Güncellemeler
1 yıl
Ben 28, kız arkadaşım 24 teyzesi 36 yaşında. Ben uzun boylu ve fit kadınları çok beğeniyorum. Kadın diş hekimi ama işini yapmıyor. plates eğitmenliği yapıyor ondan çok iyi fiziği ve çok zeki bir kadın sevgilim ise Nişantaşı mezunu ben sapyaseksuelim zeka da beni etkiliyor
Güncellemeler
1 yıl
Kadın evli değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vur geç ne yapacaksın
Ben hoşlandım kadin hoşlandı mı bilmiyorum ki
Yokla öğrenmeye çalış
Teyzen ile beni tanistirdigin için teşekkür ederim de teyzeye evlilik teklif et
o etkilendi mi
Bilmiyorum hiç baş başa kalmadık ki
o zaman zor senin gibi birsürü kişi vardır hoşlanan
Ya zaten pek bir umudum yok ama hoşlandım işte ne yapayım.
Teyzesi ile birlikte yaşıyordu biz birlikte eve çıkana kadar. Teyze yegenden çok abla kardeş gibiler yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Harbiye açık hava konserine gidices teyzeme de bilet alalım mı diyor o derece bağlılar. Annesi ve kardeşi ile bu kadar samimi değil
bence uzak dur belki etkileşim kurarsanız kaçamak yaparsınız aksi halde kızı da kaybedersin
Nasıl olaya bu kadar düz ve iğrenç bakabiliyorsunuz ya? Sizde gram empati duygusu yok mu o kız teyzesini anne ve kardeşinden daha yakın görmüş öyle bi muhabbetleri var ve bu g0t lalesi pipisinin zevki için 24 senelik teyzesiyle kurduğun bağın içine sıçmaya çalışıyor o...,,, Çç seni ya cidden senin gibiler ölse üzülmem. Kızdan ayrıl senin gibi bi p1çten kurtar onu
Kıza üzüldüm sevmiyorsun
Sevgilimle geçen sene tanıştık 6 yıldır hiç sevgilim olmamıştı. Çok yalnız hissediyordum evden eve işten eve aşırı sıkıcı hayatım vardı yıllardır karşıma çıkınca aşık olduğumu sandım ama yeni yebi gerçekten aşık olmadigimi sadece o sıkıcı, yalnız zamanımda bana iyi geldiğini fark ettim ama ayrılmak istemiyorum çünkü sevgilim olmadan önce 6 yıldır çok yalnız bir hayatım vardı
Duygusal boşlukta olduğun için çıkmışsın kızın vaktini alma boşa bencillik edersin
Kız ciddi düşünüyor ama teyzesi, kardeşi ile tanıştım annesi ve annenesi ile tanıştırmayi düşünüyor şehir didinda yaşadıkları ile tanışmadim henüz onlarla önümüzdeki ay tanıştıracak
Kocası duyarsa üstünden geçer ona göre
Evli değil.
O iş yaş ve kızdan da ayrıl
Uzaklas bence