Koç burcu erkeğiyle nasıl baş edilir ? Koç burcu erkeğini nasıl kendime bağlayıp aşık edebilirim ?
Bunun bir yolu var mı ?
Bunun bir yolu var mı ?
Ben...
1- Bu adamlar, ''sinsilik'' içeren herhangi bir davranışınızı gördüklerinde, sizi prenses ilan edip oturttukları başlarının üstünden bir anda indirip, rahatlık ve zevk ile kıçınıza tekmeyi basarlar.
2- Bu adamları asla ama asla, seks ve ayrılık ile hizaya getirmeye çalışmayın. Çok fena ters teper. Kaybedersiniz..
3- Bu adamlar, aşk ile davranış bozukluklarını asla birbirine karıştırmazlar. Yeri geldiğinde veya gerektiğinde, rahatlıkla arkalarını dönüp gidebilirler..
4- Bu adamlarda tutku, sevgiden daha önce gelir..
5- ''Bir değeri öldürmenin en kolay yolu, onu mutlaklaştırmaktır'' gerçeğini benimsediklerinden, sadakat konusunda bu adamları asla sıkboğaz etmeyin.
6- Sayenizde acı çekseler, yerlere yatıp geberseler dahi, bunu hür iradeleri ve kendi istekleri ile yaparlar. Çünkü, böyle özel bir kadına bunun bile değeceğini düşünürler.. Yani, bu adamlar boş yere, yıllarca falan acı çekip, mecnun gibi çöllere düşmezler. İsteseler bile!
7- Bu adamlar, bu çelik gibi sinirleri, yaratıcılığı ve güçlerini, içlerinde taşıdıkları duygusallıktan alırlar. Bu yüzden, hiç bir plan, hiç bir dolambaçlı yol ve hiç bir tezgah bu adamların gücüne ve yıkıcılığına dayanamaz..
8- Bu adamlar imadan pek anlamaz.. Bir şey siyah ise, siyah; beyaz ise beyazdır. Anlaşabilmeniz için ima etmek yerine, direkt söyleyin.. Yıldırım hızı ile cevap verir ve fiiliyata dökerler.. Bu yüzden, her zaman kafanız rahat ve berrak olursunuz bu adamların yanında.
9- Bu adamlar, aşırı gelişmiş bir ilkel erkek benliğine sahiptir. Bu yüzden, ''modernlik ve çağdaşlık'' anlamında salak-sapık şeyler yapmayın. Mesela ''Ayy yaa Koçhan, ben bizim Semih ile sinemeya gidicem'' veya ''Ay ne var, çok samimi arkadaşım benim Dümbükcan'' gibi laflar kullanmayın.. Çünkü bu adamlar, sizi yanınızda-yörenizde dolaşan erkek sineklerden bile kıskanırlar. Çünkü, size değer verirler..
10- Eğer bu adamlar, haklı olarak size sinirlendiğinde, tokat manasında hafifçe yanağınıza dokunuyorlar ise, gerçekten sevildiğinizden emin olun. Çünkü sizi ''dövebilecek'' kadar sevip değer vermiştir.. Çünkü sevmeyen bir erkek, bu gibi durumlarda ''modernlik'' lafı altında sizi sallamamaz, kalkıp bir adet tokat patlatmaz... Umursamaz çünkü..
Koç erkeği romantiktir,duygusaldır,severse tam sever,nefret ederse bir daha yanaşmaz,ılımlıdır,bir o kadarda kuralcı,zor aşık olur ama aşık oldumu keyfini sen sür,ben bir koç erkeğiyim,koç erkeği zordur,zoru başarmak sizin elinizde,kendiside zor şeyleri sever,sabırlıdır,
gerçekten çok ama çok zor sabırlı olduğuna katılmıyorum aceleci bence...
Redkit77 bisey sorucam sevgilim ayrıldık ilk basta dost kalalim dedi ama hicbir şekilde yazmiyor ben yazınca cevap veriyor ya da müsait değilim diyor herneyse yine yazdım günaydın diye oda günaydın dedi dedim ki seni yuz üstü bırakmak istemiyorum oda bıraksan ne olur bırakmasan neolur herşey bittikten sonra dedi bende ne alaka dost degilmiyiz falan dedim bir anda sinirlendi iste sen bu kafayla giderse çok şey kaybedersin her boka karışma herşeyi görme dedi bu eski sevgilisi takip etti ni gördüm baya sinirlendim takip bıraktı ama yine soğuk davrandım engelledi beni sizce hayla seviyor mmudur ya ben onu yine tekrar kazanmak istiyorum imkansız demeyin ne yapmamzimla
Benim burcum Aslan. Sevgilim Koç. Çok fazla kavga etsekte birbirimize bağlıyız :)
Ona çok ilgi göstermelisin. Sevilmek isterler. Anlayış beklerler.. İlgilenmeni ister. Yani hep yanında olacaksın. Bayağı inatçıdır ona katlanman gerekir...
Daha çok şey var işin çok zor ama başarabilirsin tabii gerçekten seviyorsan :)
Peki o sana ilgi gösteriyor mu senin ona gösterdiğin kadar
dengesiz onlar ya... uğraşma boşa kürek çekmekten farksız..
evet dengesiz ve ukala haklısın
Cevap
8Cevap
Koç erkeği bağlanmaz + çapkındır + tek gecelik ilişkileri sever + tek eşliliğe karşıdır + eğlenceyi sever + bolca sevişir. Onunla sevgili olmak istiyorsan çapkınlıklarına göz yummak zorundasın.
hepsimi aynı yaniii
hepsimi aynı yaniii
valla ben koc burcuyum anlamlarini bilmem burclarin :) ama sevildigimi bana deger verildigini hissedersem baglanirim birine :D
Zor olmaları güzel bir sey ama ben de cabuk sıkılan biriyim ķimseyi elde etmek icin ugrasamam (yay)
Yaz; Gereken malzemeler;
1. Halat
2. Bant
3, Haydar (Çırpınırsa kafaya vurmak için)
4. Yan keski
5. Kelepçe
6. 5 Metrelik zincir.
zoruzdur kolay vazgeçeriz, rahatız anı yaşamayı severiz eğlenmeyi severiz. :)
gizli eee ekde edebildin mi bari koç erkeğini 7 ay olmuş
sedrftgyhuıkopğü :D
bol bol otlatmaya çıkarıcan çayıra çok sever koçlar yeşil otu hehehe :)
romayı yakan adamın burcudur.
her daim canlı kanlı olman işe yarayacaktır.
Boynuzlarını sevmeyi dene..
Her dediğine he de.
her dediğine he de de sonra tepeme çıksın dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar