erkek de istemesin allah allah ya erkek ister kadın istemezse sıkıntı yok ama isterse o*rospu olur aaa sinirlendirmeyin benii
- +1 yıl
@pİREMsesİREMx sekse davet eden kadını erkeklerin %95 i reddedemez
- +1 yıl
Hatta 99 da olabilir
- +1 yıl
erkek de basitlesiyo bu arada
- +1 yıl
@pİREMsesİREMx aynen bak nasıl biliyon
- +1 yıl
@unfaithful2002 neden iradeleri yok mu iradesiz misiniz? ve daima kadınlar mı davet ediyor sanki alemsin :d
- +1 yıl
ben biliyorum evet sizin beyninizin o*rospuluğunu
- +1 yıl
@pİREMsesİREMx zor işte bizim nefsimize hakim olmamız
+1 yılıhhh ıhhh vermicem benim değil mi vermicem diyenlerden dolayı...
00 Yorumla
+1 yılÇünkü farklı cinsel arayışları olduğu gibi acele ederek yapılan evlilik neden olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılRahatlık batıyor ya Her zaman daha güzelini istiyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü seçeneklerin artmasıyla birlikte herşeye ulaşmak çok kolay ve basit olduğu için
00 Yorumla
+1 yılNasıl olsa değmez diye ilgi verilmemesi ve karşı taraf da nasıl olsa mutlu etmiyor diye aldatması
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Erkeklerin/Kadınların Doyumsuzluk yaşamalarından Ne gözleri doyuyor nede Ruhları doyuyor...
00 YorumlaAldatan kişinin karaktersiz olması, bunun başka hiçbir sebebi yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların kolay ulaşılıyor olması. Erkeklerin önünü kesmenin tek yolu bu
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçte kolay ulasılmıyor
+1 yılBirbirini mutlu etmeye Çalışmamak herkesin kendini düşünmesi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı ilgisizlik ve beni anla halleri. Konuşma olmayınca her şey iyi sanılıyor ve ilgi beni anlıyor dediğinle oluyorsun
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de avcı erkek ve kadın sayısı arttı mk. Normalde yüzüne bakmaz manita yapınca evli olunca sık beni diye dmler sesler.
Soran+1 yılİlk yorumunu daha açık anlatabilir misin, karşılıklı olarak birbirinizi anlamazsanız nasıl bir ilişki olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılMonotonlaşınca hisler farklılaşıyor. Eşlerden biri huzuru buldum diyebilirken diyeri psikolojik boşluğa düşebiliyor.
Cevap sahibi+1 yılHayat monotonluğunda bu fark edilmeye biliyor.
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılTam bu anda başka birinin gösteriliceği bir ilgi şevkat zamanla aldatmaya dönşüyor.
Soran+1 yılYorumunuza dayanarak yeterince birbirini tanımadan bir ilişki içine girmek de aldatma sebebi oluyor, tamamdır teşekkür ederim yorumunuz için
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoyumsuzluk bence iyi güzel bişiler yasaniyor başkasına gitmek için can atılıyor çok ilginç bir devirdeyiz bktan devir öyle diyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle, Allah sonumuzu hayır etsin
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle bu devirde düzgün ilişki olacağını zannetmiyorum çok ilginç devirdeyiz çözemedim hala
Bence bir sebebi yok olamaz. ben çok sevdim 3 yıllık ilişkimiz oldu üstelik kuran kursu hocasıydı ama aldattı sonradan öğrendim' ki bir tek kişi ile sınırlı kalmamış. emeğime 'mi yanayım? onu sevdiğime' mi? ihanete uğradığıma'mı? bilemedim
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyanın, ortamların mekanların bolluğu ve de rezalet hookup kültürü buraya geldi insanlar birbirini ürün olarak gormeye başladı en ufak durumda insanlar ayrılıp yenisini buluyor bu da sağlam ilişki temelini kurmayı zorlaştırıyor.
00 YorumlaOnu bunu kenara bırakında ılgısızlık bnce asıl sebep zamanında sana verdıgı hosterdıgı ılgıyı degerı gostermıyorsa ınsan normal olarak baskasından alır o degerı hele de ayrılamayan toksıt bı ılıskı ıse bu durum kaçınılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların özgürlük adı altında ondan ona ondan ona gitmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşlerin birbirlerine yeterince değer vermemesinden kaynaklanıyor
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya insanların daha çabuk birbirine ulaşabilmesi
10 Yorumla
+1 yılKadınlarında erkeklerinde farklilik istemesi
00 Yorumla
+1 yılSadakatsizlik ve sosyal medya, televizyon içerikleri
00 Yorumla
+1 yılİnsanların şımarık davranıp bir kişiyle yetinememeleri
00 Yorumla
+1 yılSosyal mecralar ve yanlış İnternet kullanımı
12 Yorumla- +1 yıl
Sendemi evlisin
- +1 yıl
Hayır değilim
+1 yılDoyumsuzluk ve tahammülsüzlük..
10 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluk tatminsizlik
00 YorumlaMerak olabilir
00 YorumlaErken evlilik
Baba travması
Karaktersizlik00 YorumlaSosyal medya en büyük faktör
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıltatminsizlik
her anlamda..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların gözünün fazla yükseklerde olması
00 Yorumla
+1 yılHerkesin herkese kolay ulaşması.
00 Yorumla
+1 yılİlgisizlik ve internet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sadece heyecan arama duygusu
00 Yorumla
+1 yılSadakatsizlik başka açıklaması yok
00 Yorumla
+1 yılBence eskisinden de vardı; sevgisizlik
00 YorumlaSosyal medya büyük çoğunluğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılBencillik ahlaksizlik
00 Yorumla
+1 yılTelefon çok fazla imkan sunuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. İletişimsizlik ve cinsellik
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı geçirilmemiş bir çocukluk/gelişim süreci.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvensizlik saygı sevgi yok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgürlük insanı azdırır diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medya ve ilgisizlik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yerde istekli insanlar var doyumsuz
00 Yorumla
+1 yılTek sebebi var doyumsuzluk ve seks
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler!😒😏
10 Yorumla cok kisitlanma
fazla sevgi
ve maddi durum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadakatsizlik
00 Yorumla
+1 yılErkekler
00 Yorumla
+1 yılKarşısındaki kişiden beklediklerini alamamaktandır
00 YorumlaDoyumsuzluk
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026