Şimdi gencler, benim hoşlanmaya basladıgım yengec burcu bir erkek var. Hali hazırda yengec burcu sevgilisi olan kızlarımız ve yengec burcu erkeklerimiz tüyo verebilirler mi :) napabilirim dikkatini cekmek icin ?
Cevabın nedir?
Yengeç burcu erkeğini fiziksel olarak orta bir boya sahiptir. Genel olarak kumral ya da açık tenlidir. Yuvarlak yüz hatlarına sahiptir. Çeneleri belirgin ve dikkat çekici gözleri vardır. Dudak yapılarında ince kıvrımlar vardır. Yengeç burcu erkeğinin saçları gür ve bakımlıdır. Yengeç burcu erkeğinin giyim konusunda kendisine aşırı derecede kendine güvendiğini söylemek gerekir. Giyim tarzları kendilerine özeldir. Modayı takip etmez ancak kendi modasını kendisi yaratır. Ancak Yengeç burcu erkeğinin giyim konusunda özellikle partnerine danıştığını durumlarda olur.
Yengeç burcu erkeği aşk hayatında tam anlamıyla mükemmeldir. Ancak bu sadece burcunun olumlu özelliklerini alan erkekleri için geçerli bir durumdur. Burcunun olumlu özelliğini alan erkek ile beraber olan kadın, kendisini tamamen mutluluğa bırakabilir. Yengeç burcu erkeğinin aşk hayatında en romantik erkek olduğunu söylesek yanılmış olmayız. Yengeç burcu erkeği aşık olduğu zaman partnerine sürekli aşk, sevgi ve iltifat sunar. Sevdiği kişi ile sürekli olarak ilgilenir. Partneriyle birlikte sürekli yeni şeyler yaşamak ister. Huzur veren bir yapısı vardır. Bu nedenle onunla birlikte olan kadın farklı bir çekim gücü ile çekildiğini hisseder. Yengeç burcu erkeği aşk hayatında kavgadan ve tartışmadan hoşlanmaz. Sevdiği zaman, yerinde ve ölçüsünde bir kıskançlık gösterir.
Yengeç burcu erkeği, uzun ilişki sürdürebileceği, kendisine sadık olacak ve yalan söylemeyen kadınlardan hoşlanır. Karşısındaki kadın kendisine güven veriyorsa ondan hoşlanır. Sevgisini esirgemeyeceğini gösteren, her zaman ilgi göstereceğine inandığı ve yanında mutlu olduğu kadınlardan hoşlanır. Yanında huzurlu olamıyor ve sürekli o kişi tarafından diken üstünde hissediyorsa ondan hoşlanmaz ve ilişki başlatmaz. Uzak durmaya çalışır
Oğlak burcu kadınıyla güve üzerine kurulu, uyumlu ve uzun süreli birliktelik kurabilir. Her anlamda mutluluğu yakalayabilirler. Macera ağırlıklı, hayatını renklendirek ve güzel anlar yaşayacağı burç ise, Boğa burcudur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duygusallık en çok çeken şeydir yrngeçerkeğini. Çünkü kendisi çok duygusaldır ve karşındakinden de en az o kadar duygusal olmasını bekler. Sonra kendisi karşı taraı severse çok ilgilenidr ve gene aynı ilgiyi bekler. Bu ikisini kendi karşı tarafa verdiği ölçüde göremezse soğu ve kabuğuna çekilir. Bir kere kalbini kırarsan affetmesi çok zordur. Yengeç erkeği evini sever, çok iyi bir sevgili ve çok iyi bir baba adayıdır. Ailesine çok düşkün olduğu için ailesi ile ve özellikle annesi ile çok iyi geçinmen gerekir. Temel olarak bunlar önemli ama başka ufak tefek şeyler de var Kolay gelsin, bol şanslar.
013 Yorumla
Akrep+1 yılAilesiyle çok iyi anlaşıyorum. Duygusal derken sıkıntılarımdan filan mı bahsetmeliyim yoksa şefkat mı göstermeliyim :S
Ya evet kolay kaybediliyor ama, sadece gece mesajına cevap vermemiştm ilgi gösterdiği sırada bigün sonra tüm gün sustu konuşmadı. Şu an o bana ilgi göstermiyor benimde uzak durmam gerekir değil mi?
Yengeç+1 yılŞefkat zaten göstermelisin ve ona karşı ilgili olmalısın. Bir yngeç ona karşı yapmacık olursan bunu hemen hemen her seferinde anlar. Hisleri çok kuvvetlidit. Bu yüzden samimi, içten olmanı tavsiye ederim. Yengeçler kolay insanlar değillerdir ama bir kere seni severse senin için birçok şeyi göze alır.
Akrep+1 yılŞefkatli değildim.. Tamam teşekkür ederim :)
Akrep+1 yılAslında ona şefkat göstermek içimden geliyor ama değer verdiğimi gösterdiğim an kendimden uzaklaştırırım diye korkup kendimi tutuyordum :(
Akrep+1 yıleki mesaj atmak arayıp sormak üzerine düşmekte buna dahil midir? mesela onu düşünerek yazdym şiirler var kendime saklyrum, ona göstersem çocuk gibi olmaz mı :S bilmyrum yanı ilgiliydi bana karşı ama hi bi sebep yokken aniden soğuk davranmaya başladı , onun için hazır olduumu hissettirdym ve kolay oldym için böyle olduunu sanyrum :S yada kırdım farketmeden bilmyrum
Akrep+1 yılOnu kaybetmemek için sürekli üzerine düşersem de bu defa benden sıkılmaz mı :(
Akrep+1 yılMEsaj attım sana...
Ben ona gerektiği kadar ilgi gösterdim oda aynı şekilde öyleydi ben seninle konuşurken iyi hissediyorum demisti ama dün iyi hissetmemis neden bilmiyorum ama bir anda değişti ben napmaliyim ya şimdi de atmıyor mesaj.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşında çocuk ve nerde yaşıyor aynı şeklde sende
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyengeç erkekleri zor olurlar 3 yıl kadar yengeç erkeğiyle baş edememşlğim var onun suyuna git derim ayak uydur akıllı olduğunu göster ona nasıl davrandığına dikkat et hep.İlişkilerine özen gösterirler detaycıdırlar bir şeyi çok tartıp biçerler.Çok temizdrler.Yanlş adım atmamaya dikkat edrler.Duygusallrdır bi kalbini kırdımı bitmştr gönlünü almak bir hayli zordur :) duygualrını pek ifade edemezler kendilerne güvenlr başarılıdrlar bildiğim bu kadar tecrübe konuşuyr burda :P
Cevap sahibi+1 yılCanım rica ederimde.Bence ilk adımı o atsın bırak bende 3 yıl boyunca bir yengeç erkeğinin peşinden koştum.Yani bırak olumlu karşılamayı adam ters tepti aslında sohbetmz iyi kafamz sarıyo beni seviyo ama kaçtı kaçan kovalanır misali kendin ol ve ondan bekle derim :) İyi şanslar :)
Cevap sahibi+1 yılİnş canım inş sonun bana benzemez.Allah yardımcın olsun :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür edrim :)
Yengeç+1 yılYengeç erkeği olarak sana ben anlatayim bak yengec erkekleri ani ruh değişimi gösterebilirler. Benden soğudu diye asla düşünme o disardan belli etmez ama icinde neler var kim bilir ve bunu asla belli etmezler disardan biriside anlamaz. Ona ilgi göstermelisin ona hep gulmelisin asla yaninda somurtma ya da uzak durma. Kalbini sakin ha kirayim deme bir daha onu toparlaman nerseyse imkansiz olur. Cok duygusaldırlar em ufak seyde kalbi kırılabilir. Eğer seni seviyorsa seni dunyada bir tane olarak kabul eder ayrilsaniz bile bu devam eder. Sen ona bir adim at o sana 10 adim atar. Soğuduğu için de korkma sakın. O herşeyin farkinda hisleri o kadar kuvvetli ki onun orda onun senden sogudugunu düşündüğünü düşünebilir sakin bunu belli etme. Ona hep şefkatle yaklas sevgini surekli göster yengec burcu erkegi duygularini uc noktada yaşarlar. Seni seviyorsa ölesiye seviyordur. Kalbini kırdıysan olumcul derecede yer kendini. Çok korkarlar bu gibi durumlardan ona kendini iyi hissetmesini sağla. 😊
Boğa+1 yıl@Süleymanc çok güzel çok özenli anlatmışsın. şu an görüştüğüm kişi yengeç, eski sevgilim. Hep gel git yaşıyo bana karşı. Yeniden başlayamadık bir türlü. Gitmek istediğinde peki git dedim, gitti ama hep tekrar geldi. Ben de haliyle geri duruyorum. Çok hassas olduğunu bildiğim için hiç terslemedim ne zaman gelse kapıyı açtım bekledim, hesap sormadım çünkü gerçekten seeviyorum bence oda bunu biliyo. En son yemeğe davet etti geçen hafta, reddetmek zorunda kaldım ama bir hafta sonra arayıp müsaitim yarın çıkalım mı dedim ve çıktık. Çok keyifliydi yeni tanışan iki kişi gibi. Eve bırakırken bana nice yemeklere dedi, hatta yakında tekrarlayalım dedi. Tamam dedim ama 4 gün oldu aramadı hiç. Hislerini anlayamadığım ve değişken olduğu için ben arasam hevesli ısrarcı gibi dururum, sence benden mi bekliyodur sonraki yemek teklifini yoksa sessiz kalıp onun mu aramasını bekleyeyim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
hah yükselenim yengeç ama taşımıyorum hiçbir özelliğini yani tam bir ikizlerim yengeçler için de şunu söyliyim utangaç tiplerin çoğu bunlardandır.kırıldığında hemen kabuğuna çekilirler yani kötü bir söz söyleme eleştiri niyetine bile olsa söyleme duygusaldırlar onu oldu etmen için duygusal yönden git bence onun duygularını kontrol edebilirsen o senindir.ama bunu yapması çok zordur çünkü zor insanlardır.
12 Yorumlayenegecin senin için uygun olduğuna emin misin ? Başak denemelisin bence:=)
Başak (23 Ağustos-21 Eylül)
Sevdiği kadın tipi
Klasik bir arkadaş olan, düşüncelerini söylemekten kaçınmayan bir kadın hoşuna gider. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Birlikte su kayağı yapın. Suyu çok seven Başak erkeği etrafa sular saçmaya bayılır. Öğleden sonra da ona teklif edeceğiniz bir yüzme sefasına hayır demez!
Gizli cinsel yönü
İlk başta biraz çekingen davranır; ama sizinle belli bir zaman geçirdikten sonra vahşi yönünü gösterir. Siz de bu durumdan çok memnun olursunuz! İlişki özelliği Bazen çok şikayet eder, bazen çok fazla eleştirir; ama asla ve asla ihanet etmez.01 Yorumla
Akrep+1 yılBen teraziyim ve yengeç erkeğinden hoşlanıyorum , yada hoşlanmaktan öte...
Yengeç (21 Haziran-21 Temmuz)
Onu nerede bulabilirsiniz?
İçine kapanık Yengeç erkeğine bir parkta gazete okurken veya bir kütüphanede kitaplara bakarken rastlayabilirsiniz. Zekice bir iltifatla kabuğundan dışarı çıkmasını sağlayabilirsiniz.
Sevdiği kadın tipi
Bir Yengeç erkeğiyle birlikte olmak istiyorsanız, çoğu zaman evde kalmaya veya yıldızların altında dolaşmaya hazır olun. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Yengeç'ler göz temasına çok büyük önem verirler. Yardıma ihtiyacınız olduğunda, bunu hiçbir şey söylemeden, gözlerinizle isterseniz, mest olacaktır.
Gizli cinsel yönü
Yengeç erkeği ön sevişmeyi çok sever. Onu mutlu etmek istiyorsanız, öpücüklere boğun.
İlişki özelliği
Bazı zamanlar çok zor bir kişi olabilir. Ama gerçekten altın gibi bir kalbe sahiptir ve sizi bir prenses gibi yaşatır.01 Yorumla
Akrep+1 yılOnun için evde oturmaya bile razıyım :( Teşekkür ederim tiyolar alındı.
merhaba ben yengeç burcuyum şimdi bizim aşkımız pek kasvetli olur sezgilerimiz baya güçlüdür yani davranmadan önce düşünmeni tavsiye ederim genellikle ortamımız çok olsun isteriz yani bi arkadaş yanında yaklaşman daha doğru olur seni merak eder o zaman şimdilik bu kadar daha sorun olursa cevaplamaya çalışırım :)
04 Yorumla
Yay+1 yılhmm ortak bi arkadaş edin bu konuda sana yardımcı olabilirim kendini fark etmesini sağla farklı davranışlarınla böylece göze çarparsın ve gözü hep senin üzerinde olur ama sakın yüzüne gidip konuşma utançlıktan konuşamaz mesela ona merhaba günaydın demek ona sana olan ilgisini %200 artırır
Balık+1 yılTwitle bana mesaj atar misin acil
Astroloji & Burçlar konusunda 809 cevap paylaştı. burçlar saçma gelsede ip uçları verir,
yengeç erkekleri iyidir,sadıktır,sessizdir,yeterki güvensin..
bakımlı kızlar ama abartılı olursa ürker..cesareti kırılır başlarda.. çok yengeç tanıdığım var.. çok benzeşirler..30 Yorumlaben yengeç burcu erkeğiyim giyimine kuşamına uyumlu makyajına önemver abartılı makyajları severiz bak çekici ol sonra biz çekingen ve utangaçızdır ilk adımı bayandan bekleyebiliriz ne yazıkki lütfen çekinmeden bize çıkma teklif edebilirsiniz zaten biz utanırız :D
00 YorumlaGardaş ben yengeç burcuymuşum. ama hiçbir özelliğini taşımıyorum malesef. ama benim ilgimi çeken kızlar tip olarak : Beline kadar uzun saçlı hafif balık etli orta boylu kumral ama göbek falan olmayacak ve benimle herşeyi yapacak birisi olacak öyle beni evde oturmaya pastanede kafede oturmaya teşvik ederse senin ananı avradını der cıkarım.
00 YorumlaEtrafında geniş bir ateş çemberi oluşturacaksın , sonra yavaş yavaş bu ateşten çemberi daraltacaksın..
20 Yorumla
+1 yıluzun zamandır hoşlandığım yengeç burcu erkeğine mesaj yazmıyorum onun bana yazmasını bekledim şimdi beklentimin yanlış olduğunu öğrendim ne yapmam gerek? nasıl kalbini kazanabilirim? hediye falan gönderdim ama çok soğuk davranıyor nasıl mesaj atabilirim? yardım eder misiniz?
11 Yorumla
+1 yılAllah'ım sana geliyorum ya. Hayatınızı burçlara göre şekillendirmek gerçekten de mantıklı mı geliyor ?
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengeç burcunu tam anlamıyla tşıyan birisiyim bazen rahatsız olmuyo değilim ama severim burcumu.. ben şahsen karşı bayanda öncelikle fiziğiyle değilde iç dünyasına önem veririm.. yani huyuna suyuna önceliğim.. ha tabi ki fizik de önemli mesela bayan dediğin -benim nazarımda- biraz ele gelir cinsten olmalı kuru sıska değil ve boyu bana yakın olmalı, beyaz tenli ve mümkünse renkli gözlü olmalı.. Bunlar gelip geçiçi olduğu için dediğim gibi önce iç güzellik gerek...
00 Yorumlayürüsün yeter gibi bi abazalık geldi içimden nedense :D
00 Yorumlamaalesef aslanım yoksa acayip bilgi verirdim panpa :(
00 Yorumla
+1 yılkarnını iyi doyur ve sırtını dayayabileceği biri ol. Çocukları sev, arasıra şımart onu. Asla yalan söyleme ve güvenini kaybedecek bir şey yapma.
10 Yorumla
+1 yılYengeç burcu erkeğinin annesini öv güzel sözler söyle sonra ona evden bahset ince ruhlu ol tamamdır avucunun içinde :)
15 Yorumla
Akrep+1 yılEvden bahset derken? İnce ruhlu nası olum:s ne dıym mesela hiç ince ruhlu olmadım :S naısl olunur?
Yengeç+1 yılhiç uğrasma ozaman dediklerimi anlamadıysan :) yengç olarak söylüyorum bunu:)
Akrep+1 yılOnun ihtiyacı bir şefkat ise bunu şefkat göstermeyi öğrenmekten geri kalamam. Ona değer veriyorum ve hayatımda ilk defa birisine bu şekilde aşık oldum. Bu sebeple nası mutlu olursa bunu başarmak istyrum ki normalde kimsei tınlamazdım ama o farklı.
Akrep+1 yılİnce ruh.. Neler yapar mesela sadece örnek ver?
yengeçler cok romntık olur duygusal olur onu etkılemenın tek yolu romantızım bence ben sahsen bı yengecım ordan bılıyorum ha ayrıca bırde sexe duskkundurler bırazda cınsellık kat ısın ıcıne
00 Yorumla
+1 yılönce annesinin kalbini fethet yengeç erkeğinin :D
30 YorumlaBurç kişilik belirlemez ya o kadar da değil :)
14 Yorumla
Akrep+1 yılbenim burcum tamamen benim kişiliğim.
Akrep+1 yıloda uyuyo gibi duruo haraketlerinden sezinledym kadarıyla
+1 yılpardon ikizlerim yanlış gelmişim sorry =//
01 Yorumla
+1 yılİlginin burç ile alakası yok :)
00 Yorumla
+1 yılYengeç Burcu erkeğini nasıl etkilersin
00 Yorumla
+1 yılamannnnnnnnnnnnnnnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel hanımlar çeker.
02 Yorumla
Akrep+1 yılÖyleyim ama yeterli değil sanırım. İlgiliydi şu an ise soğudu gibi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 temmuz yengecmı oluo
04 Yorumla
Akrep+1 yılEvet yengeç oluyor.
Cevap sahibi+1 yılben astrolojiye pek inanmam ama samımı durust dogal olman yeterlı bne ce yanı ben ole olmasını ısterım karsımdakının
Akrep+1 yılelimden geldiğince dürüst olmaya çalışıyorum :) teşekkürr ederim.
Cevap sahibi+1 yılnot at all
yan yan yürüyerek
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılesmer, kara kaşlı kara gözlü
00 Yorumla
+1 yılBakın lan yengeçler
00 Yorumlabuyrun benim
00 Yorumla
+1 yılMemelerini acarak
00 Yorumlaburc murc hıkayeee
00 Yorumla
Devamını Gör(15)