8 ayGelmesede bir açıklama getirmek istiyorum, bazen öyle birini görürsün ki tipin değildir ama hoşuna gider tanımak istersin bu bir gülüş, koku, ses, zekasını belli eden bir diyalog olabilir.. İnsan bazen kriterine uymasada etkilenebilir. Birinin çekici gelmesi kapsamlıdır.
15 Yorumla- 8 ay
Kısa boylulara verilen tavsiyeler: Manipüle et, uzun boyludan daha zengin ol, kadınlara uzun boylulardan daha iyi davran.
Peki insan "sırf kendisi olduğu" için neden güzel görünen bir kadının sevgisini kazanamayacağını bile bile manipülatör olduğu ilişkilerde mutlu olsun?
Konu elde etmek mi yoksa kendiliğine duyulan bir sevgi olup olmadığını teyit etmek mi? Çoğu ödül mekanizması şeklinde düşünen hayvanlaşmış insan elde etmeye odaklanıyor. Ya benim derdim daha farklıysa ve ben kendi varoluşumun tatmini üzerine düşünüyorsam?
Kısa boyluların "ben ben ben ben ben ben" deme şekli neden kendiliğinden olmuyor da illa bir manipülasyonun, karşı tarafı duygusal ve bilişsel istismarın konusu olarak gerçekleşiyor? Neden cool bir biçimde ben diyemiyorsun da illa ki kendinden daha vasıfsız bir kadına boyun eğiş demek olan şekillere giriyorsun?
u 8 ay@Morgenshtern kanka sal artık
- 8 ay
Ben ilk defa yazıyom
- 8 ay
İçimde kalmasın diye attım
En İyi Cevaplar
8 ayKısa boylu erkeklerin kadınlara çekici gelmediğini söylemek genelleme olur ve doğru değildir. Çekicilik sadece boyla ilgili değildir; kişilik, özgüven, iletişim becerisi, duruş, zeka ve duygusal uyum gibi birçok faktör kadınların ilgisini etkiler. Elbette bazı kadınlar uzun boylu erkeklerden hoşlandıklarını söyleyebilir. Bu bir tercih meselesidir, tıpkı bazı erkeklerin belirli fiziksel ya da karakter özelliklerinden hoşlanması gibi. Ama bu, tüm kadınların kısa boylu erkekleri çekici bulmadığı anlamına gelmez. Hatta tam tersine, kısa boylu olup son derece çekici, karizmatik ve etkileyici bulunan pek çok erkek vardır. Unutulmaması gereken şu: İnsanları kalıcı olarak etkileyen şey fiziksel özelliklerden çok, kendine güvenen bir duruş ve samimi bir kişiliktir. Boy, ilk izlenimde fark edilen bir detay olabilir ama bir ilişkinin temelini oluşturmaz. Kısacası, boy bir özellik olabilir; ama çekicilik, çok daha geniş ve derin bir şeydir.
11 Yorumla
8 ayBen erkeğin kâlbine ve kafasına, karakterine bakarım bir de aramızdaki uyuma, güvene, çekime bakarım. Boyu belirleyici olmaz ama şansıma 175 üzeri olursa memnun da olurum elbette ki 😏
30 Yorumla
Çekici gelmez demek yanlış olur. illa ki çekici gelenler oluyordur ama Bana hıc çekici gelmiyor. Kısa boylu olsaydım boylarımiz birbirine yakın olsaydı belki çekici gelebilirdi
12 Yorumla- 8 ay
@Amarrêzza
Lafa geldimi kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊
Boy konusu aslında kişisel tercihlere ve algılara göre değişir. Çekicilik, tek bir özelliğe bağlı değil; özgüvenin, gülüşün, duruşun, zekân, hatta enerji yayma şeklin bile etkili olabiliyor. Tom Cruise örneği de bunun kanıtı! Kısa boyunun önüne geçen bir karizması var.
Yani, boyunu dert etme! 💪 Kendine güvenir, iyi hissettirirsen, etrafındaki insanlara pozitif bir enerji yayarsın. İşin doğru kişiyle uyuşabilmekte. 😉30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boyum uzun olduğu için bana çekici gelmez
33 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 8 aytürk kızlarına çekici gelmezler
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı.
u 8 ayKısa boy erkeğin yakışıklılığını cidden azaltıyor
34 Yorumla- 8 ay
@UykucuHilal
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı.
u 8 ay70 üstü olsun tam ideal 80 üstü de itici bence. 🤔
22 Yorumla- 8 ay
Dcggg öğren dcc
Karizması, duruşu, saygınlığı ve kültürlü olan kimse dikkat çeker.
Bazılarına Allah boy vermiş, gerisini koy vermiş maalesefki.11 Yorumla
8 ayKısa boylu erkekler de çekici olabilir, boy her şey demek değil önemli olan karakter güzel huy..
12 Yorumla- 8 ay
@mervesevgi1
Bunu dedikten sonra 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
1.70 kısa boy değilki orta boy. Yeni nesil uzun olduğu için insanlara kısa görünüyor. En iyi boy ne derseniz bana göre 1.85 ve 1.88 civarı ama yapılı olmanız lazım. Öyle zargana gibi dolaşacaksalar o boy da boşa
10 Yorumla
8 ayTom Cruise kısa boylumuymuş? Bak şimdi yaaa, olmadı bu, çekiciliği kalmadı 💔🤣👅
14 Yorumla- 8 ay
@DarkAngelNyx
Lafta kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 8 ay
@Lazjoker espiriydi Laz kardeş. Kinini kendine sakla veya başka yerde kus
- 8 ay
@DarkAngelNyx
Espri değil gerçektir
Erkeklere görsel varlıklar diyorlar ama kendileri hem uzun hem kaslı hem yakışıklı istiyor
11 Yorumla
8 ayİlk etapta gelmez ama tanıdıkça fikri değişebilir
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 912 cevap paylaştı. En az 170 cm üstü olsun benden uzun olsun isterim, çok uzun boyu sevmem.
119 Yorumla- 8 ay
@Bahar_555
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti - 8 ay
@Bahar_555
İftira değil, yaşanılan tecrübelerden dolayı tahmin. Sende iyi biliyorsun 1.80 den kısa erkekleri reddettiğini. - 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Erkek hakları savunucusu - 8 ay
@Bahar_555
Ben kimseye iftira atmıyorum. Gerçekleri söylüyorum. Ve inanmıyorum 1.80 den kısa erkeklerle sevgili olduğunuza. - 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ evet benim ne olmuş
- 8 ay
@Bahar_555
Tm sana birdaha bir şey yazmayacam - 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ dediklerim yalan mı
m 8 ayÇekici değil itici de değil şimdi yargılamak istemem ama iticidir ya kimi kandırıyorum
15 Yorumla- 8 ay
🤣
- 8 ay
@Bichoteva0
Sözde kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 8 ay
@Lazjoker ne anlatıyon gözünü sevim
Benim ex 164'tü vallaha yığidi öldür hakkını yeme yakışıklı adamdı XD
19 Yorumla- 8 ay
@ILoveGOJO
Ex kankam 1.64 dü demek istedin herhalde - 8 ay
@ILoveGOJO
Demek ki 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili oldun. 1.80 üzeri bulunca da terk ettin - 8 ay
@ILoveGOJO
Tamam. Özür dilerim. Bedduanı geri al lütfen. Ama özgüvenimde yok onu söyleyeyim. - 8 ay
@ILoveGOJO
Ben takıntılı bir insanım. Geçmişte okb tedavisi gördüm. Can sıkıntısından trollüğüne böyle yorum yapıyorum. Lütfen hakkını helal et. Bedduanı geri al. Ama özgüvensiz olduğum da bir gerçek. - 8 ay
O belli kardeş ama şu boyla ilgili gelip gelip bana takılıyorsun sinirlerimi zıplatıyorsun haberin olsun. Ben de sinir hastasi olmaya yakın biriyim, sinirlenmek hoşuma gitmiyor haberin olsun ama yemin ediyorum bir daha boyla ilgili saçma s*lak bir yorumunu daha görürsem cidden ben de sana takılcam haberin olsun. Hakkımı helal ediyorum bu seferlik
- 8 ay
@ILoveGOJO
Eyvallah. Sağol. Tm. Birdaha sana böyle yorum yazmayacam. Yalnız bu tarz sorular açtığımda dikkate alma. Dediğim gibi can sıkıntısından trollüğüne açıyorum soruları.
- Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı.
8 ayTom bana çekici gelmiyor kendimden kısayı pek çekici bulacağımı sanmıyorum.
13 Yorumla- 8 ay
Kendinden uzun mu seviyorsun aaaa
8 ayBenim için önemli olan mantığı ve kalbi, boyu sorun olmaz.
12 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tom Cruise gibi bir servetin varsa çekici gelir.
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
8 ayÇekici olanlar var boy devede de var huy lazım dimi kanka 😂😂
12 Yorumla
8 ayNeye göre kime göre? Benim boyum 175 cm uzun boylu kız kısasın der kısa boylu kız idealsin der ama boya takılan kızla zaten işim olmaz benim. Özgüven ve karizmam var boy eksik olsa da olur
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayHayır gelmez demek doğru değil kısa boylu erkekler de çekici olabilir ama bazı kadınlar için boy önemli olabiliyor çekicilik sadece boyla ölçülmez duruş, karizma ve tarz çok etkili olur
19 Yorumla- 8 ay
@Günesinkadini
1.80 den kısa erkekleri hiçbir kız sevmez. Seninde en kısa sevgilin 1.80 olmuştur. 1.70 1.75 birçok erkeği reddetmişsindir - 8 ay
şu an ki sevgilimin boyu 1.67 😊
- 8 ay
@Günesinkadini
şu an ki kankamın boyu 1.67 demek istedin herhalde - 8 ay
Hayır sevgilimin
- 8 ay
@Günesinkadini
O zaman kendisi zengin - 8 ay
Hayır değil
- 8 ay
@Günesinkadini
O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur - 8 ay
Eski sevgilim kadir 1.90dı
- 8 ay
@Günesinkadini
Demek ki onu 1.90 üzeri olmadığı için terk ettin. 1.90 üzeri bulamayınca en son 1.67 ile sevgili oldun.
Gizli Üye(30-35)8 ayTom Cruise tipim değil Ama hayatım boyunca hep kısa boylu erkeklerden hoşlandığım gibi kocaman bir gerçek var
18 Yorumla
Cevap sahibi8 ay175 erkek candır durduğu yerde patlıyorlar. Mutlu edemeyeni yok onların 😂😂 her zaman işlev önde ahasl
Cevap sahibi8 ayİç dış çarpanlar geometri matematik falan 😂
Cevap sahibi8 ayOğlum bak engellicem seni he her yoruma yazıyorsun reddetti de reddetti sanane işine baksana benim fikrim bu açıklama mı yapacağım sana
Cevap sahibi8 ayHerkesin yorumuna salça oluyor şu arkadaşın hesapla ilgilenilsin bence
8 ayGeliyor ben normalde kısa erkekleri beğenmezdim ama bir çocuk vardı çoook etkilenmiştim boyu falan umrumda değildi, çok cool hareketleri vardı hickimsede olmayan, eğer kısa boyluysanız baska seylerle kapatın ilgi cekici yine oluyosunuz
18 Yorumla- 8 ay
@dgrhrfhr ya hayir demek istedigim uzun boylu olanlar ilk seçilir doğru ama esas şey karakterdir en sonunda, bide 160/170 erkekte 155 kız bulabilir hem, bide his baska bisey 165 im ben 170 erkege his besliyosam benim icin konu kapanmistir yani napiyim 190 ı
- 8 ay
@oylesacmaiste bu yarışın başta kazananı sizin tabirinizle ilk seçilen uzun boylu ise neden sizin teselli ikramiyesi tarzında yok karakter muhabbeti yapıyorsunuz. Uzun olandan bi ön koşul beklemiyorsun kısaya da karakter esas diye kolpa sıkıyosun
- 8 ay
@oylesacmaiste
Kısa boylulara verilen tavsiyeler: Manipüle et, uzun boyludan daha zengin ol, kadınlara uzun boylulardan daha iyi davran.
