Ailem kimseyle konuşmamı istemiyor?

Merhaba ben 18 yaşında bir erkeğim şimdi benim ailem kimseyle konuşmamı istemiyor hatta sürekli telefonumu alıp içine bakıyorlar whatsappıma falan sonra bana kimseyle mesajlaşma diyorlar ya zaten hiç arkadaşım yok mesajlaştığım kişiler ise abilerim ablalarım ve bazen kuzenlerim oluyor ama onuda konuşmamı istemiyorlar mesela bugün annem yine bana kızıp sen niye whatsapptan milletle konuşuyorsun ben sana kimseyle konuşma demedimmi sen niye bu kadar taş kafalısın dedi bana zaten dediğim gibi ne bir arkadaşım var nede bir sevgilim bile yok neden böyle yapıyorlar? Anlamadım birde whatsapptan konuştuğum kişiler ablalarım ve bazen kuzenlerimle konuşuyorum hepsi bu mesela babam da bana sürekli telefon kullanma telefonunu kapat kaldır bir daha görmeyeyim diyor annem de bugün bana 1 saat fırça attı neden mesajlaşıyorun diye yahu size hesap mı vereceğim? Anneme bugün neden böyle yaptığını sordum ama bana çünkü senin ablalarının aklı yok ki sende gidip onlarla konuşuyorsun onlar sana kötü örnek oluyor dedi ama bi kötülüklerini de görmedim üstelik 3 ablam var ve hepside evli neden böyle yapıyorlar? Artık bunaldım? Sizce ne yapmalıyım? Ailem whatsapp kullanmamı da istemiyor dediğim gibi sosyal biri de değilim hiç arkadaşım yok hatta sevgilim bile yok sürekli evdeyim bu arada.
Ailem kimseyle konuşmamı istemiyor?