Güncellemeler
+1 yıl
Ne dusunuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gecen gun cok sicak konustuk. ertesi gun aksam bisey yazmadi. ertesi en yazdim gec saatte cvp vermedi sabahina uyuyordum yazmis. korkukari varmis ikimiz icin bunjari genelde dile getiriyor. sizce benimle konusmak istiyor mu? istemiyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İstemiyor diyebilirim tam olarak emin değil çünkü ne yapmak istiyor? kendisi sizle konuşmak istemiyor evet ama neden korkuyor? korkusu ne tam olarak? bunu bilmediğinizden dolayı size belli etmiş yani bu durumda demek istediği size iletişim kurmamalıyız bu durumda sizin yapmanız gereken üstüne düşmemek olacaktır evet bu durum bir bahanede olabilir diyebilirim ancak benim size tavsiyem eğer bu kişi istemiyorsa konu üzerinde kalmamak olacaktır çünkü nekadar kalsanızda bahane bence istemiyordu zaten falan size bir şey elde ettirmez çünkü bu kişi konuşmak istemiyor nedeni öğrensenizde gerçek nedeni emin olun size hiçbir şey katmayacaktır yani madem istemiyor ozaman sizde bu kişiyi tamamen silin ve iletişim kurmayın.
ama aradaa yazıyor. ne yapmalıyım bilmiyorum
Eğer geç falan cevap veriyorsa bu durumda ilgisiz gibi duruyor yapmanız gereken üstüne düşmemektir.
ilgisizse neden yazıyor. anlayamıyorum
Haklı sebep aramaya var mı? x)
nasıl? anlamadım?
Yani doğruları söyler biri size siz buna inanmak istemezsiniz haklı sebep iyi nedenler ararsınız ozaman neden yazıyor ozaman neden böyle yaptı kendi duymak istedikleriniz için haklı sebep denir buna.
Olabilir