Peki insan "sırf kendisi olduğu" için neden güzel görünen bir kadının sevgisini kazanamayacağını bile bile manipülatör olduğu ilişkilerde mutlu olsun?
Konu elde etmek mi yoksa kendiliğine duyulan bir sevgi olup olmadığını teyit etmek mi? Çoğu ödül mekanizması şeklinde düşünen hayvanlaşmış insan elde etmeye odaklanıyor. Ya benim derdim daha farklıysa ve ben kendi varoluşumun tatmini üzerine düşünüyorsam?
Kısa boyluların "ben ben ben ben ben ben" deme şekli neden kendiliğinden olmuyor da illa bir manipülasyonun, karşı tarafı duygusal ve bilişsel istismarın konusu olarak gerçekleşiyor? Neden cool bir biçimde ben diyemiyorsun da illa ki kendinden daha vasıfsız bir kadına boyun eğiş demek olan şekillere giriyorsun? - 8 ay
@Morgenshtern haklısın, aslında insanevladı işte bu dünya birazda güzel olana daha adil davranıyor aynısı cirkin kızlar icinde geçerli bence cirkin kız=kısa boylu erkek
- 8 ay
@dgrhrfhr bazılarjnın var doğru bende Yanlis buluyorum kız 155 190 istiyorum diyor dhaa kendine bakmadan ama daha iki gün önce tiktok fenomenleri iki cocuk sözlendi kız guzel denilecek bi kız erkek ondan kısa
- 8 ay
@oylesacmaiste kendine bakmakla alakası yok isteyen istediğini isteyebilir bunda sıkıntı yok. Mesele birinin çaba harcamadan elde ettiğini başkasına koşullu sunması. Ayrıca o tiktok da gördüğümüz kişiler de istisna olmasa bu kadar gündem olmazdı
Güzellik & Bakım konusunda 969 cevap paylaştı. Benden biraz uzun olsun yeterli yani topuklu giymek isterim sonuçta ondan uzun olmak itici gelir bana 😂😂 o benden uzun olsun her anlamda
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 717 cevap paylaştı. Eğer güzellik algımıza uyarsa neden olmasın 😄
17 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.
u 8 ayYoo gelirler ke göre neye göre kısa tartışılır
13 Yorumla- 8 ay
@Hayatİstanbul77
1.80 den kısa erkekler hiçbir kıza çekici gelmez. - 8 ay
@Lazjoker eşim 180 degil
8 ayGelmez ben 180im benden kısa veya aynı erkek çocuğum gibi duduyor
13 Yorumla- 8 ay
İki yüzlülükle ne alakası var, benden kısa bir erkek de beni istemez zaten kim yanında daha uzun bir kadın ister
- 8 ay
@Kedicikkk26
1.60 olsanda yine en az 1.80 erkek isteyecektin
8 ayTom cruise olmasına gerek yok boyu kısa cüzdanı kalın olsun kadınlar okey
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır gelmez 185 altı kurtarmıyor
11 Yorumla
u 8 ayEvet
8 ayBu sene evlenen tüm arkadaşlarım kısaydı
12 Yorumla- 8 ay
@Haziranikizleri
Ama 1.85 den kısaydı değil mi? 1.80 den değil. Yani 1.80-1.85 arasıydı.
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayBilmem, hiç düşünmedim 😄
13 Yorumla- 8 ay
Tom Cruise boyuyla çekici duruyor
- 8 ay
@Bravehrart
1.80 den kısa erkekleri hiçbir kız sevmez. Sende sevmezsin.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayHerkesin dengi vardır
12 Yorumla- 8 ay
Kesinlikle
Tom Cruise olsa da gelmez
11 YorumlaBi Tom değilim ama fene de sayılmam haaa:)
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 655 cevap paylaştı. Uzun olan kişiye hiç çekici gelmez
12 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı.
8 ayGelebilir çekici gelen başka özellikleri varsa
14 Yorumla- 8 ay
Sus artık suuuss
- 8 ay
Kısa boyluların "ben ben ben ben ben ben" deme şekli neden kendiliğinden olmuyor da illa bir manipülasyonun, karşı tarafı duygusal ve bilişsel istismarın konusu olarak gerçekleşiyor? Neden cool bir biçimde ben diyemiyorsun da illa ki kendinden daha vasıfsız bir kadına boyun eğiş demek olan şekillere giriyorsun? - 8 ay
@iamdontknwow
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
165 altı zor harici kompleks yapmasın
14 Yorumla- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Dedi ve 1.73 erkeği kısa diyerek reddetti - 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
O zaman sana bir soru? Geçmişte kompleksli değilken neden devamlı red yiyordum?
8 ayÇekici gelmez kadınlar her şeyin büyüğünü seviyor
11 Yorumla
8 aygelir niye gelmesinki. zaten kisa boylu bir kızsan uzun boylu olmasada olur
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayEn az 170 de olsunlar yani
17 Yorumla- 8 ay
Herkes dengini buluyor bir şekil de
- 8 ay
@BiliyormBununAdı_AŞK
Dedi ve 1.74 erkeği kısa diyerek reddetti - 8 ay
@Lazjoker neden saçmalıyorsun
- 8 ay
@BiliyormBununAdı_AŞK
Saçmalamıyorum ki gerçekleri söylüyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 629 cevap paylaştı.
8 ayÇinliyim
Kimse beğenmesin dert değil10 Yorumla
8 ay75 altı olmasın kafi
15 Yorumla- 8 ay
@Lazjoker genelleme yapma istersen
- 8 ay
@Lazjoker evet yalan
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayGenelde gelmiyor ama para işleri değiştirir
10 Yorumla
8 ayBen boya çok takılmam
10 YorumlaKarizma önemli boy değil
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cekici gelmez bana😅
12 Yorumla- 8 ay
@sinem23__
Lafa geldimi kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
8 ayGelmez 🤣🤣
13 Yorumla- 8 ay
Bildiğin şeyleri sormak 🤣
8 ayŞahsen bana gelmiyor
15 Yorumla- 8 ay
@matmazel58
Söze geldimi kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
- 8 ay
@Lazjoker
Ne alaka şimdi? uzun boylu biri olarak ilgimi çekmiyor. Eşitlik ne alaka 😂 Kopy edip yapıştır kanka - 8 ay
@Lazjoker 😃 1.80 bile benim boyuma kafa kafaya denk gelmek demek..
Türkiye standartlarına göre boyum yok, haa iyi dedin Avrupa standartlarına göre.. şimdi napıyım 1.50/60/70 Adam ilgimmi olsun.
Senin canını kim yaktıysa git ona sıcra. Sallama burdan kimseye ✌🏼
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gelmez hayır
12 Yorumla- 8 ay
@ChocoOrb
Kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir diye mangalda kül bırakmazsınız ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
Gizli Üye(30-35)8 ayBüyük konuşmayayım ki başıma gelmesin.😄
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayzengin değilse işi zor
10 YorumlaNe kadar kısa olduğuna bağlı
21 Yorumla
8 ayGelmiyo
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yorum yok 😂😂
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. gelir
10 Yorumla
8 ayGelmez herhalde
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 8 ayGelene gelir
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
8 ayPek gelmiyor
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayAl Pacino değilse gelmez😂
00 Yorumla
8 ayGelir
11 YorumlaGeliyor
14 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası