• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Günümüzde aldatmalar neden çoğaldı sizce?

Blackgirll_1453
Blackgirll_1453 Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
Aldatma Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• gamzeli_cocukk
    gamzeli_cocukk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 103 , eic 57%
    +1 yıl

Tv'de bana yararlı bir tane sey soylermisin yok gelinlerin evi yok yemekteyiz yok gezmelerdeyiz yok aile hekimi yok karı koca bilmem neyi , dizileri saymaya gerek yok zaten bir aşkı memnu bir yaprak dökümü felan oldu herkes ondan sonra patır patır döküldü hep batı avrupa medeniyet adı altında toplumu aile yapısını bozdular bir tane yararlı bir sey yok evlilik programları iğrenc 1 hafta onunla bir hafta ötekiyle oluyor yok insanlar tv' den ne görürse artık bilinc altına işliyor ve gerçek hayata taşıyorlar çünkü cok basitlesiyor artık ve evdeki yetmiyor para pul araba yat kat sevdasına herkes herkesle sevgili olabiliyor ben bundan 15 sene öncesinde yolda el ele tutuşmaya korkan nisanlanlılar biliyorum edepten hayadan eser kalmadı tecavüzcüsü arsızı hep bundan çoğaldı en son 70 yasinda bir dede köpeğe tecavüz ederken yakalandı eskiden sadakat vardı vefa , sabır vardı şimdi evliliklere bak yok mesajı gec attı bosanalım yok kredi kartını vermedi ayrılalım vs vs kadınlar paraya tapar oldu erkekler bunu fırsata cevirdi eee noldu alan memnun satan mennun kim neden evlensin ki evlilikler azaldı bosanmalar cogaldı çünkü gözler hep dısarda gecim zor

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• DüşbaZ__
    DüşbaZ__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Aldatmalar her zaman vardı şimdi daha çabuk duyuluyor. Teknoloji yakalanmaya elverişli hale geldi.

Ve sosyal medyanın da büyük etkisi var bu durumda. Herkes istediğine kolayca ulaşabiliyor

10
    3 Yorumla
    • Acicekiyr
      Acicekiyr
      +1 yıl

Cok guzel ozetlemissiniz👍😊

Yorumla
    • DüşbaZ__
      DüşbaZ__
      +1 yıl

@Acicekiyr teşekkür ederim 🤗

Yorumla
    • Acicekiyr
      Acicekiyr
      +1 yıl

Rica edrrn

Yorumla
  • liliumada
    liliumada Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 68%
    +1 yıl

Allah korkusu olmayan insanlar eskiye yeniye bakmıyor aldatıyor. İnsanlar uçkurlarından başka bir şey düşünmüyor. Gelene geçene bakıyor, nefis kabartıyor. Bir süre sonra artık kendi eşinden lezzet almıyor çünkü işin içine haram karıştı, o insanın gözü ve kalbi harama kaydı. Eşinden lezzet almayınca da asla kendini suçlamıyor, hep eşini suçluyor ve tatmini dışarıda aramaya başlıyor. Ama bunu yaparken ben ahirette nasıl hesabını vereceğim diye düşünmüyor. Bakın, insanlar çoğaldı, ahlaksızlık aldı başını gidiyor millet sokak ortasında öpüşüp sevişmeyi doğal bir şey gibi göstermeye çalışıyor, e bunlar yapınca çevredekilerin de nefsi kabarıyor, kendi eşini beğenmiyor. Tek olay sosyal medya değil yani bence, etkisi çok büyük tamam ama bence en büyük olay artık insanlarda hayanın ve Allah korkusunun kalmaması. Müslümanım diyen de aynı şeyi yapıyor. Yani yanlış anlamayın öüslüman olmayanlar ahlaksızdır demiyorum, ama o yapsa tuhafıma gitmez hani inancı yok derim ama işte Müslümanım diyen de aynı şeyleri yapınca, ne diyim. Diyecek bir şey yok.

