Bundan 2 ay önce falan kafede tanıştığım biri vardı sonra biraz yazıştık sonra buluşmadan bitti çünkü etrafında çok kadın olan biri ve ilişki istemeyen biri, neyse 5, 6 gün önce tekrar konuşmaya başladık ve sonunda buluştuk bundan 2-3 ay sonra şehirden gitme gibi bir ihtimali var bu yüzden ilişki düşünmediğini söyledi gezelim eğlenelim ama ilişki olmasın dedi ben de saçma bulduğumu söyledim, tam ayrılırken de sarılmak istedi ben sarılmadım geri çekildim yani buluşmadan sonra yazmadı, beni güzel buluyor bunu söyledi de, hala ınstagram'dan takipleşiyoruz yazmıyor ama açık kıyafetlerle paylaştığım fotoğrafları beğeniyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazsa da farklı niyetle yazacaktır.
Ben sizin yerinizde olsam onu sosyal medyadan engeller ve yoluma bakarım.
O da havasını alsın.
Benim de amaç gezmek eğlenmek
Ama bunu gururunuzu kırmayacak biriyle de yapabilirsiniz :)
Hırs yapmayın, gezip eğlendikten sonra size farklı bir tavır sergilerse ve siz takıntı haline getirirseniz ne olacak peki?
Çok haklısın zaten gereksiz egoist biri bir de ismi konulmamış Bir ilişkide sevişmek istemem
Yani yapabilirsiniz yargılamam, ama sonra takıntı haline getirmeyeceğinize dair kendinize inancınız varsa :)
Yani bu takibiniz, yaşanacaklardan sonra kişiye daha çok takılacağınız izlenimini veriyor bana :)
Maalesef takıntılı biriyim ama bir şeyler yaşamak istiyorum galiba yani gezmek eğlenmek tek sorun onun yazmaması ve benim yazmayacağım çünkü ben onun yazmasını istiyorum
Bu da kendinize itirafınız :)
Siz sadece bedeninizden ibaret değilsiniz, o sıradan gereksiz bir erkek..
İki açık fotoğraf görünce like atıyorsa, bunu sürekli yapıyordur. Yani düşünün vasatın altında biri.
Daha iyileriyle daha güzel anlar geçirebilirsiniz, hem eğlenebilir hem de kaliteli anlar geçirebilirsiniz:)
Umarım anlattığım gibi doğru düzgün biri çıkar karşıma çünkü hep yanlış kişiler çıkıyor Bir de hayata bakış açın çok güzel empati kurabilme yeteneğin mükemmel teşekkür ederim
Teşekkür ederim.. bu bizim hayat döngümüz, ailemizde yaşadığımız birtakım sorunlar, sevgisiz aileler vs. Ne yazık ki yanlış insanlardan yanlış ilgilerle doyurmaya çalışıyoruz kendimizi.
Ama asıl önemli olanın biz olduğunu anladığımızda inanın kimsenin yanımıza layık olmadığını anlıyoruz.
Bu süreç ancak kendini tanımak ve sevmek ile mümkün oluyor.
Sizi anlıyorum ve umarım mutlu olursunuz.
Ve emin olun bunun için karşımıza doğru erkeklerin çıkmasına bile gerek yok.
Kendimizi bulmamız yeterli..
Ayrıca eğlenmek güzeldir :)
Evet maalesef kötü bir ailede büyümenin zararları sevgisiz olduğum için ilgiyi aç olduğum için sürekli yanlış kişilerde buluyorum kendimi
Yalnız değilsiniz, merak etmeyin..
umarım kendinizi bulabilirsiniz..
Emin olun onun tadı bambaşka :)
Kendini bulmak nasıl oluyor ki
Mesela biz konuştuğumuzda muhakkak “acaba bu yüzden mi böyle düşünüyorum?” Demişsindir :)
Kendi yaralarını görüp, kendini onararak ve kendini severek canım.
Google da bunun için bir çok yazı bulabilirsin..
Tavsiye ederim.
Değişim muhakkak seni tatmin edecektir.
Güçlü kadın her şeyden güzeldir sevgilerle…
Teşekkür ederim keşke rellde de senin gibi insanlarla karşılaşsam
Buradan istediğin zaman konuşabiliriz, ne zaman ihtiyacın olursa..
Bildirimlerim açık
Sizce nedeni ortada değilmi
Hayır
Ama ne yazıkki maalesef nedeni ortada
Demekki kullanmak istemiş seni sadece
Öyle biri değilim
Olmadıgın için işde bırakmış seni
Peki storyleri beğenmesi sadece açık saçık olan
Açıkları begenmesi işde vucudunu begeniyo bedenini
Begenmemis seni
Işık hızıyla puan kasıyorsun
Beni beğenmemiş olamaz ben ondan çok daha iyiyim çok güzel bir kızım bunu her seferinde dile getiriyordu çok güzel bir kadınsın diye tek sorun sevgili olmadan yiyişmek istemediğim
Tamam işte ablacım kendin çözmüşsün meseleyi. Sevgili olmadan faydalanmak istiyor
Evet ama yine de bir sorayım dedim
Fb istiyir