Soru açık, net ve kemiksiz.

Sevmekten korkarım 😱
Sevmek ruhumda var 🥰
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru açık, net ve kemiksiz.

Şimdi korkar oldum yalan söyleyerek reddedilme vs. Bu ne ya
Ben ciddi düşünen birisiyim asla sevdiğim kızı öyle cinsellik para dış görünüş için asla sevmem kalbini hissederek severim şansımı denerim ama artık denemeyeceğim
şu saate kadar sevdiğim tüm insanlar anamı * başka bir işe yaramadı. Hiçbirine bir yamuk yaptığım yok. En yakın arkadağım 7 sendir olan, bana sorarsanız ezik rolü yapıpı beni kullanmaya çalışıyor. Gerçi ben ona hiç acıdğımdan yanında olmadım da neyse. Ablam zorba güzel kardeşim teki, kardeşim bacım çocuğu oldu iyice. Annem babam çocuklu travması. Beni neden asla sevmedikerlin ianlamadım. Çİrkin değildim şişko değildim kalpsiz değildim. * koyim neden diye dilimde tüy bitti güzel kardeşim. Hiçbir arkadaşımla sorunlu ayrılmadım ama hiçbiri gerçek değildi. Kendi hatamın ne olduğunu da biliyorum çok değer vermek * koyim iki gram aklı yoktu köpeklerin. Bu saatten sonra nah severim birilerini. Küçücüktüm yaf
Cevap
10Cevap
Hayır korkmuyorum. Ama sevilmeyi daha çok seviyorum ve o zaman çok daha fazla seviyorum.
Sevmekten korkardım, inciteceğini düşünürdüm çünkü, taa ki sevdiğim beyle tanışana kadar ❤️@cilgin-haritaci
Sevmek güzel ama bağlanmak biraz korkutucu geliyor. Çünkü duygularımı yoğun yaşıyorum ve eğer sevdiğim kişiyi kaybedersem kendimi toparlamam zor olur.
Açıkçası sevmekten de duygularımı ifade etmekten de hiçbir şekilde korkmam karşıdaki kabul ederse eder etmezse etmez
Korkarım. Kim korkmaz ki. Bilinmez bir liman seviyorsun. Tanımadığın.
Korkmam , en fazla yanılırım.
Hayatımdan çıkarmam 10 sanıyemı almaz
Sevmeye başlayınca hep bişeyler oluyor korkuyor insan..
İşin doğrusu biraz çekinirim. Kendime göre nedenlerim var.
Sevmek ruhumda var. Aşk adamıyım ama yanlış insanı sevmekten korkarım
Çok korkuyorum ya hiç cesaret edemiyorum bağlanmaktan aşık olmaktan
@Delibikadın sevmekten korkmam, sevilmemekten korkarım işte
sevecek bir şey muhakkak bulurum
Deli gibi sevmek ruhumuzda var
Ruhumuzda varsada yanmaktan hep korkmusuzdur.
Ruhumda var..
Çok az korkarım ama ruhumda da var.
Sevmek ruhumda var ama ilişki anlamında değil
Sevmekten korkarım
Korkmam sadece istemiyorum. Boş geliyor artık.
Sevemem artik kimseyi
Deli gibi sevmek ruhumuzda var
Sevmekten korkmam.
Yariya yari
Ruhumda var
Sevmekten korkmuyorum ama kimseyi sevemiyorum
Ruhumda var
korkarım
Korkağım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?