2
    0 Yorumla
  • kubrabrn
    kubrabrn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 60%
    +1 yıl

Çünkü herkes zevkinin peşinde ve bı kisiyi sorumluluguna almak yemiyo Ayriyeten elini carpsan kız var veya erkek Bolluk olduğu için Sosyal platformlar çoğaldı aldatma potansiyeli daha da çok arttı Hani sevdiği cakmadan gidip farklı bı hesap açıp Ordan dahi aldatabilir Bu sebeplerden dolayı aldatamalar cogaldi

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

88

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

Sevgi saygı kalmadı gadasi

1
    0 Yorumla
  • 40yıllık
    40yıllık Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl

ilk önce inanç ve iman zayıflıgından kaynaklı, evlilikler azaldı , zina çogaldı , kadın çalışmaya başladı gözü açıldı kendini ezdirmedi ezilmedi, ilk küçük sıkıntıda ilk ilgi gösterene ışık yaktı , bir kadın ilgi ister sevgi ister ilgi ve sevgi görmedigi zaman ilk ilgi gösterene ilgi duyar , çogu erkek zaten kendi öz varlıgından yani eşinden sıkılmıştır çogu zaman başka kişilere ilgili olmuştur erkeklerin aldatması yıllardır var ama kadınınki de arttı çogu zaman şahit oldugum durumlar var , en büyük etkenlerinde başında teknolojide geliyor ama aldatmanın en çok oldugu yer işyerleri

1
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

Erkeklerin ve kadınların kıymet bilmiyor olmalarından.
    Erkeklerin daha çok vajina tatma isteklerinden,
    Kadınların ise daha çok ilgi görmek istediklerinden.
    Anne ve babaların evlatlarını erdem ve doğruluk kavramları ile yetiştirmeyip, daha çok yarış atı gibi büyüttükleri ve maddiyata dayalı hırsla büyüyen çocuğun her şekilde bencil davranması ve anne babaların evlatları hata yapsa bile eli suçlamaları ve bundan dolayı hedonist bir güruhun ortaya çıkması.
    Sıkıntı büyük ve taaa aileden ve doğumdan itibaren başlıyor maalesef.
    Sosyolojik bir sorun.
    ;)

1
    0 Yorumla
  • gümüstas83
    gümüstas83 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 51%
    +1 yıl

çünkü insan olarak memnuniyetsiz ve aç gözlüyüz. ,
    en basitinden , nefs , öyle yaratılmışız ki , her seferinde bir fazlasını istemeye programlıyız insan olarak. Doğamız bu.
    zaten bu kriteri sağlamayan çok çok çok az insan var , onlarda aldatmaz zaten eşlerini.

2
    1 Yorumla
    • gümüstas83
      gümüstas83
      +1 yıl

ilave bilgi ;
      sadece insan olarak değil , vücudumuzun her bir organı bile bu sistemle çalışır , nasıl geliştirirsen hep bir fazlasına ihtiyaç duyar , bunun hem iyi hem kötü örneği var ,
      a - alkol örneği ; alkolün çok çabuk etkileyip sarhoş ettiği birisini düzenli ve dozunu artırarak alkole alıştır , 1 yıl önce 1 dubleyi içemeyen 1 yıl sonra 1 şişeyi bana mısın demeden içebilir. ve bu artırım devam eder..
      b - spor örneği ; ilk etapta su altında 1 dk kalabilen dalışçı , idmanla bunu alıştırarak artırabilir.
      kısaca insan iyiyi de , kötüyü de hep bir fazlasına alışacak şekilde programlıdır.

Yorumla
  • DragonRider
    DragonRider Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 65%
    +1 yıl

Her zaman daha fazla arzusu. Araban yokken araba istersin. Şahin alınca bu sefer klimalı olsun diye Honda istersin, daha kaliteli daha iyi olsun diye diye devam eder bu. İlişkiler de bu hale geldi. Sevgilim olsun, daha güzeli olsun, daha bakımlısı olsun, daha zengin olsun, daha yakışıklı olsun...

Olsunda olsun hep olsun sadece olsun. Bu yüzden unutuldu "şükürler olsun" artık sadece "daha fazlası olsun"

1
    0 Yorumla
  • IRobin
    IRobin Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Basit.. Teknoloji ile seçenekler çoğaldı.. Kimse kimsenin peşinden koşmuyor, ötekine tıklıyor. Zaman değiştikçe seçenekler ve durumlarda değişecek kim bilir bundan 100 yıl sonrasını.
    Çoğu evliliklerde genç yaşta, hayattan, doyum, tat alamayıp başlayınca bir süre sonra evliliğin bir amaç gibi algılayan tiplerin mutsuz insanlar olarak başkalarında yarım kalan hayatlarını yaşama durumlarıda var tabi.
    Her iki tarafta çatır çutur aldatıyor.
    Seçeneklerin çok olması en önemli etken ve hayatı iyi kavramları..

