• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Astroloji & Burçlar

Yengeç burcu bir erkeği nasıl elde edebiliriz?

mpella
mpella Takip Et
Xper 2 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Şimdi gencler, benim hoşlanmaya basladıgım yengec burcu bir erkek var. Hali hazırda yengec burcu sevgilisi olan kızlarımız ve yengec burcu erkeklerimiz tüyo verebilirler mi :) napabilirim dikkatini cekmek icin ?
Yengeç burcu bir erkeği nasıl elde edebiliriz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• gokhanoky
    gokhanoky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    Yengeç
    +1 yıl

Yengeç burcu erkeğini fiziksel olarak orta bir boya sahiptir. Genel olarak kumral ya da açık tenlidir. Yuvarlak yüz hatlarına sahiptir. Çeneleri belirgin ve dikkat çekici gözleri vardır. Dudak yapılarında ince kıvrımlar vardır. Yengeç burcu erkeğinin saçları gür ve bakımlıdır. Yengeç burcu erkeğinin giyim konusunda kendisine aşırı derecede kendine güvendiğini söylemek gerekir. Giyim tarzları kendilerine özeldir. Modayı takip etmez ancak kendi modasını kendisi yaratır. Ancak Yengeç burcu erkeğinin giyim konusunda özellikle partnerine danıştığını durumlarda olur.

Yengeç burcu erkeği aşk hayatında tam anlamıyla mükemmeldir. Ancak bu sadece burcunun olumlu özelliklerini alan erkekleri için geçerli bir durumdur. Burcunun olumlu özelliğini alan erkek ile beraber olan kadın, kendisini tamamen mutluluğa bırakabilir. Yengeç burcu erkeğinin aşk hayatında en romantik erkek olduğunu söylesek yanılmış olmayız. Yengeç burcu erkeği aşık olduğu zaman partnerine sürekli aşk, sevgi ve iltifat sunar. Sevdiği kişi ile sürekli olarak ilgilenir. Partneriyle birlikte sürekli yeni şeyler yaşamak ister. Huzur veren bir yapısı vardır. Bu nedenle onunla birlikte olan kadın farklı bir çekim gücü ile çekildiğini hisseder. Yengeç burcu erkeği aşk hayatında kavgadan ve tartışmadan hoşlanmaz. Sevdiği zaman, yerinde ve ölçüsünde bir kıskançlık gösterir.
    Yengeç burcu erkeği, uzun ilişki sürdürebileceği, kendisine sadık olacak ve yalan söylemeyen kadınlardan hoşlanır. Karşısındaki kadın kendisine güven veriyorsa ondan hoşlanır. Sevgisini esirgemeyeceğini gösteren, her zaman ilgi göstereceğine inandığı ve yanında mutlu olduğu kadınlardan hoşlanır. Yanında huzurlu olamıyor ve sürekli o kişi tarafından diken üstünde hissediyorsa ondan hoşlanmaz ve ilişki başlatmaz. Uzak durmaya çalışır

Oğlak burcu kadınıyla güve üzerine kurulu, uyumlu ve uzun süreli birliktelik kurabilir. Her anlamda mutluluğu yakalayabilirler. Macera ağırlıklı, hayatını renklendirek ve güzel anlar yaşayacağı burç ise, Boğa burcudur.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fawkes
    Fawkes Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 69%
    Yengeç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Duygusallık en çok çeken şeydir yrngeçerkeğini. Çünkü kendisi çok duygusaldır ve karşındakinden de en az o kadar duygusal olmasını bekler. Sonra kendisi karşı taraı severse çok ilgilenidr ve gene aynı ilgiyi bekler. Bu ikisini kendi karşı tarafa verdiği ölçüde göremezse soğu ve kabuğuna çekilir. Bir kere kalbini kırarsan affetmesi çok zordur. Yengeç erkeği evini sever, çok iyi bir sevgili ve çok iyi bir baba adayıdır. Ailesine çok düşkün olduğu için ailesi ile ve özellikle annesi ile çok iyi geçinmen gerekir. Temel olarak bunlar önemli ama başka ufak tefek şeyler de var Kolay gelsin, bol şanslar.

0
    13 Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Ailesiyle çok iyi anlaşıyorum. Duygusal derken sıkıntılarımdan filan mı bahsetmeliyim yoksa şefkat mı göstermeliyim :S

Ya evet kolay kaybediliyor ama, sadece gece mesajına cevap vermemiştm ilgi gösterdiği sırada bigün sonra tüm gün sustu konuşmadı. Şu an o bana ilgi göstermiyor benimde uzak durmam gerekir değil mi?

Yorumla
    • Fawkes
      Fawkes
      Yengeç
      +1 yıl

Şefkat zaten göstermelisin ve ona karşı ilgili olmalısın. Bir yngeç ona karşı yapmacık olursan bunu hemen hemen her seferinde anlar. Hisleri çok kuvvetlidit. Bu yüzden samimi, içten olmanı tavsiye ederim. Yengeçler kolay insanlar değillerdir ama bir kere seni severse senin için birçok şeyi göze alır.

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Şefkatli değildim.. Tamam teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Fawkes
      Fawkes
      Yengeç
      +1 yıl

Rica ederim ve şefkatli değilsen işin zor derim. :))

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Aslında ona şefkat göstermek içimden geliyor ama değer verdiğimi gösterdiğim an kendimden uzaklaştırırım diye korkup kendimi tutuyordum :(

Yorumla
    • Fawkes
      Fawkes
      Yengeç
      +1 yıl

İşte tam da üstüne bastın. Bu bir yengeç erkeği ile asla yaşamayacağın bir şeydir eğer yengeç özelliklerini taşıyorsa karşındaki. Tam tersine ne kadar sever ve şefkat gösteirsen onun beş katı kadar sevilirsin yengeç erkeği tarafından.

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

eki mesaj atmak arayıp sormak üzerine düşmekte buna dahil midir? mesela onu düşünerek yazdym şiirler var kendime saklyrum, ona göstersem çocuk gibi olmaz mı :S bilmyrum yanı ilgiliydi bana karşı ama hi bi sebep yokken aniden soğuk davranmaya başladı , onun için hazır olduumu hissettirdym ve kolay oldym için böyle olduunu sanyrum :S yada kırdım farketmeden bilmyrum

Yorumla
    • Fawkes
      Fawkes
      Yengeç
      +1 yıl

Dediğim gibi gerçekten burcun özelliklerini taşıyorsa ona, sana göstediği kadar ilgi göstermediğin için soğumuş olabilir ve zor affeder. O şiirler falan onu mest ederdi halbuki. Mesajlar da buna dahil. Yengeç insan

Yorumla
    • Fawkes
      Fawkes
      Yengeç
      +1 yıl

Özür dilerim yarım kaldı. Yengeç insanı zordur ama sevgisini kazanırsan da kaybetmek istemezsin.

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Onu kaybetmemek için sürekli üzerine düşersem de bu defa benden sıkılmaz mı :(

Yorumla
    • Fawkes
      Fawkes
      Yengeç
      +1 yıl

Çok aşırı düşersen sıkılır ama diğerlerinden daha çok ilgi göstermelisin.

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

MEsaj attım sana...

Yorumla
    • Fawkes
      Fawkes
      Yengeç
      +1 yıl

:)) Biliyorum.

Yorumla
  • gigiii_
    gigiii_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    Kova
    +1 yıl

Ben ona gerektiği kadar ilgi gösterdim oda aynı şekilde öyleydi ben seninle konuşurken iyi hissediyorum demisti ama dün iyi hissetmemis neden bilmiyorum ama bir anda değişti ben napmaliyim ya şimdi de atmıyor mesaj.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kaç yaşında çocuk ve nerde yaşıyor aynı şeklde sende

