https://youtu.be/BYJr5r99UCY
Erkekler mi ilişkilerde daha çok strateji yapıyor, kadınlar mı?
https://youtu.be/BYJr5r99UCY

#aşk
#ilişkileri
#iyi
#günler
#iyi
#akşamlar
#reisaga55
Bu sorunun kesin bir cevabı yok, çünkü ilişkilerde strateji yapmak bireysel ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak, bazı araştırmalar ve kaynaklar, kadınların ve erkeklerin ilişkilerde farklı stratejiler kullandığını veya farklı amaçlarla strateji yaptığını öne sürmektedir.
ilişkilerde strateji kurmanın, genellikle kadınların, kısmen de erkeklerin, ekseriyetle aşk ilişkilerinde, karşılarındaki insana tuzaklar kurarak, karşı taraftan istenilen davranışın elde edilmesi veya istenmeyen davranışların engellenmesi amacıyla davranış kurgulama eylemi olduğunu belirtmektedir. Bu kaynakta, bazı kadınların, erkeklerin ilgisini çekmek veya kaybetmemek için strateji yaptıkları, bazı erkeklerin ise kadınları elde etmek veya elde tutmak için strateji yaptıkları ifade edilmektedir.
toplumsal cinsiyet eşitliği stratejisinden bahsetmektedir. Bu strateji, kadınların ve erkeklerin ekonomik, sosyal ve siyasi hayatta eşit fırsatlar ve haklara sahip olmalarını amaçlamaktadır. Bu strateji, kadınların ve erkeklerin iş yaşam dengesi, kapsayıcı finansal sistemler, beceri geliştirme, istihdam ve geçim kaynakları gibi konularda desteklenmesini içermektedir.
Kadınlar her adımda strateji yapar kaybedeceği şeyler olduğu için, erkek umursamaz çünkü kaybedeceği bir şey yok erkekler tek seks düşünüyor ona ulaşmanın yolunu başka bir çıkarı yok, ama kadınlar hemen hemen her konuda çıkar düşündüğü için stratejinin içinden geçiyorlar.
Hatta sevmediği arkadaşlarına aşkım canım cicim diyip arkasından dedikodu yaparlar.
bazılarının zekası almadığı için taktiksiz iş yürümüyor demek ki
@zPSiCoPaTa zekası olmayan da taktik yapmaya çalışıyor
zekası olmasaydı işe yaramazdı ama yarıyor demek ki yapıyor
zaten karşında koyun olunca yönlendirmek için zeki olmana gerek yok
Öncelikle şunu belirtmeliyim; kadın ve erkek davranışı birçok faktöre bağlı olarak gelişir. Davranışları kadın, erkek diye sınıflandırmak çoğu zaman hatalı sonuç doğurabilir. Bu yüzden birazdan yazacaklarım sadece genelleme.
Kadınlar strateji yapar çünkü ilişkiyi, ilişki dinamiklerini önemser. İlişkiyi yönetmek, ipleri eline almak ister. Bu konuda erkekle çatışmaz çünkü erkekler genelde ilişkiyi fazla düşünmez
Erkek daha kaotiktir, akışına bırakıp neler olacağını izlemeyi sever.
Erkeklerin en büyük hatası başta çok taviz veriyorlar, çok farklı davranıyorlar, kızdan emin oldukları an kendileri baskın olmaya çalışıyor o eski taviz, ilgi gidiyor... Neyseniz o olun, kimsenin hakkına girmeyin
Çok doğru 👏🏻👏🏻
@Talha60 tam tersi.. Siz bizi cepte görünce değişiyorsunuz ve ayrılırken bile bizi suçluyorsunuz, bu var sizde
@Kaiösklsğs şahsen ben kimseyi cepte görmedim ayrilken genelde suçlandim hatalarimin farkina vardim ama bu seferde köle olmak istemiyorum redpill izlemeni tavsiyr ederim
@Talha60 bak benzer durumu yaşadım. Başta taviz verdi verdi, izin aldı hayatıma karış dedi vs vs, bende hiç alttan almadan gittim ona sonra tabi bir noktada bıktı, ben senden izin mi alıcam hrsap mı sorucamlar başladı, bununda etkisiyle bir ilişki bitti gitti... Başta kendi gibi gelseydi, ya severdim ya sevmezdim ama o kendini benim onu seveceğim şekilde ayarladı gidemeyeceğimi düşündüğü zamanda tersine döndü... En acısıda beni suçladı senin yüzünden diye. Bu ilişkilerin çoğunda böyle erkekler başta farklı davranıyor bu bir gerçek
@Talha60 kesinlikle... Ama orana vurduğumuzda erkeklerin %95i yapıyor bunu
@Talha60 değil tabi. Olmadığın biri gibi davranırsan eninde sonunda hüsrana uğrarsın, ama kendin olursan senin yolunda olan seninle devam eder.
@Talha60 öyle. Çok acı çektiğim ve çektirdiğim bi ilişkiden çıktım, paramparça olduk rezil olduk etrafa... Bunda da vardır bir hayır. Allah hayırlısını versin
Neyseniz o olun derken?
Cevap
27Cevap
Duygusallık ile düşünceleri karıştırmamak lazım. Biz erkeklerin çoğu tilki gibiyiz. Strateji konusunda daha etkiliyiz. (İstisnalar hariç)
Hemcinslerim kusura bakmasın ama bizim kızlarda ki strateji genel kurmayda bile yok. Neler beler duyup yaşayıp görüyoruz.
Anlatsana neler duyup yaşadın gördün? Kadınlar şeytan gibi bence
Erkek isterse ve biraz da zeki ise amacı için öyle bir strateji yapar ve uygular ki akıllara durgunluk verir.
Bu tam anlamı ile bir kişilik ve kültür getirisidir erkek veya kadın fark etmez... Zaten bizim toplumdada bu en büyük yara erkek hegamonyasi meselesi
Tarihten beri incelenirse açık ara kadınlar olduğu ortaya çıkar. İstisnalar her konuda vardır takılmamak lazım onlara
Erkekler yoldan çıktı. Trip atmayın midem kaldırmıyor arkadaşlar.
Trip taktik ne ararsan var itici
Karmaşıklık bakımından incelersek kadınlar, sonuca ulaşma hızı bakımından erkekler.
İlişkilerde taktik maktik yok bam bam bam.
Birine sevdiğini söylemek için yarın çok geç olabilir onun için içinden geldiğinde her zaman söyleyeceksin
strateji işi erkeklerde. kadın duygularına yenilir.
Kadınlar çok fena biz onların yanında meleğiz.
Kim biz strateji ve entrika mı yapıyormuşuz? Yok daha neler? Ne ki onlar? 😕😅😅😂😂😂😏😏😌😊
Kadınlar biz ne anlarız stratejiden dümdüz insanlarız
Hiç bi ilişki sağlıklı yürümez bu hayatta iki taraf içinde söylüyüm muhakkak içinde illa bir şerefsizlik oluyo
Bu durum erkeklere. daha çok kaymaya başladı. Bu tarz erkeklerim eril. disil dengesinin bozulduğunu ve disil taraflarının ağır bastığını düşünüyorum.
Bence erkekler genel olarak stratejik davranmıyor kadınlar böyle davrandığı için relax olmadıkları için kaybeden taraf
Yalan söylemeyi iyi bilen iyi strateji yapar
Erkekler gerçekten sevince bam bam gidiyo kadınlar sürekli bi strateji halinde
Yani bence erkekler on numara bu iste
Kadınlar, erkekler rahat hep.
Kadınlar gibi bence
Erkekler yapar çünkü kadınlar yapmadan da kazanır
Net kadınlar. Erkekler dümdüz.
Seven strateji felan yapmaz ya
Kadınlar daha çok yapıyor
Kadınlar hep bir dedirginli
Taktik maktik yok Bam Bam Bam😆
Kadınların her zaman B planı vardır 😄