Nereye gitsem karşıma çıkıyor eniştem diye yanlış anlamadım ama sonradan bana ilan î aşk etti
Cevabın nedir?
Oncelikle Allah kimsenin başına vermesin cok zor ve uzucu bir durum ama kendini suclama aşık olmak ayip birsey değil senin kontrolünde olan birsey de değil o yuzden asik olmani yadirgayamam ama sana tavsiyem bunu iliskiye cevirmemen cunku ilk baslarda heyecanli gelir ama ilerleyen zamanlarda aynaya bakmaya utanirsin emin ol ailenden de kimsenin yuzune bakamazsin arkadaşım sana tavsiyem bu aşkı iliskiye cevirmemen cok pisman olursun enisteni terslemen ve teyzene soylemekle tehdit etmen dogru olabilir cunku korkutmazsan seni elde etmek icin cabalayacaktir.
13 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye çevirme gibi bir düşüncem yok zaten güzel yorum içinde teşekkür
Soran+1 yıl:)))
En İyi Cevaplar
+1 yılArada küçük kaçamaklar olabilir ancak duyulduğunu düşünün? Sonu çok kötü olur. Yuva yıkarsınız ve yuva yıkanın da yuvası olmaz derler. Şahsi görüşüm ise arada bir çok gizli şekilde birbirinizi cinsel olarak tatmin etmeniz olacaktır. Gizli/yasak aşk ve cinsel ilişikinin zevki bambaşkadır. Başarılar ve bol şans dilerim, hayırlısı olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılcinselik yok olmadı olmayckta
- +1 yıl
Birbirinizi sevdiğinizi veya aşık olduğunuzu söylediniz. Ateşle barut yan yana durmaz. Yalnız kaldığınız anda veya bir süre sonra birbirinize karşı koyamamaya başlayacaksınız. Ayrıca ikinizin de içi içini kemirecektir.
+1 yılne olursa olsun teyzen annen gibidir. sen annenin kocasına mı aşık oluyorsun. ve çocukca duyguları yıkmalısınız. belki de senin sevimli buluyor, sana öyle geliyor.
10 Yorumla
+1 yılBir ay sonra eniştemden hamile kaldım çok utanıyorum yardım edin diye soru sormazsın inşallah ne diyim
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey olmayacak
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
81Cevap
Her gun bu saatlerde
Trenli sorular soruluyor.
Size cevabım korunarak yapın yasak aşktan meyve vermeyin393 Yorumla- +1 yıl
helal
- +1 yıl
Bu adamin cevaplarini ilkokulda secmeli ders olarak versinler
+1 yılBenim de yeğenlerim var. Yeğenlerimi kendi evlatlarım gibi seviyorum. Şimdi sen söyle, teyzenin sana olan sonsuz sevgisi mi daha önemli yoksa kendi karısına ihanet eden bir el adamı mı?
30 YorumlaYuva yikanin yuvasi olmaz bir bulusursun iki bulursun ve eninde sonunda yakalanirsiniz butun sulaleye konu komsuya rezil rusvay olursunuz kimsenin yuzune bakamazsiniz cok cirkin seyler bunlar hicmi utanmaniz arlanmaniz yok allah cezanizi versin inşaallah tez zamanda yakalar teyzen sizi (Amin)
10 YorumlaVay avradını siiktiğimin adamı sulanacak kimse kalmamış mı başka ne aşkı ya siikip atacak seni.
Gırgır yapıyorsanda öylesine sorduysanda Allah belanı versin moralim sıfır senin yüzünden.12 Yorumla
Soran+1 yılSenin moralin neden bozuluyo hayat benim hayatim
- +1 yıl
Toplum bizim toplumumuz. Yasanan her sey bizi de ilgilendirir
+1 yılArkadas nasil bir yokluk aklim almiyor. memlekette adam mi kalmadi da ese dosta asik olup yaziliyorsunuz. adam hadi seref yoksunu bir de utanmadan acilmis. sende cevabi yapistiracagina gelmis burada soruyosun bir de piskin piskin !!
10 Yorumla
+1 yılEnsest bir durum. Boylesi bir durumda psikologa danismak senin icin daha faydali olur.
10 YorumlaEee? Bu kadar mı l*n Patmalış mısırda getiridiydik =(
Normalde Kuzeninle enişteni Aldatırsın sonra Amcanın oğlu seni seski sewgilinle aldatır...
