Ailem benimle konuşmuyor ve ben ne yapmalıyım?

Kimse anlamıyor, herkes sorguluyor ailemle 1 aydır konuşmuyoruz çalışıyorum işten gelip odama giriyorum odamdan çıkıp işe. Sorun istedikleri gibi giyinmemem ergenlikle alakalı değil ailem kapalı ben açığım sorun bu sıkıyor ailem babamla aynı yerde eniştenin dükkanında çalışıyoruz eve gelip her gün bağırıyor bu gün niye güldü niye ciddi durmuyor falan filan hani orada kuzenlerim filan var aile şirketi gibi doğal olarak eğlenceli bir ortam bunu bile çok görüyor. Sebepsizce tavır almaları beni çok yordu ve herkes onlar senin annen baban özür dile filan diyo ben onlara minik bir adım attığımda yemediğim hakaret kalmıyo terslemeler filan açık giyinen biri değilim ki sadece düğüne giderken mini bir etek giyecektim izin vermediler bende gitmedim 1 ay oldu yüzüme bakmıyorlar topluca gidilecek bir yere karar alıyoruz son güne kadar karalı mutlu bekliyorum son an gelince herkes mutlu huzurlu sadece ben mutsuzum insanlardan uzaklaştım kimseyi sevmiyorum artık herşey garip gelmeye başladı çözüm bulamıyorum o kadar yorgun ve mutsuzum ki.
Ailem benimle konuşmuyor ve ben ne yapmalıyım?