0
    13 Yorumla
    • mpella
      mpella
      Kova
      +1 yıl

izmirdeyiz ikimizde o 22 ben 20 yasındayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yengeç erkekleri zor olurlar 3 yıl kadar yengeç erkeğiyle baş edememşlğim var onun suyuna git derim ayak uydur akıllı olduğunu göster ona nasıl davrandığına dikkat et hep.İlişkilerine özen gösterirler detaycıdırlar bir şeyi çok tartıp biçerler.Çok temizdrler.Yanlş adım atmamaya dikkat edrler.Duygusallrdır bi kalbini kırdımı bitmştr gönlünü almak bir hayli zordur :) duygualrını pek ifade edemezler kendilerne güvenlr başarılıdrlar bildiğim bu kadar tecrübe konuşuyr burda :P

Yorumla
    • mpella
      mpella
      Kova
      +1 yıl

cok sagol canım yaa.. ben ikizler burcuyum umarım ters bisey yapmam ona karsı :( ilgisi var gibide ilk adımı atmak cok zormus onlar icin.. ben de atmak istemiyorum cünkü daha önce yasadıgım hayal kırıklıgı ve korku var bu konuyla ilgili..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Canım rica ederimde.Bence ilk adımı o atsın bırak bende 3 yıl boyunca bir yengeç erkeğinin peşinden koştum.Yani bırak olumlu karşılamayı adam ters tepti aslında sohbetmz iyi kafamz sarıyo beni seviyo ama kaçtı kaçan kovalanır misali kendin ol ve ondan bekle derim :) İyi şanslar :)

Yorumla
    • mpella
      mpella
      Kova
      +1 yıl

tesekkür ederim.. ehh beklicez artık :) umarım biran evvel atar o adımı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnş canım inş sonun bana benzemez.Allah yardımcın olsun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

teşekkür edrim :)

Yorumla
    • mpella
      mpella
      Kova
      +1 yıl

:) ben tesekkür ederimm

Yorumla
    • Yengec18
      Yengec18
      Yengeç
      +1 yıl

Bir yengec erkegi asla ilk basta kendisi açılmaz cunku korkarlar ben şu an 3 yıllık sevgilimi geri kazanmaya çalışıyorum iliski icindeyken cok açık sevgi dolu olurlar fakat onun dısında cok soğuk ve cekingendirler

Yorumla
    • biricikkk
      biricikkk
      Akrep
      +1 yıl

beni ekleyebilirmisin rica etsem? bu soruuya cevap veren gizli kullanici?

Yorumla
    • Süleymanc
      Süleymanc
      Yengeç
      +1 yıl

Yengeç erkeği olarak sana ben anlatayim bak yengec erkekleri ani ruh değişimi gösterebilirler. Benden soğudu diye asla düşünme o disardan belli etmez ama icinde neler var kim bilir ve bunu asla belli etmezler disardan biriside anlamaz. Ona ilgi göstermelisin ona hep gulmelisin asla yaninda somurtma ya da uzak durma. Kalbini sakin ha kirayim deme bir daha onu toparlaman nerseyse imkansiz olur. Cok duygusaldırlar em ufak seyde kalbi kırılabilir. Eğer seni seviyorsa seni dunyada bir tane olarak kabul eder ayrilsaniz bile bu devam eder. Sen ona bir adim at o sana 10 adim atar. Soğuduğu için de korkma sakın. O herşeyin farkinda hisleri o kadar kuvvetli ki onun orda onun senden sogudugunu düşündüğünü düşünebilir sakin bunu belli etme. Ona hep şefkatle yaklas sevgini surekli göster yengec burcu erkegi duygularini uc noktada yaşarlar. Seni seviyorsa ölesiye seviyordur. Kalbini kırdıysan olumcul derecede yer kendini. Çok korkarlar bu gibi durumlardan ona kendini iyi hissetmesini sağla. 😊

Yorumla
    • Süleymanc
      Süleymanc
      Yengeç
      +1 yıl

Onu elde etmen için gereken şey sadece sevgi ve zaman.

