Yakışıklılık boyun alakası mi varmış? Geçen atamın evinin müzesine gittim. Yaptıkları bal mumu heykelindeki boyu kısaydı. Kalıplı da değildi fitti üzerindeki takim elbise çok güzel duruyordu. Öyle bir karizması vardi ki yaninda kendimi adam yerine koyamadım. Bu sadece dış görünüşünün verdiği izlenim. Diğer şeyler hakkında konuşmaya bile gerek yok
Evet gölgeliyor. yani türk kızı için durum bu şekilde en azından. çünkü erkek de ilk baktıkları boy zaten boya göre hani aşık oldukları için. ama olması gereken bir erkeğin boyu onun yakışıklılığını gölgelemez. Yakışıklılık, kişinin fiziksel özelliklerinden çok daha fazlasına dayanır. Yakışıklılık, kişinin yüz hatları, vücut tipi, giyim tarzı, kişilik özellikleri ve diğer faktörlerin bir kombinasyonudur.
Uzun boylu insanlar genelde girdikleri ortamda hemen göze batar ve ilgi çekerler. Fakat orta boylu olup yakışıklı olmak da bana göre büyük bir avantaj.
Boy, güzellik ve çekicilik kavramlarının çok yönlü ve kişisel olduğu düşünülürse, kısa boylu erkeklerin de çekici olabileceği bir gerçektir. Sonuçta, boy uzunluğu dışında birçok faktör de bir kişinin cazibesini belirleyebilir - özgüven, karakter, zeka, esprili ve nazik olma gibi. Özetle, boy uzunluğu önemli olsa da, sadece bir kişinin toplam çekiciliğinin bir göstergesi değildir.