Merhaba arkadaslar,
Asik oldugum adama kendimi cok kotu, herkesten ve kendinden nefret eden, saplantili biri olarak gosterdim. Ve ona kotu davrandimip bana verdigi tum sanlari tukettim.
Kendisi 43 yasinda tipik bir kova burcu erkegi, zor bir karakter. Bana karsi hala icinde bir seyler kaldigini dusunuyorum. Onu nasil geri kazanabilirim
Asik oldugum adama kendimi cok kotu, herkesten ve kendinden nefret eden, saplantili biri olarak gosterdim. Ve ona kotu davrandimip bana verdigi tum sanlari tukettim.
Kendisi 43 yasinda tipik bir kova burcu erkegi, zor bir karakter. Bana karsi hala icinde bir seyler kaldigini dusunuyorum. Onu nasil geri kazanabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kazanamazsin. Kazandim der ama asla guvenmez. Kendimden biliyorum. Bu yuzden aldatilmayiz.
Daha once de benzer durum oldu, kazandim ancak yine ayni seyi yaptim
Kova erkeği zor. Ama içinde sana karşı kalan bişeyler varsa konuşmayı dene ama ondan önce kendini değiştir buna güvensin sonra ne olucaksa olur
Cok inatci, son tartismada dusunduklerin asla olmayacak dedi ve gorusmeye de yanasmadi
Evet inatçı oluyolarda yani istemiyorsa zorlama o zaman
Cok ustune gittim, zorladim ama bir cozumu vardir
Zorla güzellik olmuyor ya. Bazen akışa bırakmak en iyisi olucaksa oluyor zaten olmuyorsa da yapacak bişey yok
Kova erkeği kadar inatcısını görmedim seni bırak kendi ailesine bile zor güvenir sürekli kafasında kurar sen iyi olsan bile takıcak birsey bulur
Evet ama bir yolu olmali
Şundan dolayı söylüyorum benim de eski nişanlım 40 yaşında tipik bir kova burcu erkeğiydi ilişkim kendimi sürekli ona açıklamak ve anlatmakla geçti olan sana olur özgüvenin gider
Evet oyle, mesaj alimin kapali olmasaydi daha detayli konusurduk belki :/
Açayım
Evet biraz zaman lazım keşke benim yengeç burcumu değerlendiren bir bayan olsa 😂😂
Kovalarda zor o, bende kovayim
Karakteri de cok zordu zaten, 5 yildir iliskisi olmayan ve normalde iliski dusunmeyen biri
Adil YıldırımKova burcundan bahsediyor
Zamanla
Gun sayiyorum, zaman gecmek bilmiyor