Yorumla
    • HELİNAYŞE
      HELİNAYŞE
      Boğa
      +1 yıl

@Süleymanc çok güzel çok özenli anlatmışsın. şu an görüştüğüm kişi yengeç, eski sevgilim. Hep gel git yaşıyo bana karşı. Yeniden başlayamadık bir türlü. Gitmek istediğinde peki git dedim, gitti ama hep tekrar geldi. Ben de haliyle geri duruyorum. Çok hassas olduğunu bildiğim için hiç terslemedim ne zaman gelse kapıyı açtım bekledim, hesap sormadım çünkü gerçekten seeviyorum bence oda bunu biliyo. En son yemeğe davet etti geçen hafta, reddetmek zorunda kaldım ama bir hafta sonra arayıp müsaitim yarın çıkalım mı dedim ve çıktık. Çok keyifliydi yeni tanışan iki kişi gibi. Eve bırakırken bana nice yemeklere dedi, hatta yakında tekrarlayalım dedi. Tamam dedim ama 4 gün oldu aramadı hiç. Hislerini anlayamadığım ve değişken olduğu için ben arasam hevesli ısrarcı gibi dururum, sence benden mi bekliyodur sonraki yemek teklifini yoksa sessiz kalıp onun mu aramasını bekleyeyim?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

24

Cevap

• cadcad
    cadcad Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 55%
    Balık
    +1 yıl

hah yükselenim yengeç ama taşımıyorum hiçbir özelliğini yani tam bir ikizlerim yengeçler için de şunu söyliyim utangaç tiplerin çoğu bunlardandır.kırıldığında hemen kabuğuna çekilirler yani kötü bir söz söyleme eleştiri niyetine bile olsa söyleme duygusaldırlar onu oldu etmen için duygusal yönden git bence onun duygularını kontrol edebilirsen o senindir.ama bunu yapması çok zordur çünkü zor insanlardır.

1
    2 Yorumla
    • mpella
      mpella
      Kova
      +1 yıl

tesekkürler :) denicem

Yorumla
    • cadcad
      cadcad
      Balık
      +1 yıl

"dine tabi ben diyorsam doğrudur çünkü ben burdaki en güzel yorum yapan kişiyim"

çok mu kendimi methettim neyse ben teşekkür ederim :)

Yorumla
  • Badgam3r
    Badgam3r Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 31%
    Başak
    +1 yıl

yenegecin senin için uygun olduğuna emin misin ? Başak denemelisin bence:=)

Başak (23 Ağustos-21 Eylül)

Sevdiği kadın tipi

Klasik bir arkadaş olan, düşüncelerini söylemekten kaçınmayan bir kadın hoşuna gider. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Birlikte su kayağı yapın. Suyu çok seven Başak erkeği etrafa sular saçmaya bayılır. Öğleden sonra da ona teklif edeceğiniz bir yüzme sefasına hayır demez!

Gizli cinsel yönü

İlk başta biraz çekingen davranır; ama sizinle belli bir zaman geçirdikten sonra vahşi yönünü gösterir. Siz de bu durumdan çok memnun olursunuz! İlişki özelliği Bazen çok şikayet eder, bazen çok fazla eleştirir; ama asla ve asla ihanet etmez.

0
    1 Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Ben teraziyim ve yengeç erkeğinden hoşlanıyorum , yada hoşlanmaktan öte...

Yorumla
  • Badgam3r
    Badgam3r Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 31%
    Başak
    +1 yıl

Yengeç (21 Haziran-21 Temmuz)

Onu nerede bulabilirsiniz?

İçine kapanık Yengeç erkeğine bir parkta gazete okurken veya bir kütüphanede kitaplara bakarken rastlayabilirsiniz. Zekice bir iltifatla kabuğundan dışarı çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Sevdiği kadın tipi

Bir Yengeç erkeğiyle birlikte olmak istiyorsanız, çoğu zaman evde kalmaya veya yıldızların altında dolaşmaya hazır olun. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Yengeç'ler göz temasına çok büyük önem verirler. Yardıma ihtiyacınız olduğunda, bunu hiçbir şey söylemeden, gözlerinizle isterseniz, mest olacaktır.

Gizli cinsel yönü

Yengeç erkeği ön sevişmeyi çok sever. Onu mutlu etmek istiyorsanız, öpücüklere boğun.

