Sevgilimle birbirimizden kopamıyoruz ama ilişkimiz varken de aramızda bilemediğimiz bir soğukluk oluyor sizce neden?

Günlerdir gözüme uyku girmeyen bi sorunla baş başayım. Şuanki ilişkimin öncesinde karşı taraf bana platonikti 1.5 sene peşimden koştu kendine aşık etmeye çalıştı ve yapabildi de. 8 aylık bi sevgili sürecimiz oldu cok güzel ilerledi. Ne zaman umutsuzluğa kapılıp bitirmek istesem sürekli yalvarip çabalayıp yine kendine baglardı asla terk edemezdi veyahut gidemezdi. Son zamanlarda ayrılık mesajı attı aramız biraz kötüydü kavgalıydık ve bundan sıkıldığını dayanamadığını söyledi. Açıkcası şoka uğradım şu an yalvaran taraf benim eskisi olabilmesi icin çabalıyorum ama olmuyor gibi. ayrılıyoruz bu sefer tekrar yazan o oluyor konusmaya baslayinca da yine tuhaf bi sogukluğumuz oluyor ve tekrar gidiyor anlayamadım. Beni terk etmek için mi onca sene peşimde koştu? Acil tavsiyeye ihtiyacim var.

Sevgilimle birbirimizden kopamıyoruz ama ilişkimiz varken de aramızda bilemediğimiz bir soğukluk oluyor sizce neden?