Sevmek öyle bir zanaat ki her ruhta aynı tepkiyi vermiyor. 🌿
Sevmekten mi sevdiğiniz gibi sevilmemekten mi korkarsınız? ⚘️

Sevmek öyle bir zanaat ki her ruhta aynı tepkiyi vermiyor. 🌿
Sevmekten mi sevdiğiniz gibi sevilmemekten mi korkarsınız? ⚘️

Sevdiğim gibi sevilmekten korkmam. Sevdiğim gibi sevilmek isterim, çünkü benim sevgim temizdir, saftır içinde kötülük barındırmaz. Ben sevince yüreğimin en derinliklerinde kooocamaannn bir sevgiyle, bağlılıkla severim, içinde yalan olmadan sadık dürüst korkusuzca severim bu yüzden sevdiğim gibi sevilmekten korkmam. Hiç kimse vazgeçilmez değil ama neşeyi de kederi de birlikte hissetmenin coşkusu, bir insanı vazgeçilmez kılar. Birbirinin varlığına katılmayan insanlar zamanla silinir, gider. Varlığı sevinç, yokluğu derin olanınsa yeri doldurulamaz rabbim yeri doldurulmayacak adam sevdirsin kalbime aşk, gönlüme sevgi, yoluma yoldaş, canıma can bir yaren versin..🤭
Bu soruya çok net sevdiğim gibi sevilmemek , ihanete uğramak derim. Benim sevmekten yana bir sıkıntım yok eğer seversem karşı cinsten herkesi silerim bi o kalır benim için. Bu yönden bir sıkıntım yok ama seven insan biraz da karşılık bekler. Sevgisine kıymet verilmesini ister. Ben bu karşılığı göremeyip kırılmaktan korkuyorum...🍁
Karşılıklı sevgi olursa bir ilişki sağlıklı bir şekilde yürür. Ama hep derim ben sevince deli seviyorum, gözüm hiçbir şey görmüyor o yüzden karşımdaki kişi benim onu sevdiğimden daha çok beni sevsin derim
Benim hiç bir şeyden korkum yok zaten gerçek sevgi ve aşk inanmıyorum bu saatten sonra da kimse sevmese de olur. ama bir gün aşkı bulursam sevdiğim kadın zaten beni sevdiğim gibi sever aynı şekilde sevmiyorsa da kendisi kaybeder yani tahammülüm ya da sabrım yok bu tür konularda. bu yüzden de korkum yok her duyguyu yaşayabilirim ve o duyguları bitirebilirim.
Cevap
3Cevap
Sevdiğim kadar sevilmemek bile korkutmaz beni, seviyormuş gibi yapan insanlardan öyle bir iğrenti geldi ki, sevgimi hakedene bunu hissettirememekten korkarım.
Sevmekten korkarım çünkü millet çok güzel seviyormuş gibi yapabiliyo...
Sevdiğim gibi sevilmemekten korkarım.. Çünkü ben sevince hayatımı ona adarım.. Ondan başka hiç kimseyi gözüm görmez.. Ben böylesine kendimi ona adamışken sevilmemekten korkarım.. Allah kimseye karşılıksız sevgi yaşatmasın..
Amiiin...🌸
Sevdiğim gibi sevilmiyor olmaktan korkarım.. çünkü sevince güzel severim aynı değeri görmemek incitir kalbim bunu kaldırmıyor benim:(
Çok doğru...🥲
Amiiin 💟
Sevdiğim gibi sevememekten korkarım. Sevdim mi kendimi adarım, başka hiç bir şey düşünmem. Onun rahatsız olmayacağı şekilde hareket ederim. Çok dolu severim. Sevdiğim gibi de sevilmeyecegim hiç bir zaman.
Güzel sevilmemekten çok korkuyorum artık çünkü kimi zaman fazla sevgisi de zarar veriyor. karsindakinin... çok sevdiğini defalarca gösterip heleki kıskançlığin dozunu kaçıranlar insana sevmesin beni dedirtiyor..
Sevilmemekten korktum bu yüzden ilk başta kendimi teslim edemedim. Ama şunu anladım sevmek zaman istiyor, emek istiyor.
Sevmekten korkmam ya sevilmemek kötü o hislerin boşa gittiğini görmek koyuyor
sevdiğim gibi sevilmemek.. sevmekten korkmam seversem güzel severim, ama sevdiğim gibi sevilmezsem, değer verdiğim gibi değer görmezsem bu beni üzer.. yani kırılmaktan korkarım
Sevmekten çünkü çok kolay harcanıp üstüne basılıyor yuregimizin
İkisinden de korkmam. Sevilmiş gibi yapılıp sevilmemekten yani göstermelik sevgiden hoşlanmam.
Ben acılara yürüyor korkmuyorum😂
😂😂😂
Korkum yok sadece inanmıyorum kimseye
Sevmekten korkuyorum sanırım.
Sevilmek ne demek bilmiyorum.
Sevmekten korkarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?