İlişki özelliği

Bazı zamanlar çok zor bir kişi olabilir. Ama gerçekten altın gibi bir kalbe sahiptir ve sizi bir prenses gibi yaşatır.

0
    1 Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Onun için evde oturmaya bile razıyım :( Teşekkür ederim tiyolar alındı.

Yorumla
  • twitle
    twitle Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 43%
    Yay
    +1 yıl

merhaba ben yengeç burcuyum şimdi bizim aşkımız pek kasvetli olur sezgilerimiz baya güçlüdür yani davranmadan önce düşünmeni tavsiye ederim genellikle ortamımız çok olsun isteriz yani bi arkadaş yanında yaklaşman daha doğru olur seni merak eder o zaman şimdilik bu kadar daha sorun olursa cevaplamaya çalışırım :)

0
    4 Yorumla
    • mpella
      mpella
      Kova
      +1 yıl

aslında farklı cevrelere sahibiz ortak arkadas bulamam maalesef :/ ama onun da ilgisi varmıs gibi geliyo bana.. 2. adım olarak napabilirm sence ?

Yorumla
    • twitle
      twitle
      Yay
      +1 yıl

hmm ortak bi arkadaş edin bu konuda sana yardımcı olabilirim kendini fark etmesini sağla farklı davranışlarınla böylece göze çarparsın ve gözü hep senin üzerinde olur ama sakın yüzüne gidip konuşma utançlıktan konuşamaz mesela ona merhaba günaydın demek ona sana olan ilgisini %200 artırır

Yorumla
    • mpella
      mpella
      Kova
      +1 yıl

ooo bunu sevdim :) tamam bi merhaba derim.. bide ailesine asırı düskünmüs ya bu erkeklerde sıkıntı :/

Yorumla
    • Papatyam94
      Papatyam94
      Balık
      +1 yıl

Twitle bana mesaj atar misin acil

Yorumla
  • mondrose
    mondrose Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 57%
    Oğlak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 809 cevap paylaştı.

burçlar saçma gelsede ip uçları verir,

yengeç erkekleri iyidir,sadıktır,sessizdir,yeterki güvensin..

bakımlı kızlar ama abartılı olursa ürker..cesareti kırılır başlarda.. çok yengeç tanıdığım var.. çok benzeşirler..

3
    0 Yorumla
  • jack56
    jack56 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 59%
    Yay
    +1 yıl

ben yengeç burcu erkeğiyim giyimine kuşamına uyumlu makyajına önemver abartılı makyajları severiz bak çekici ol sonra biz çekingen ve utangaçızdır ilk adımı bayandan bekleyebiliriz ne yazıkki lütfen çekinmeden bize çıkma teklif edebilirsiniz zaten biz utanırız :D

0
    0 Yorumla
  • Lestrade6
    Lestrade6 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    Yengeç
    +1 yıl

Gardaş ben yengeç burcuymuşum. ama hiçbir özelliğini taşımıyorum malesef. ama benim ilgimi çeken kızlar tip olarak : Beline kadar uzun saçlı hafif balık etli orta boylu kumral ama göbek falan olmayacak ve benimle herşeyi yapacak birisi olacak öyle beni evde oturmaya pastanede kafede oturmaya teşvik ederse senin ananı avradını der cıkarım.

0
    0 Yorumla
  • Ausname
    Ausname Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50 , eic 32%
    İkizler
    +1 yıl

Etrafında geniş bir ateş çemberi oluşturacaksın , sonra yavaş yavaş bu ateşten çemberi daraltacaksın..

2
    0 Yorumla
  • zehra_derler
    zehra_derler Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    Başak
    +1 yıl

uzun zamandır hoşlandığım yengeç burcu erkeğine mesaj yazmıyorum onun bana yazmasını bekledim şimdi beklentimin yanlış olduğunu öğrendim ne yapmam gerek? nasıl kalbini kazanabilirim? hediye falan gönderdim ama çok soğuk davranıyor nasıl mesaj atabilirim? yardım eder misiniz?

1
    1 Yorumla
    • Bluum
      Bluum
      Yengeç
      +1 yıl

Aranız nasıl şimdi , ben de yengeç burcu birisini kırdım. O kadar iyi kalpli ki çok pişmanım 😓

Yorumla
  • Wakabayashi
    Wakabayashi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    Yay
    +1 yıl

Allah'ım sana geliyorum ya. Hayatınızı burçlara göre şekillendirmek gerçekten de mantıklı mı geliyor ?

1
    1 Yorumla
    • mpella
      mpella
      Kova
      +1 yıl

bir umut diyorum işte :D ama burc özelliklerine öyle uyuyo ki..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yengeç burcunu tam anlamıyla tşıyan birisiyim bazen rahatsız olmuyo değilim ama severim burcumu.. ben şahsen karşı bayanda öncelikle fiziğiyle değilde iç dünyasına önem veririm.. yani huyuna suyuna önceliğim.. ha tabi ki fizik de önemli mesela bayan dediğin -benim nazarımda- biraz ele gelir cinsten olmalı kuru sıska değil ve boyu bana yakın olmalı, beyaz tenli ve mümkünse renkli gözlü olmalı.. Bunlar gelip geçiçi olduğu için dediğim gibi önce iç güzellik gerek...

0
    0 Yorumla
  • duhanbrk
    duhanbrk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 32%
    Aslan
    +1 yıl

yürüsün yeter gibi bi abazalık geldi içimden nedense :D

0
    0 Yorumla
  • a-lawyer
    a-lawyer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 34%
    Aslan
    +1 yıl

maalesef aslanım yoksa acayip bilgi verirdim panpa :(

0
    0 Yorumla
  • monalisa_overdrive
    monalisa_overdrive Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    Yengeç
    +1 yıl

karnını iyi doyur ve sırtını dayayabileceği biri ol. Çocukları sev, arasıra şımart onu. Asla yalan söyleme ve güvenini kaybedecek bir şey yapma.

1
    0 Yorumla
  • Silenttnight
    Silenttnight Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    Yengeç
    +1 yıl

Yengeç burcu erkeğinin annesini öv güzel sözler söyle sonra ona evden bahset ince ruhlu ol tamamdır avucunun içinde :)

1
    5 Yorumla
    • borabey
      borabey
      Koç
      +1 yıl

doğru tespit

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Evden bahset derken? İnce ruhlu nası olum:s ne dıym mesela hiç ince ruhlu olmadım :S naısl olunur?

Yorumla
    • Silenttnight
      Silenttnight
      Yengeç
      +1 yıl

hiç uğrasma ozaman dediklerimi anlamadıysan :) yengç olarak söylüyorum bunu:)

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Onun ihtiyacı bir şefkat ise bunu şefkat göstermeyi öğrenmekten geri kalamam. Ona değer veriyorum ve hayatımda ilk defa birisine bu şekilde aşık oldum. Bu sebeple nası mutlu olursa bunu başarmak istyrum ki normalde kimsei tınlamazdım ama o farklı.

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

İnce ruh.. Neler yapar mesela sadece örnek ver?

Yorumla
  • tuall
    tuall Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    Yengeç
    +1 yıl

yengeçler cok romntık olur duygusal olur onu etkılemenın tek yolu romantızım bence ben sahsen bı yengecım ordan bılıyorum ha ayrıca bırde sexe duskkundurler bırazda cınsellık kat ısın ıcıne

0
    0 Yorumla
  • incitmiycem
    incitmiycem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    İkizler
    +1 yıl

önce annesinin kalbini fethet yengeç erkeğinin :D

3
    0 Yorumla
  • crabs
    crabs Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    Yengeç
    +1 yıl

Burç kişilik belirlemez ya o kadar da değil :)

1
    4 Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

benim burcum tamamen benim kişiliğim.