0
    0 Yorumla
  • Huysuuzvircin
    Huysuuzvircin Takip Et
    Bilge Yaş: 26
    +1 yıl

Aile ve toplum baskısı ile evlenen insanlar ilişkilerinde mutluluğu yakalayamıyor.
    Hayat şartları zor. Hal böyle olunca bunun üzerine kimse kimsenin gereksiz tiribini çekmiyor artık.
    Dünya benim etrafımda dönsün tavrı yaramıyor sosyal medya sayesinde yeni insanlarla tanışmak çok kolay.

1
    0 Yorumla
  • Prince12345678
    Prince12345678 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Zoraki olan evlilikler yuzunden toplum baskisi yuzunden adam kadina sevgisi bitmis ya da adam doyuma olasmiyor esimden ayrılırsam olmaz diyor aldatiyor ayni sey kadin icinde gecerli hele bunu yasayan en cokta kadinlar esinin onu aldattigini sevmediğini bile bile toplum ne der ne soyler deyip ayrilamiyor kendilerine bile itiraf edemedikleri gerçeklerle yasamak zorunda kaldıkları icin esi tarafından doyuma ulastirilamayan o kadar evli kaidn var ki

1
    1 Yorumla
    • Prince12345678
      Prince12345678
      +1 yıl

Yani uzun lafin kısası ozellikle kadınlar mutsuz bir evliliği sirf toplum ne der diyr bitiremedikleri icin bu aldatmalar çoğaldı

Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

Olmaması gereken , kabul edilmeyecek bir durum. Sebebi olarak? Önce insanın karakteri veya eğilimi ilk sırada; bunu devam ettiren ilişkilerin tek düzeliği, heyecan kalmayışı, değer verilmeyişi, teknolojinin ilerlemesi. Ben size bu konu ile ilgili çok şey söyleyebilirim. İlişkiler tek taraflı yaşanmaz. Dolayısı ile ilişkide tek şu kişi suçludur demek haksız bir yargılama olur benim kanaatime göre.

1
    0 Yorumla
  • Crysania-Black-13
    Crysania-Black-13 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 55%
    +1 yıl

Diziler yüzünden, birde millet uyandı artık bir sürü varken neden biriyle yetineyim diye düşünüyor doyumsuz nefis bu işte
    Ve birde aşk'ın önemi kalmadığı için, insanlar aşk'ın sonsuz olmadığını öğrendiler sonuçta biteceğini vesaire, ve bunu bildikleri için umursamaz davranıyorlar nede olsa bir gün bitecek diye.

1
    0 Yorumla
  • İsimsizByn
    İsimsizByn Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.

genelde şöyle durumlarla karşılaştığım oldu : birini çok seviyorlar. sonra ayrılık oluyor. o ayrılıktan sonra da artık boşvermişlik ve özgürlük başlıyor. ondan ona ondan ona atlayıp duruyorlar. bilmiyorum anlatabildim mi.. tabi bu herkes için geçerli mi bilmiyorum. ama rastladıgım oldu..

0
    0 Yorumla
  • ___GK___
    ___GK___ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Sosyal medya sayesinde yeni seçeneklere ulaşmak kolay.

1
    0 Yorumla
  • _GölgeAdam__
    _GölgeAdam__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Eskiden de bu kadardi ama teknoloji gelistikce daha cok ortaya cikmaya basladi. Bir de kadinlarin egitim duzeyi ve bilgisi arttikca aldatmalara goz yumma olaylari azaldi.

1
    0 Yorumla
  • EmreKeskn
    EmreKeskn Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bence erkeklerde bir degisim yok. Degisim bayanlarda. Cinselligi daha kolay paylasiyorlar, hem fiziken hem sosyal yonden. Boyle olunca erkek de bayanda daha cok aldatmaya ugruyor.

2
    0 Yorumla
  • AlperHierapolis
    AlperHierapolis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53 , eic 85%
    +1 yıl

Bir kaç nedeni var.

1. Köylerden şehre göç.
    2. Teknolojinin iletişimi kolaylaştırması.
    3. Dinin hayatımızda daha az belirleyici hale gelmesi.
    4. Mutluluk ve zevk arayışımızın hayatımızın odağına yerleşmesi.

2
    1 Yorumla
    • TheTuna
      TheTuna
      +1 yıl

EİG olmalı.

Yorumla
  • MaGuSa_LiMaNı
    MaGuSa_LiMaNı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Çoğalmadı bence eskiden beri hala devam ediyor. Eski tarihlerde de aldatma vardı şimdide. Şimdi çok çabuk duyuluyor tek fark bu.

1
    0 Yorumla
  • Leyla600
    Leyla600 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl

Benıde uzen bu kusersın bıbbakarsın baskasıyla cevrımcı cunkı kızlar onune gelenı takıpe alıyo o yuzden butun erkekler onlara gıdıyo ama ben kımıse takıpe alamıyorum sonrada a bu kız neden kımsesı yok benden baskasıyla yapamaz dusunup rahatlasıyolar!

1
    0 Yorumla
  • VahşetülArz
    VahşetülArz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Onu bilmiyorum da. Cikar birlikteliklerinin sonunun boyle bitmesine sasmamali. Bence bu guzel. Cikarci insanlar mutlu olmamali...

1
    0 Yorumla
  • dilhun-munis
    dilhun-munis Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Insanlar sevgili ediniyorlar ve ne kadar fazla sevgili ediniyorlarsa okadar sevginden uzaklasiyorlar. Bazilari olmayan birisini aldatmaya korkuyor bazilari uc bes sevgiliden sonra sevgi nedir unutuyor.

1
    0 Yorumla
  • __River__
    __River__ Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Teknoloji, medya, tüketici toplum..
    İmkanlarla birlikte doyumsuzluk tatminsizlik artı, aldatmalar çoğaldı.

3
    0 Yorumla
  • yagmurincisi
    yagmurincisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 78%
    +1 yıl

Görgüsüz bir milletimiz var çünkü. Hep daha iyisinin hep daha güzelinin peşinde. Cinsel açlığın afrikası Türkiye olunca şaşırmamak lazım. Aza kanaat edemeyen çoğu bulamazmış gözümüzün önündeki güzelliklerin kıymetini bilemiyoruz

0
    0 Yorumla
  • Hᗩᑕᑕᗩᑕ
    Hᗩᑕᑕᗩᑕ Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Sosyal medya tabi ki de, sadakat kalmadı güven duygusu kalmadı insanlar da. Sen uyuyor sanarken o sosyal medya uygulamalarında takılıyor. :)

1
    0 Yorumla
  • dengesizgckfoncik
    dengesizgckfoncik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

simdi herkess birbirinii aldatiyosa kim kimle evlencekkk kafamda deli sorular😂

1
    4 Yorumla
    • dengesizgckfoncik
      dengesizgckfoncik
      +1 yıl

millet azmisss kisacaaa

Yorumla
    • dengesizgckfoncik
      dengesizgckfoncik
      +1 yıl

ve ayricaaa tecavuzlerde artmiss kucukk kiz cocuklarina saldiriyolar onu gectimm

Yorumla
    • dengesizgckfoncik
      dengesizgckfoncik
      +1 yıl

bebeklereee artikk hallenenler varrr

Yorumla
    • dengesizgckfoncik
      dengesizgckfoncik
      +1 yıl

onu gectim hayvanlara bile saldiriyolarrr

Yorumla
  • __SNR__
    __SNR__ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Sevmeyi bilmiyorlar ondan..
    Sosyal medya..
    Tip fizik..
    Aç gözlülük..
    Karaktersizlik...

1
    0 Yorumla
  • çünkümutluluk
    çünkümutluluk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Herkes zevkine sefasına düştu cunku adam gibi seven kalmadi tahammulsuzluk cogaldi zevk duskunu bir toplum olduk iyive

2
    0 Yorumla
  • josengineer
    josengineer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 33%
    +1 yıl

Herkes ortalıkda gerçekte sve sanalda kadının erkege erkegınde kadına ulaşması kolaylasdı

1
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.

şartlar daha elverişli hale geldi ayrıca çoğalmaktan ziyade ortaya çıktı denilebilir. eskiden de vardı ama daha gizliydi

1
    0 Yorumla
  • berkbey34
    berkbey34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Evlenen karının sekste başarısız olmasından. Kadın erkeğini en az haftada 3 gece fanteziye doyurmalıdır

1
    0 Yorumla
  • mertAtahan
    mertAtahan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 31%
    +1 yıl

Bence internette çok fazla p*rno ya da seksi vidyolar izliyorlarda ondan

1
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Kadınların gereksiz tripleri ilişkilerin yozlaşmasına sebep oluyor. Ya da erkeklerin.. Huzura kaçma denilebilir.

1
    0 Yorumla
  • Yagmurxx11
    Yagmurxx11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

İliskide maddiyat göz önünde bulundukça ask denen bisi kalmicak.. O yuzden bence

3
    0 Yorumla
  • Yumpi
    Yumpi Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl

Neden olacak, bakın herkes kafama buyruk yaşayım diyor

Özgürüz diye yemedikleri nane yok milletin.

Gönülden değil "götündensevenlerin" dünyasındayız

0
    0 Yorumla
  • yorguncocuk79
    yorguncocuk79 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Insanın gözü aç tatminsizlik var psikolojiler bozuk ve artik insanlar herşeyi kolay elde edebileceklerini dusunuyorlar

1
    0 Yorumla
  • ZeynepppppppA
    ZeynepppppppA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.

Önceden birşeyleri kazanmak zordu sahip olmak zordu o yüzden kıymetliydi. Artık herşey elimizin altında istediğimizde ulaşabiliyoruz herşeye. Bu yüzden değersizleşiyoruz..

0
    0 Yorumla
  • kLemanJero
    kLemanJero Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.

Çünki erkekler çok fazla p*rno film seyrettikleri ya da karılarını aldattıkları için karılarına ilgi göstemiyorlar. Kadınlarda bu ilgiyi başka bir insanda arıyor.

0
    0 Yorumla
  • sewen
    sewen Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

işte böyle yerler yüzünden. evlisi, sevgilisi olanı herkes burada. bir şekilde eşi ya da sevgilisiyle bir sorunu olsa, ilgisiz kalsa, burda ilgilenecek sayısz insan var.

0
    0 Yorumla
  • insancılkemal
    insancılkemal Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

kadınlar daha çok aldatırmış bide kimse zaten suphelenmıyor

1
    0 Yorumla
  • Harley__Quinn
    Harley__Quinn Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

diziler sağolsun birde p. no sektörü ve ahlaki değerlerin azalması vs...

2
    0 Yorumla
  • greengray
    greengray Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Dünya üç kişiyken de vardı aldatma. Şimdi teknoloji sayesinde daha çabuk anlaşılır oldu. Sayısının değiştiğini düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • BuNickinHeyecanıYok
    BuNickinHeyecanıYok Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bu nesil ya orr ospu ya da ors pu çocuğu. Bu yüzden aldatmalar çoğaldı. Böyle olmasalar aldatmazlar.

1
    0 Yorumla
  • seriii10
    seriii10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

önce erkekler aldatlrdı şimdi günümüzde kızlar da aldatmaya başlaadı ondan ikisi bir arada olunca çoğaldı tzabi

0
    0 Yorumla
  • cansenligimmm
    cansenligimmm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

İnsanlar tatminsiz. Elindekiyle yetinmiyor. Sürekli şikayet ediyor

1
    0 Yorumla
  • Potmas
    Potmas Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Saçma sapan romantik filmlerin yarattığı pembe hayaller, diğer yandan sosyal medyanın verdiği bilinç ( örn. Kadınlar bir erkeğe mecbur olmadığının farkında)

0
    0 Yorumla
  • Themissssss
    Themissssss Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.

insanların aç gözlülüğü doyumsuzluğu birde şeytan faktörü var tabi :D

0
    0 Yorumla
  • Yişraeli
    Yişraeli Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Ben görmedim bilmiyorum. Benim çevremdekiler akıllı uslu

