Ya o kadar iyi anlaşıyoruz ki. Ben ondan hoşlanıyorum o da benden. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıfım o polis. Çok tatlı bir sohbetimiz oluyor ama annemler yüzünden ben evde telefonla konuşamıyorum.
geçen gün resmen yorganın altında sessiz sessiz konuşuyordum uyuyordu zaten. Sonra birden telefon kapandı ne olduysa. Bir döndüm annem kapıyı aralamış bana bakıyor. Ödüm koptu. Biriyle mi konuşuyorsun kim o falan diyor bağırarak. Youtube videosuna gülüyordum diye zor ikna ettim. Telefon şansa kapanmasa ayvayı yemiştim yani.
bugün de çamaşır asıyordu balkonda ve komşuyla sohbet ediyordu. Çocuk da telefonda konuşabilir miyiz falan dedi Nasılsa duymaz diye tamam dedim. Birden annem yine evin içinde koşmaya başladı tak diye kapattım çocuğun suratına. Hiçbir şey demeden hem de.
ya arkadaşlar gerçekten çok sıkıldım. Ben müsaitken o müsait olmuyor o müsaitken de ben evde oluyorum.
evden çıkmama bile sürekli karışıyorlar. Hapis hayatında gibiyim. Whatsapp’a girmiyorum bile çocuk bir ton mesaj yazmış bir şey mi oldu vs diye. Ne dicem ki?
hayatından sessizce çıkmak en doğrusu sanırım. Benim sevmeye hakkım yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karşı çıkmalarındaki amaç ne ki
Annem babamla çok mutsuz ve babamın yaptıklarını yazsak destan olur. Bir de annem köyde büyümüş zamanında kendi annesi falan çok korkunç derecede kısıtlamış onu. Ben 23 yaşındayım ama hala ne giyeceğime saçımı açık bırakıp bırakamayacağıma bile annem karar veriyor. Diretirsem korkunç kavgalar çıkıyor. Evin içinde yürürken bile hesap soruyor ya ne yapıyorsun sen diye.
Lisedeyken en son sevgilim olduğunu öğrenmişti. Okulu bastı çocuğu da rezil etti beni de rezil etti. O yüzden gerçekten hayatım korkunç
Bu durumda senin en iyi yapacağın şey okuyup kendini kurtarman bak ne güzel son sınıftasin sanırım biraz daha direnmen gerekicek sevginden vazgeçmen için de bir sebep yok
Ailenden kaynaklı her şey kendi mutsuzluklarini ne yazık ki sizlere yansıtıyorlar
23 yaşındasın ve sevgilin olması da gayet doğal
Öyle de çocuk buluşalım dese ben gidemem. Çünkü gündüzleri müsait olmuyor işte oluyor. Bizim eve göre de 6’dan sonra kimse dışarıda olamaz.
E aramak istiyor haliyle konuşmak istiyor ben onu bile yapamıyorum. Bunu ona anlatmadım da ne biliyim acımasını falan istemiyorum.
Bu ailede en azından şu an için birini sevmek sanırım çok yanlış. Tek başıma bir hayatım olana kadar en doğrusu insanlardan uzak kalmak
Üniversiteyi yaşandığını yerde mi okuyorsun
Evet ailemin yanında okuyorum zaten başka şehire göndermezlerdi
Ahh ahhh
Öyle işte yani. Çocuğa da ayıp oluyor ikidir yüzüne kapanıyor telefon. Nereye kadar yalan uydurucam en iyisi bir daha hiç konuşmamak
Ona da ayıp oluyor maalesef bu durumda
Yani işte hayat maalesef bazılarımız için çok zor
Allah yardımcın olsun sabır versin ya
Tepkini de koyman lazım ama ya çocuk değilsin aklı başında bir bireysin
Ya ben o kadar çok denedim ki tepkimi koymayı. Anında babama anlatıyor senin bu kızın sevgili yapmış yoldan çıkmış vs diye. Babam gelip yüzüme tükürdü kardeşim sürekli tetikte bir açığımı bulsa ispitleyecek.
Özgürlüğüm yok ki hiç. Hayatımda tek bir erkeğin elini bile tutmadım daha ama böyle mevzular açılınca yollu oluyorum onların gözünde
Valla sabır işi ya nerelisin merak ettim
Ankara
Hayırlısıysa çıkarsın inşallah o evden
Kendi düzenini kurmak üzere
Anlıyorum seni hayat böyle zindan olur
Çok teşekkür ederim iyi ki varsın. Her şey gönlünce olsun🌸💖
Çok teşekkür ederim
Senin de gönlünce olsun 🤍
Sen de iyi ki varsın.💕
topluma güven yok
Ya onunla ilgisi yok annem ömrümüzün sonuna kadar bekar kalıp kimseyi sevmememizi istiyor. Ona göre bunlar ahlaksızca şeyler
evde kal diyor doğal yşama aykırı kendi nasıl evlenmiş