İki kişiyle konuşuyorum ama işler karıştı. Ne yapacağım?

3 aydır yurt dışından konuştuğum yabancı bir adam vardı, internetten tanıştık. Benden 15 yaş büyük. 3 aydır her gün konuşuyoruz. Yanına gitmeyi düşünüyorum. Fakat geçen hafta, arkadaş ortamında bir çocukla tanıştım. Pek fazla bir muhabbetimiz olmadı o gün. Ama daha sonra bana Instagram'dan yazdı. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim. Her şey çok hızlı ilerledi. Neredeyse her gün buluşuyoruz. Sevgili olduk. Çok iyi davranıyor bana. Benimle Instagram'a fotoğraf bile attı. Bana geçmişte zarar veren insanlardan intikam almayı planlıyor, hatta birinden aldı bile. Ondan da çok etkilendim. Ama benden 2 yaş küçük. Her şey çok karıştı. Yurt dışındaki adam şüpheleniyor bir şeyler olduğundan. "Eğer biriyle tanıştıysan o kişiyle bitir lütfen" dedi bugün. Dışarı çıkmamdan bile rahatsız oluyor. Erkek arkadaşım da onu telefonda gördü geçen gün. Engellememi söyledi, ben de konuyu geçiştirdim. WhatsApp mesajlarıma ulaşabileceğini söylüyor. Ondan önce de bütün erkek arkadaşlarımı sildi. Ne yapacağım ben bir akıl verin lütfen? Her şey karıştı zor durumdayım..

İki kişiyle konuşuyorum ama işler karıştı. Ne yapacağım?