NErde eski Coll Storyy ler =(52 Yorumla- +1 yıl
Sırf bu yorum için girdim beklentiyi veremedi ama :)) Çalışmaya devam ;)
- +1 yıl
manyak kiz :D. dasdasdf
Ya bugün gördüğüm kaçıncı ensest soru bu ! biri ablamla sevgilimi sevişirken yakaladım der, diğeri ablamın nişanlısı bana aşık ben de ona aşığım der, sen teyzemin eşiyle karşılıklı birbirimize aşığız dersin! bu soruları soranın aynı kişi olduğunu ve eğlenmek için sorduğunu düşünmeye başladım !
11 Yorumla
Soran+1 yılDiğerleriyle alakam yok
Al sana cevap tam içimden geçenler
https://youtu.be/j0QxRV-utM826 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesizzz
yuhhh artıkk.. sakın devamını getirme... hem ailenin hemde çevrenin yüzüne bakamazsın..
12 Yorumla
Soran+1 yılbaşlamadım ki devamını geitreyim
Lo gidin baska yerde oynayin cocuklarin piskolojisini bozmayin :D
20 Yorumlahahaa :D olay olay olay bugünde gündemde yasak aşk var enişte yeğen aşkı :D haha :D
01 Yorumla
Soran+1 yılçok mu komiğine gitti
Bence yalnis düsunuyorsun. Olmayacak duaya amin denmez ki butun aileni ve hatta baskalarinida karsina almis olursun. Bence bekar hayatinizi evli olan biriyle yikmayin. Onunla birlikte oldugun muddetce sadece kullanilirsin yazik etme kendine
00 Yorumlaseninki heves aşık falan değilsin öğle aşığım ayağına yatma yoksa enişten olacak kişi seni kullanır atar sende ortada kalırsın senin yerinde olsam empati yapsam uyarırım baktım olmuyor teyzeme söylreim
03 Yorumla
Soran+1 yılteyzeme söyleyeceğim kendimi bir şey yapmadığım halde suçlu hissediyorum
- +1 yıl
suçlu hissetme senin suçun var mı yok ama aşık oluyorum aşığım deme bunlar heves yaş kaç al teyzeni anneni konuyu aç baktılar inanmıyor oyuna getirirsin konuşmaları kayt edersin yalandan buluşma ayarlarsın teyzenede bilgi sunarsın oda basar adamı boşar zaten rezil adam sadık değilmiş eşine
Soran+1 yılHaklisin
sylediğin şey yalan ya da doğru bu kadar yorumu nasıl göze alabiliyosun nasıl bir karakterin varki insanların hakaretlerini duyabilecek sorular soruyosun
10 YorumlaDusunme bile... cunku bu durum ortaya cıkarsa sende dahil olmak uzere herkez acı cekecek... annen. teyzen ve daha aklına gelen herkes burun mutlu ablo yerını acı ve huzune bırakılır.. gerek var mı bunlara
00 Yorumlao r o s p u olmuş olursun alt tarafı nolcak ki demi?
20 Yorumla
+1 yılŞşt yok öyle birşey ^^ duyguların sana yalan söylüyor Aldanma böyle şeylere hayatını mahvedersin
11 Yorumla
Soran+1 yıluzak duruyorum ve çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. babana sor belki o da dayına yazıyordur
263 Yorumla- +1 yıl
wetfgetfgregw
+1 yılDaha neler :S Buna inanmazı beklemiyorsun heralde...
01 Yorumla- +1 yıl
Boyle bir toplumdan her sey beklenir. Kisilikleri bozuk insan sayisi toplumun %60'ini olusturuyor.
+1 yılGelmiş bide çok normal bir şeymiş gibi soruyorsun ya ne kadar normalleştirdiniz böyle şeyleri yuh artık midesizsiniz ya !
32 Yorumla
Soran+1 yılçekinerek sordum bir keree
- +1 yıl
Nasıl sorarsan sor kardeşim bir açıklaması yok bunun yuva yıkmaya ne kadar meraklısınız ya allah sizi ıslah eylesin ahir zaman alametlerisiniz!
Sizinki sevgi değil sizinki aşk değil sizinki gönül oyunu :/
10 Yorumla
+1 yılİyi iyi kuzen fantezisinden sonra renk geldi biraz. Daha yaratıcı senaryolar çıkacak zamanla.
20 Yorumla
+1 yılTeyzene sole o adamdan hayır gelmez sana aşık olan baska akrabalarninada aşık olur
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın uzak durmaya çalışıyorum
- +1 yıl
direk Teyzenede sole bence o adamdan teyzene de hayir gelmez gitmede mumkunse onun buludugu ortamlara
Soran+1 yılevlerine uzun zamandır gitmiyorum teyzemin dikkatini çekmiş zaten ayrıca teyzemle araları iyi değill
- +1 yıl
Adama şimdi dolu kufur ediyorum nasil bir dusnceleri var yaa ulan senn karinin ablasnin vea kardeşinnn kizi yaa nekdar okuzler var bu dunyadaa
Arkadaş nasıl bir tarikata denk geldik hani marjinal biz erkeklerdik?
11 Yorumla
Soran+1 yılne tarikatı yaa
saçmalıyorsunuz artıkkkk nasıl bir mezhbiniz var yaaaaaaaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılbende amcama aşık oldum, yengem de ablamdan hoşlanıyomuş
30 YorumlaBazen İnsanlığımdan Utanıyorum Böyle İnsanlar Görünce...
10 YorumlaEve ocaga alinacak bir insan degilsin eger bu dediklerin dogru ise
10 Yorumla
+1 yılDaha çok motivasyon için aşk-ı memnu ve yaprak dökümü izlemeni öneririm mk.
01 Yorumla
Soran+1 yılizlerizz
Sacmalama tabiki karßilik vermiyeceksin yuvayikan kadin mi olacaksin dusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemem ama eniştem ondan boşanacağını söylüyor ben olsam da olmasam da
canım öncelikle geçmiş olsun zor bişiy ama bence tepkini koy dicem ama sende mi aşıksın kız yoksa :) yuva bozanın yuvası olmaz ben sana sadece bunu söyleyim :( gerisini sen hallet ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTeyzenin yuvasini yikma. Ondan sana hayir yok! Yuva yikan olma.
00 Yorumla Atalariz ne dediyse dogrudur Baldız baldan tatlidir demişler ne kadar doğru demişler
00 YorumlaŞaka msn sen ne aşkı be gitt basimdan teyzeme söylerim seni de
00 YorumlaTeyzende bana aşık olsun bari mk :D
50 Yorumla
+1 yılAllah tamamini erdirsin ne diyelim sevenler ayrilmasin.
00 Yorumlatürkiye aşk-ı memnuyu yüksek reyginglerle izlimişti sebebini anlamaya başladım...
02 Yorumla- +1 yıl
şurda adam akıllı bir sen yorum yapmışsın evet zaten o dizileri izleye izleye millet onlara özenir oldu... eskiden öpüşme sahnesi göründümü millet gözünü kapatırdı şimdi adam karıyı götürüyor... oturup ailecek izliyorlar..
Yuva yikanin yuvası olmaz derler. Ve bu arada senin kuracağını yuvanın mk ben
10 Yorumla
+1 yıluyar anlamazsa teyzene de
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Al işte reel yaprak dökümü
32 Yorumla
Soran+1 yılO da ne?
Ablana yazık değil mi anlat Ablana bıraksın bu sapık herifi
00 YorumlaBir Aşk-ı Memnu klasiği daha. -,-
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılteyzene ayip olmicaksa cikin bence. hoslaniyorsan birlikte ol yani bu dunyaya kac defa gelicen keyfine bak.
00 Yorumlasen bu olaya karşı çıkmalısın çünkü o senin teyzenin kocası
00 YorumlaHa * demek istiyorum:d mezhep at çiftliği mübarek..
01 Yorumla
+1 yılver gitsin :)) istiyosun belli zatenn sormma hııccc bostan
00 Yorumla
+1 yılSenin gibilerine idam karari cikarmalari lazim orrrrospuuuuuuuhhhhhh (geber)
00 Yorumla
+1 yılohaa be ülkeyi meksika dizilerine çevirdiler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Millet hayalini ksye dokuyor hahaahh
10 YorumlaAhlaksızsınız kendinizi öldürün iğrenç mahluklar
30 Yorumlabunun vebali altından kalkamzsın uzak dur adamdan
01 Yorumla
Soran+1 yıluzak duruyorum zaten
Teyzenin adı mine, enişteninde tarıkmı?
24 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılhmm
Yuh be.. midem bulandı..
00 YorumlaBu kaçıncı bölüm kızlar bilen var mı?
20 Yorumla
+1 yılZincirleme yasak ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yılzincir fialan yokk
+1 yılilk değilsin sonda olmayacaksın vicdanına kalmış
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılBehlül ve bihter yeniden sinemalarda...
04 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede zaten Behlül Bihter sürüyle her gun biri performance sergiliyor :)
Soran+1 yıldiyorsunn
- +1 yıl
@kaderböylemişhemşire farkındayım :D
- +1 yıl
Ben demiyorum sen diyorsun :D kafası da güzel
Dunyada insan kalmadi heralde tovbe
00 YorumlaGit teyzene anlat bunu ne diyecek bakalım?
20 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Teyzemin eşi bana aşık olduğunu söyledi ne yapmalıyım? Ben de ona aşık oldum sanırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne