Yeni biriyle konusuyorum 2 hafta falan oldu kahve ismarla yemek ismarla falan diyor sakasina 2 3 defa kahve icmeye gittik 1ni o odedi birini ben hani odeyim deyince israr etmedi odedim zaten bundan gocunmuyorum ediyorum ama bana bugun yemege gidelim dedi yemegi ismarla falan sakasina arabayla sen al beni bugun sürüşün iyilessin falan dedi arabayi yeni aldimda birde dun benzin aldi az aldim deponun yarisina bile gelmedi falan diyor boyle para konulari aciyo bilemedim cimri birisimi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cimri olsa hiç para vermez. Belki tutumlu, belki de senin parayla olan ilişkini anlamak için seni deniyor olabilir
Insallah deniyordur yani cogunlukla o odedi ama bende odemem demem yani bende odedim
Takılma o zaman. akışına bırak
Bende surekli teklif edeyim mi ben odeyim diye mesela yolda giderken biseyler aliyor o iniyor uani ben inemrm kart falan versem ayip mk olur
Zaten o bir görgü kuralıdır. Bir şey ödenirken senin de teklif etmen gerekiyor. O zaten durumu varsa hayır yok der kendi öder. Bu işler böyledir. Hep o öder sen bakarsan da hayırdır der yani :D
Oduyorum zaten dedim ya yolda giderken falan diyorum ben inmiyorum o iniyor 😅
Ödüyorsa sorun yok işte. Zamana bırak gözlemle ona göre karar verirsin
Oyle yapicam birde sey diyor bir yerlerde otururken piknkk masa falan alalim dedi sen bilirsin dedim dunde bana ben baktimda bilemedim sen internet alisverisinden anliyorsun sen al diyor ne alaka
2 haftada bunları yapıyorsa kesin cimri ya da seni yemeye çalışıyor, bas tekmeyi
Yorumları okudun mu bende oyle düşünüyorum
Ben bugüne kadar hiç bir kadına sen öde demedim denmez de, sennnjiye ona demiyorsun öde diye, buradan yola çıkarak yani, 2 haftada insan önce tanımaya çalışır bunları sormaz söylemez
Evet oyle fazla hizli bir giris yapti
Bence sen fazla kafaya takmışsın her şeyi paraya yoruyorsun
Hayir para benim icin hic onemli degil illa bir konuda para konusunu aciyor hani biraz centilmen olmali gelirim arabamla bisey olmaz ama 2 o gelirse 2 de bana diyor paraya onem veren birisi degilim benim icin kahvrnin yemegin lafi bile olmaz ama boyle dile getirince olmuyor
Hmm, kendisi bunu diyorsa kesin paracıdır
Evet birde bir dur 2 hafta olmus bana evlilikte dugun masraflarini falan, altin sever misjn falan benlik degil bu konular ben oyle para lafi yapan buri degilim ailemdende görmedim gözüme korkunc geldi sakasina yemegi sen ismarla dedi arabayla gel dedi cimri bence ya da beni para yiyecek biri gibi goruyor oyle davraniyor
Cimri gibi duruyor. Sana öyle şeyden bahsetmesi bile yanlış bence
Bencede butum yorumlari okudun mu hepsini birlestirince kafama tak etti
Evet çoğunu okudum yol ver gitsin
Durumu da iyi
Niyr boyle hareketler yapıyor anlamadim insani kendinden sogutuyor
Benim eniştemin de durumu iyi ama aşırı pinti. Eskiden kuzenlerimin her şeyini dedem alırdı
Ayy cok kotu bir durum ya allahim cok sukur gelirim var kimseye muhtac olmam ins kotu bir durum erkegin cimrisi de cekilmez
Bende o yüzden önce elime mesleğimi almak istiyorum. Gerçekten çok kötü ayda yılda bir anca dışarıdan yiyorlar. Eniştem emekli olduğu zaman dedi ki artık eve abur cubur almak yok doğum günü pastasını da anneniz yapacak
O fazlaymis cidden allah esine sabir versin meslegini eline almadan sakin evlenme sende surpriz yumurta gibiler karsimiza ne cikacak belli degil
Zaten teyzem zorla evlenmiş. Hep bize ben eniştenizi severek evlenmedim sonradan sevdim der
Cimri olmakta haklı evli misiniz ki parasını saçacak
Ahaha bende parami sacmis oluyorum ama bende evli degilim onjnla para konularini surekli dile getirmesinden dolayi boyle dusundum
Aslında gayet normal ama ikimizde birbirinize güvenmiyorsunuz
Oyle dedin ama birde hep o davet ediyor etmesin o zaman ben odemem demedim zaten rahatsiz olurum yinr oderim
Kendinizi parasal anlamda kullandırmamaya çalışıyosunuz
Yani yeni tanistik sonucta birde benden sakasina borc para istedi iban atti allahim tum olaylar yeni aklma geliyor hepsi birlesti
Gizliden çıkayım da bişi dicem 😅
Yürümek değil valla bişi dicem 😅
Tamam
Hızlı hemen gizlenmem lazım yaz 😂
Hiç beklemediğin bir soruydu dimi ters köşe oldu 🤣
İlla belli eder bı mekanda oturunca bile olsa belli eder
Nasil yani nasil anlarim
açık açık cimri işte bu
Gercekten mi
birde sey diyor bir yerlerde otururken piknkk masa falan alalim dedi sen bilirsin dedim dunde bana ben baktimda bilemedim sen internet alisverisinden anliyorsun sen al diyor ne alaka
Bunlari diyorsa sence cimri degilmidir soruosn 😬
Oyledir galiba ben cevremden ailemden boyle gormedim yani tuhaf geldi