Yorumla
    • crabs
      crabs
      Yengeç
      +1 yıl

Doğrudur ama herkeste tutmaz. O zaman burç özellikleri insanları birebir yapar. Senin burcundan olan herkes aslında sen oluyor gibi :D

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

oda uyuyo gibi duruo haraketlerinden sezinledym kadarıyla

Yorumla
    • crabs
      crabs
      Yengeç
      +1 yıl

Hadi bakalım :)

Yorumla
  • Rememberme90
    Rememberme90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    Akrep
    +1 yıl

pardon ikizlerim yanlış gelmişim sorry =//

0
    1 Yorumla
    • crab83
      crab83
      Yengeç
      +1 yıl

ikizler mi,hayatin sonu benim icin:)

Yorumla
  • Draken-Korin
    Draken-Korin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    Oğlak
    +1 yıl

İlginin burç ile alakası yok :)

0
    0 Yorumla
  • Yasemincan
    Yasemincan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    Kova
    +1 yıl

Yengeç Burcu erkeğini nasıl etkilersin

0
    0 Yorumla
  • caretta333
    caretta333 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    Boğa
    +1 yıl

amannnnnnnnnnnnnnnnn

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

güzel hanımlar çeker.

0
    2 Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Öyleyim ama yeterli değil sanırım. İlgiliydi şu an ise soğudu gibi :(

Yorumla
    • Badgam3r
      Badgam3r
      Başak
      +1 yıl

:D senin tercihin yargılayamam bu arada o anda başka şeylerle de uğraştığım için farketmemişim. asılma falan gibi bir niyette değilim :=) en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmaktır :(

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

1 temmuz yengecmı oluo

0
    4 Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

Evet yengeç oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben astrolojiye pek inanmam ama samımı durust dogal olman yeterlı bne ce yanı ben ole olmasını ısterım karsımdakının

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      Akrep
      +1 yıl

elimden geldiğince dürüst olmaya çalışıyorum :) teşekkürr ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

not at all

Yorumla
  • NotFound
    NotFound Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    Akrep
    +1 yıl

yan yan yürüyerek

2
    1 Yorumla
    • fergiee
      fergiee
      Koç
      +1 yıl

haahahha :DD

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

esmer, kara kaşlı kara gözlü

0
    0 Yorumla
  • Çokoturgaçlıgötürgeç
    Çokoturgaçlıgötürgeç Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    İkizler
    +1 yıl

Bakın lan yengeçler

0
    0 Yorumla
  • alhan
    alhan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 53
    Yengeç
    +1 yıl

buyrun benim

0
    0 Yorumla
  • PatavatsizKadin
    PatavatsizKadin Takip Et
    Yengeç
    +1 yıl

Memelerini acarak

0
    0 Yorumla
  • V-tec
    V-tec Takip Et
    Oğlak
    +1 yıl

burc murc hıkayeee

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yengeç burcu bir erkeği nasıl elde edebiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çapkın bir erkeği dize getirme yolları nelerdir? 55 cevap verildi
Bir erkegin gönlünü nasil alabiliriz? 6 cevap verildi
Yavsak bir erkek nasıl dize getirilir? 39 cevap verildi
Koç burcu erkeğini elde etme yolları nelerdir? 14 cevap verildi
Bir erkeği nasıl elde ederiz? 24 cevap verildi
Bir erkeği nasıl elde ederiz? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • 32 yaşında kadın 25 yaşında erkek ilişkisi normal mi, yaş farkı sorun olur mu?
  • Dušan Vlahović Süper Lig'de ilk 11 başladığı ilk maçta hat-trick yaptı! Ne düşünüyorsunuz?
  • Hisselerinde duygusal yıkımlar oluyormu, hislerinizi nasıl toparlıyorsunuz?
  • Bir erkeğin AVM’de kıyafet denerken kız arkadaşını kapıda 1 saat bekletmesi normal mi?
  • Telefonunuzu bir gün kapatıp ortadan kaybolsanız, açtığınızda sizce kimler sizi aramış olurdu?
  • Kaynana istemeyen kızlardan gelin olur mu?
  • Mehdi gökten mi inecek? Yoksa milyon takipçili bir hesaptan insanlara mı seslenecek?
  • Hangi yemek sana huzur veriyor?
  • Doğru insan ama yanlış şartlar diye bir şey var mı sizce?
  • Güzele bakmak sevapsa sana bakmak ne?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