Teyzemin kızına aşık oldum napıcam şimdi?

merhaba arkadaşlar ben kendimde 2 yaş küçük olan kuzenime aşık oldum. aslında ailelerimizde bizi birbirimize yakıştırıyolar annem her fırsatta över yeğenini bana yakıştırır teyzem , eniştem falanda beni çok severler annemede söylemişler kendilerininde bizi yakıştırdıklarını ve diğer aile fertleride yakıştırıyo tabi dayım, büyükannem ve geçen yıl ölen dedem bile bizim beraber olmamızı çok istermiş.. işte böyle bir durum var ben ise daha geçen 2 gün önce tam anlamıyla aşık olduğumu fark ettim ama söyleyemiyorum çünkü bana hep abi der ve nasıl olur bilmem normal dışardan biri olsa neyse ama kuzenim yani sevdiğimi nasıl söylerim?
Güncellemeler
+1 yıl
benim yaşadığım bu durumu ve sevgimi iğrençlik olarak gören arkadaşlar sizin çeverenizde hiçmi akraba evliliği yapan yok.. sözde aşktan sevgiden bahsedersiniz gönül bu işte kime konacağı belli olmuyo.. bende olumsuz yönelerini
çok düşündüm ona karşı çok soğuk davrandım ama daha fazla direnemedim onun sevgi dolu kalbine bakışlarına, konuşmasına, sıcak kanlılığına aşık oldum napıyım suç mu bu şimdi?
Teyzemin kızına aşık oldum napıcam şimdi?