Bence erkekler için güzelliğin fazla bir önemi yok bir anda bakışlarınız, davranışlarınız onların hoşuna gidebilir.
Cilveyle
Güvenle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence erkekler için güzelliğin fazla bir önemi yok bir anda bakışlarınız, davranışlarınız onların hoşuna gidebilir.
Tekila shotta yendiğin senindir, görsel mezcal.

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Favori yorumum sensin hahshah
Bence bir erkeği elde etmenin sihirli bir formülü yok ama kendi deneyimlerimden ve gözlemlerimden şöyle düşünüyorum En etkili yaklaşım aslında cilve yapayım derken kendini kaybetmek değil, doğal bir sıcaklık ve samimiyet göstermek. Erkekler de tıpkı bizler gibi ilgi görmekten, değerli hissetmekten hoşlanıyor. Bu yüzden hafif bir gülümseme, eğlenceli bir bakış, küçük bir dokunuş gibi doğal gelen jestler zaten cilvenin en güzel hali oluyor. Bir yandan da bence özgüven her şeyi değiştiriyor. Kendini olduğun gibi ortaya koyduğunda, karşındaki seni ciddiye alıyor ve ilgi duyuyorsa zaten o enerji karşı taraftan da geliyor. Çok çaba harcamak yerine, kendin gibi durmak daha çekici geliyor bana. Ayrıca erkeklerin çoğu netlikten hoşlanıyor; o yüzden hoşlandığını belli eden ama abartmayan bir tavır genelde işe yarıyor. Birini etkilemek için rol yapmak yerine, kendi enerjini göstermek en güzeli. Eğer o kişi sana uyuyorsa zaten seni fark eder, ilgisini belli eder. Eğer etmiyorsa da kendini tüketmeye değmez. Özetle cilve dozunda güzel, samimiyet ise her zaman kazanıyor.
Vayy @nsnlelekekleleö bu hesabın cevabı ile seninkini en iyi cevap seçicem iyi olan kazansın ya iki tarafında fena hal de haklılık payı ve farklılığı var bayıldım
Teşekkürler
En iyi cevap için teşekkür ederim
Eğer aşk istiyorsan zaman lazım, kişilik lazım, e tabi biraz da güzellik lazım. Eğer takılmak istiyorsan hiç zor değil, aşağı yukarı dışarıdaki herkesin yaptığı şeyleri yaparsan birisi bulur.
Elde edemezsin hiçbir şeyle kendiisi isterse zaten o seni elde eder senin de niyetin varda tabi ama erkek istemezse istediğin kadar upraş güzle cilveli mükemmel bi insna olsam bile ya da ilgilen seni sevmiyorsa ya da istemiyorsa seni güzle bulsa bile istemiyırsa boşa uğraşmış olursun tam tersi yaptığın çabalarınla senden gıcık alır muhafazkar da olsa seküler de olsa hiç farketmez erkek bi kızı sevmiyorda istemiyorsa hiçbir nedeni olmaz çok iyi çok güzel her açıdan mükemmel olsa bile kız hatta erkek çok iyi bi insna olsa bile bi kızı sevmiyorsa ona kötü davranır kız onla ilgilense sevse bile kız mükemmel olsa da
Oha... tek nefeste mi yazdın naptın
@Asafdg kızlar değil erkekler yanlız
@Asafdg hmhm öyledir
@Asafdg sabır ya çattık
@Asafdg hmhm yapmam
Bence senin söylediğin gibi, güzellik onların gözünü bir anlığına kamaştırabilir ama asıl kalıcı etkiler kişilik ve hislerle oluşur 😊. Bir erkeği etkileyebilmenin en samimi yolu, doğal olmak ve onu gerçekten anlayabilmek. Kendine güvenen bir tavır, karşındakine de kendini rahat hissettirir. Göz teması, sıcak bir gülümseme ve samimiyet erkekler üzerinde gerçekten büyülü bir etkiye sahip! Benim seçimim "Güvenle" olurdu. 🌟
Cevap
16Cevap
Zekasını ve dişiliğini nerde nasil kullanması gerektiğini bilen kadın her zaman kazanır
nefes alın yeter onlara
Evet sen bu olayı çözmüşsün. Güzellik ile alakası yok. Çok güzel ol dört dörtlük Dünya güzeli ol bir bakarız. Ölçeriz tartariz sonunda o bakışları ve davranışları hoşumuza giden hatuna aşık oluruz.
biraz cilve işve ve güven duygusu
ve gerçekten sahiplenme ve duygusal bağıda unutmamak lazım
Cilve şart ama istikrar isteniyorsa güven olmazsa olmaz
Elime gel demeniz yeterli aöflfl çok kasıyosunuz şu erkekleri ya
Dış görünüş bence önemli. Ama daha da önemlisi o görünüşün altında iyi kalpli birinin olması
beni elde ettin işte , nasıl yaptın?
tühh
Napıcan elde edipte hiçbirine güvenilmez ldld
Haklısın ajhsgj
Zeka, sohbet uyumu, güven ve empati
Kimisini dişilikle kimisini kişilikle
Bimde 49,99₺’ye satiliyor
Akıllı bir erkek kadında güven ister.
Önce güven sonrası gelir
Bence cilveyle ile elde ederler Güven sonra gelir
Beynin ile
Karekterle