0
    0 Yorumla
  • Geçerkenugrayımdedim
    Geçerkenugrayımdedim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Maalesef öyle çok üzücü bir durum gün geçtikçe de artıyor üzmeyelim seven kız kardeşlerimizi😢

0
    2 Yorumla
    • peri778
      peri778
      +1 yıl

sadece erkekler aldatmiyor kizlar da aldatiyor

Yorumla
    • Geçerkenugrayımdedim
      Geçerkenugrayımdedim
      +1 yıl

Haklisiniz efendim karışıklı oluyor bu olay

Yorumla
  • Dert_babası
    Dert_babası Takip Et
    Xper 7 Yaş: 63
    +1 yıl

Sanırım teknolojinin ileri boyutta kullanılması sanal alem bağımlılığı alıştın mı bırakamıyorsun bence

0
    0 Yorumla
  • sinandmrci
    sinandmrci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl

Kazanmak için kıymet verilmeyen ilişkiler aşklar başladı 3 gün seviyolar 4. gün sıkılıyolar

0
    0 Yorumla
  • Fikim
    Fikim Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl

İnsanların teknoloji sayesinde birbirlerine daha rahat bir şekilde ulaşabilmeleri. Birde toplumsal refah seviyesinin yükselmesi. Her iki cinsin doyumsuz ve bitmeyen arayışları

0
    0 Yorumla
  • Aliask06
    Aliask06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Sevgilisinin ya da eşinin erkeğe isteklerini karşılamaması olabilir

1
    0 Yorumla
  • SimonPaula
    SimonPaula Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Çoğalmadı ifşa oldu bana göre. Yapan yine yapıyordu ama duyan olmuyordu

0
    0 Yorumla
  • cubee
    cubee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Gerçekten bağlanmamak yüzünden böyle oluyor. Sadık biri aldatamaz çünkü

0
    0 Yorumla
  • ugur-37
    ugur-37 Takip Et
    Guru Yaş: 56
    +1 yıl

Doyumsuzluk ve anlaşaamamzlık başka birşey şu an aklıma gelmedi

0
    1 Yorumla
    • ugur-37
      ugur-37
      +1 yıl

Birde şu sosyal medyanın aldatma üzerinde etkisi çok büyük medya üzerinde birbirini ayartanlar gaza gelince aldatmalar başlıyor

Yorumla
  • arrabiata
    arrabiata Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Hep daha diyen ac gozlulukten, sevgisizlikten, saygisizliktan.. kisacasi karaktersizlikten.

1
    0 Yorumla
  • Zevk01
    Zevk01 Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl

Farklılık arıyor kadın, erkek fark etmiyor kimisini kocası döver, mutlu olamaz o yüzden aldatır kimiside ten farkı kalın penis yemek ister kimiside hormonlar tavan yapar aldatir

0
    0 Yorumla
  • Endemiktür
    Endemiktür Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Laylaylom bize göre sevmeler modunda takılıyorlar 😁

0
    0 Yorumla
  • kermit_
    kermit_ Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

sabır bitti hoş görü bitti kaldıki şimdi aşkların bir çoğu aşk değil bir anlık hoşlantı ile başlıyor

0
    0 Yorumla
  • blackpuppy
    blackpuppy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence hep vardı, günümüzde dile getiriliyor marifet gibi

1
    0 Yorumla
  • küçükabla
    küçükabla Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Teknoloji geliştikçe kuduruyor bizim millet :D

1
    0 Yorumla
  • psikologman34
    psikologman34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

çiftlerin doyumsuz sabırsız ve ahlaki çöküntüye uğramasından dolayı çoğaldı

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Günümüzde aldatmalar neden çoğaldı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce günümüzde aldatmalar neden çoğaldı? 21 cevap verildi
Günümüzde aldatma neden bu kadar çoğaldı sizce bunun nedeni nedir? ? 11 cevap verildi
Günümüzde aldatma olayı neden bu kadar çoğaldı sizce? 21 cevap verildi
Günümüzde aldatmaların çoğalmasını neye bağlıyorsunuz? 9 cevap verildi
Aldatmalar neden fazlalaştı sizce? 22 cevap verildi
Günümüzde aldatmaların artış sebepleri neler olabilir? 76 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