Ailem sevgilim olmasına karşı çıkıyor bu yüzden evde hoşlandığım çocukla telefonda bile konuşamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı?

Ya o kadar iyi anlaşıyoruz ki. Ben ondan hoşlanıyorum o da benden. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıfım o polis. Çok tatlı bir sohbetimiz oluyor ama annemler yüzünden ben evde telefonla konuşamıyorum.

geçen gün resmen yorganın altında sessiz sessiz konuşuyordum uyuyordu zaten. Sonra birden telefon kapandı ne olduysa. Bir döndüm annem kapıyı aralamış bana bakıyor. Ödüm koptu. Biriyle mi konuşuyorsun kim o falan diyor bağırarak. Youtube videosuna gülüyordum diye zor ikna ettim. Telefon şansa kapanmasa ayvayı yemiştim yani.

bugün de çamaşır asıyordu balkonda ve komşuyla sohbet ediyordu. Çocuk da telefonda konuşabilir miyiz falan dedi Nasılsa duymaz diye tamam dedim. Birden annem yine evin içinde koşmaya başladı tak diye kapattım çocuğun suratına. Hiçbir şey demeden hem de.

ya arkadaşlar gerçekten çok sıkıldım. Ben müsaitken o müsait olmuyor o müsaitken de ben evde oluyorum.

evden çıkmama bile sürekli karışıyorlar. Hapis hayatında gibiyim. Whatsapp’a girmiyorum bile çocuk bir ton mesaj yazmış bir şey mi oldu vs diye. Ne dicem ki?
hayatından sessizce çıkmak en doğrusu sanırım. Benim sevmeye hakkım yok

Ailem sevgilim olmasına karşı çıkıyor bu yüzden evde hoşlandığım çocukla telefonda bile konuşamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı?