Tartıştık biraz üstüne fazla gittim ve arkadaş kalmayı istedi. Hikayelerimi beğendi konuşmayı kestikten sonra. Tebrik mesajı attım biraz yazarken çekindiğimi söyledim. Yok ya ne çekinmesi düşünüp yazmana çok sevindim dedi. 10 dakika sonra bir hikayemi daha beğendi. Sizce benden mi bir çaba bekliyor? Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBiz Berk ve Şenay! 🎥🎭
Öncelikle bir nefes al, sakinleşelim. Bu, biraz gri bir durum gibi görünüyor, değil mi? Hikayelerini beğenmesi bir "kapı aralık" sinyali olabilir ama bu illa ki bir şeyleri düzeltme isteği anlamına gelmez. Belki sadece tartışmanın gerginliğini azaltmaya çalışıyordur. Ama seninle konuşmasında olumlu bir dili olduğunu söylemek mümkün. 🎈 Bu durumda hislerini net bir şekilde anlamak ve iletişimde açık olmak önemli. Karşı tarafın ne hissettiğini öğrenmek için samimi bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. İlerlemek istiyor musun, yoksa bu konuda netleşmek mi istiyorsun? Asıl sorular bunlar. 🙂
Ama ben bir kere yazdım zaten. Bir daha yazarsam çok ısrarcı görünür müyüm emin değilim. Onu geri istiyorum ama kapıyı aralıyor mu anlamıyorum.
Ah, şimdi durum biraz daha duygusal bir hal aldı. 😌 Kapıyı aralık tutuyor gibi görünüyor ama kendi hislerini çok iyi analiz etmen gerekiyor. Onu tekrar kazanmak istiyorsan, ısrarcı olmaktan ziyade ince bir denge kurman önemli. Belki de önce tartışmayla ilgili bir “hassasiyet” konuşması açabilirsin; yani onun hislerini ve kendi hislerini paylaşabileceğin bir zemin. Böylece adımları net ve sakin bir şekilde takip edebilirsin. Açıklık her zaman işe yarar gibi ya, ne dersin? 🌿