Şu anda kariyer basamağının son adımlarını çıkıyorum ve 2 ülke neredeyse bütün şehirleri gezdim ama evlilik konusunda problemlerim var evlenmesem veya 40lı yaşların sonrasında evlensem ne olur?
Evlenmek için 40lı yaşların sonunu beklemek de bı tuhaf. Elbette bişey olmaz senin hayatın.. Ama aklına koyup 40lı yaşların sonu diye şartlıyorsun kendini.. Buna gerek yok..
Sen kariyerine devam edebilirsin, sevdiğin kadının bunu sorun edeceğini sanmıyorum.. Evlenmezsin olur biter, kendini şartlamamalisin.
Bana göre ilişki evlilik bunlar yaşa bakılmaması gereken şeyler 20 yaşında 30 yaşında mutsuz bir evlilik yapacağına 40-50 yaşında mutlu bir evlilik yap önemli olan kaç yaşında evlendiğin değil nasıl biriyle nasıl bir evlilik yaptın gerçekten sevip sevildiğin Bir ilişkide 0-50 yaşında hatta 60 yaşında evlenip çok mutlu olabilirsin kalkıp da 40 yaşına kadar evlenmedim bu yaştan sonra neden evleneyim ki diye düşünme Zaten bakıldığı zaman en mantıklı olan da 30-40'lı yaşlarda evlenmek çünkü artık işin gücün var maddi manevi kaygın yok hayatın stresinden kendini çıkarmışsın
Evlenmezsen hiçbir kaybın olmaz. Şu devirde evlilik ağır sorumluluk ve masraftan başka bir şey değil. Ne güzel bir hayatın varmış. Düzenli ve başarı dolu. Kafanda rahat. Aynen böyle devam et bence.