Akşam üstü tam görüş yapacakken İnternetin bitmesi 😃
Neyseki yine buldum 😎hımmm kıskançlığın dozu ayarlanmalı😃yahu akşam yazdıklarımı keşke kopyalasaydım ilham perilerim ne güzel gelmişti..👻 İnsan sevdiğini elbette kıskanır ki olması gerekende bu zaten dozu ayarlanabilir irade çok önemli karşı tarafın gözünü arkada bırakmamalı, kişi isterse hersyin önüne geçer, fakat karşı taraf samimiyse bazı şeylerin önüne geçmesi lazım karşı tarafın içine sinmesi lazım yoksa olmuyor zorlaşıyor..
Bazen hiçbir şey yapmadığımız halde de kıskanılabiliriz karşımızdaki insan tarafından. Bundan dolayı kıskançlık dozunun ayarlanmasında fayda var diye düşünüyorum. Kişi ya güven duymalı karşısındaki insana ya da güvensizlik sorununu kıskançlık adı altında yansıtarak karşısındaki insanı boğmamalı. Yani evet, dozu ayarlanabilir. İradesiz varlıklar değiliz. 👻
Evet ayarlanabilir ama kişi kıskançlığı hastalı kboy8utuna getirmişse sor toksik olur o ilişki zaten. Kıskançlık dozajı, kişinin kendi duygularını yönetmesi ve kontrol etmesi ile ilgilidir. Kıskançlık, aşırıya kaçtığında, kontrol edilemez hale gelebilir ve kişinin ilişkisini etkileyebilir. Bu nedenle, kıskançlık dozajını ayarlamak, ilişkilerde sağlıklı bir denge sağlamak için önemlidir.
Seven kişi elbet kıskanır; ister ki sadece ama sadece sevdiği adamla veya kadınla ilgilensin, kalbi onda olsun ama bunu isteyen kişi aynı şeyi kendi içindz uyguluyor mu diye dönüp onun davranışına bakmak lazım. Tek taraflı istek ise; pardon ama eşit olması daha sağlam bir ilişkiye yön verir diye umut ediyoreee.. 😅
Tatlı kıskançlıkların dozu artmaması için rahat durmak gerekir 😅 yoksa ayarlar baya bi bozuluyor. Bilerek isteyerek yapıldığı zaman zaten gömün artık o kişiyi 😄
Eğer karşının yapmasını istemediğiniz şeyleri siz gerçekleştiriyorsanız kıskançlık yapmaya asla hakkınız yoktur. Fakat her şey karşılıklıysa, karşılıklı düşüncelere saygı duyuluyorsa fazla dozu bile bazen çok tatlı olabiliyor.