Kocamla aram bu aralar pek iyi değil birkaç kere boşanmak istediğini söyledi. Ben duzelecegimizi dusundugum icin istemedim bosanmak. Bugun ya hersey duzelecek cocugumuz olacak ya da bitecek bosanacagiz benden cocugun olsun ister misin dedi. Ben de evet dedim. Sizce en doğru karar ne olmalı? Tavsiyeleriniz nedir? Cocuk olunca duzelir mi hersey yeni evliyiz bu arada.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBu çok zor bir durum ve sadece sizin ve kocanızın karar verebileceği bir konu. Ancak size tavsiyelerim şunlar olabilir:
İkiniz de kısa bir süre içinde çözüm bulmak için profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz. Bir evlilik terapisti size ikinizin de düşüncelerini açıklamanızı, birbirinizi anlamanızı ve iletişim yollarınızı iyileştirmenizi sağlayabilir.
Bir çocuk, sorunlu bir evliliği düzeltmek için bir çözüm değildir. Bu yüzden, eğer kocanız çocuk yapmanın sorunları çözeceğini düşünüyorsa, yanılıyor olabilir. Bir çocuk, sorunları daha da artırabilir ve hem size hem de çocuğa zarar verebilir.
Boşanmak veya birbirinizden uzaklaşmak kesin bir çözüm olmayabilir. Ancak bazen ayrılmak, her iki taraf için de daha iyi olabilir. Bu nedenle, ikiniz de bu seçeneği göz önünde bulundurmalısınız.
Sonuç olarak, bu kararı siz ve kocanız vermelisiniz. Ancak her iki tarafın da açık ve dürüst bir şekilde düşünmesi, birbirlerini anlamaya çalışması ve profesyonel yardım almaları faydalı olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birçok kişi kötü giden evliliğini bebekle kurtarıyor.. Çünkü, bebek yokken boşanmak kolay! Ama bebek olduktan sonra bebek için boşanamıyorlar.. Sonra bu ilişkide olanlar bebeklere ve çocuklara oluyor.
İlişkiniz iyi değilse asla çocuk yapmayınız.. O ilişki çocuk doğduktan sonra çocuğun sorumluluğu ile daha çok yıpranacak.. Sanki çocuk neşe kaynağı gibi bir algı var alakası yok. Çocuk demek, uykusuz geceler, yorgunluk ve sorumluluk demektir. İlişkisi kaliteli olmayan evlilikler için çocuk kurtarıcı değil tam tersine yıpratıcıdır.04 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmazsam baskasindan yapacak bosanip
Soran+1 yılBelki de intihar edecek
Soran+1 yılOnu bu hayata bahlayan bir sey olursa uapmazy
+1 yılYahu aranız kötüyse çocuk mu düzeltecek bunu? Şu zihniyetten bir sıyrılın artık, olanın çocuğa olduğunu görmek için eminim herkesin çevresinde bir ton örnek vardır. Hala bunu göremeyip bu ısrarın nedeni nedir ben anlayamıyorum. Çocuk aşkın, sevginin meyvesi olmalı aşksızlığın, sevgisizliğin ya da sorun ve problemlerin meyvesi değil. Her arası bozulan çocuk yapıyor, sonrası ya mecburi bir ömür devam etmek ve o şartlar altında büyüyen bir çocuk daha ya da evliliklerin ömrü en fazla bir iki yıl uzar ve yine aynı son ama daha zorlu bir gelecek...
Düzeleceğine inanıyorsan hiçbir şey düzelmez çocukla, boşu boşuna ona sebep olmamalısınız bence...00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmayı konuşma durumuna gelmesini ve kalkmış şimdi çocuk yapmayı mı düşünüyorsunuz Allah aşkına sizi çocuk yapıp üremeyin ya
Her neyse boşanmayı düşündüğünüze göre demek ki ortada gerçekten önemli ciddi ve maalesef kötü bir durum var kalkıp da böyle bir evliliğe çocuk yapılır mı birazcık mantıklı düşünün şu an sadece duygular ön planda sinir stres huzursuzluk öfke artık her neyse o yüzden çocuk yapmak falan diye düşünüyorsunuz ama kesinlikle bu çocuk yapmayı düşünmeyin çok saçma olur dediğim gibi boşanmayı düşündüğüm bir gerçekten çocuk mu yapacaksın daha neler00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği kurtarmak için çocuk yapmak dünya üzerine alınabilecek en yanlış karardır.. Çocuğun dünyaya gelmesi sizin aranızda ki sorunları çözmeyecek sadece birbirinize karşı mecburi bir katlanma durumu yaratacaktır..
00 Yorumla Düzelmez o çocuğa zehir etmeyin hayati. Baba da olmaz o zama anne olarak çocugada bakamazsın sağlıkli bilinç akıl ile sahip olmayi düşünün ilaç ya da sihirli deģnek deģil. Bak ben sinir hastası oldum baba babalık anne annelik yapamayınca. Yapmayın Allah aşkına.
31 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir baba olacagina eminim ama
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 1- Yeni evliyseniz eğer evliliğinizin oturması biraz zaman alır. en az 5 yıl kadar.
2- Boşanmak da çözüm değil, hele ki gitmeyen bir evliliğe çocuk getirmek de yapacağınız en büyük yanlış olur.
3- Düzeleceğini umut etmekle düzelmiyor maalesef, bir insan 7 sinde ne ise 70inde de O olur.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılSırf evliliğiniz kurtulsun diye asla bir çocuğun hayatını mahvetmeyin. İki insan zaten bir araya gelince aile olamamışsa, çocuk o ilişkiyi kurtarmak yerine daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirir. Bir çocuğun hayatını da mahvetmeyin.. Zaten size ayrılmak istediğini söyleyen ya da şart koşan biriyle sürdürmek istemeniz saçma.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılYeni evli olduğunuz halde şimdiden boşanmak istemeniz pek sağlıklı bir ilişkinizin olmadığını gösteriyor. Çocuğun bu ilişkiyi kurtaracağını düşünmüyorum çünkü çoğu kişi çocuğun ilişkiyi kurtaracağını düşünerek ona göre hareket ediyor ama sonu yine hüsran oluyor. Bu sefer olan çocuğa oluyor. O yüzden bence siz ayrılın veya iyi olmaya, ilişkinizi düzeltmeye çalışın. Ama bu ilişkiyi çocukla düzeltmeye çalışmayın yoksa daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz
00 Yorumlabuna en iyi kararı sen vereceksin, çocuk etkendir evet ayrılık konusunda, ancak bir birinizle aranızdaki sorunlar konusunda asla etken değildir, siz karşılıklı bir birinize değer vericeksiniz bir birinşzi istediğiniz için, birlikde aile olacaksınız, çocukda meyvesi olacak ortak değerniz olacak,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşanmak aklına gelmiş bir kere. Ve daha da gelir. Anlaşamiyorsaniz henüz çocuk yokken ayrılın. Çocuk olunca her şey düzelecek diye bir şey yok. Aksine daha da kotüleşebilir. En azından çocuğa yazık olmasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama cocuk olursa bosanma fikri ortadan kalkacak
Aşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı. Aranızdaki sorunun ne olduğuna bağlı bu. Çocuk yapmak kolay ama çocuk olduktan sonra eğer bu boşanma fikriniz devam ederse çocuğa yazık edersiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olursa bosanmak istemez
Soran+1 yılAramizda belli bir sorun yok aslinda kendisi kotu hissediyormus evlilige uygun degilmis
Soran+1 yılBiraz da monotonluktan oldugunu düşünüyorum cocuk can katar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu böyle bir ilişkiye neden kurban ediyorsunuz?
Sizin egolarinizi tatmin etmek, aranizdaki anlasmazligi bir nebze ötelemek için böyle bir bencillik yapmayın!05 Yorumla
Soran+1 yılİliskimiz kotu degil kocam zor bir surecten geciyor mutllugu baska seylerde aramaya basladi çocuk olursa ona baglanir
- +1 yıl
Eşinin sorunları varsa bir uzmandan destek alsın, depresif bir haldeyken bir de bu sorumluluğu yüklemek ters tepebilir.
Soran+1 yılAlacak ama erteliyor
- +1 yıl
Çocuğu da erteleyin madem , ona da koşmayın
Soran+1 yılZaten cozum onerisi olarak sundu hemen olacak birsey degil
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ve bunlar ilişkiye girer.. aradan aylaar tıllar geçeer ve işte o çocuk.. işte o çocuk Carfursa kasiyerlik kariyerinde başarılı adımlarla kariyerinde yer edinmiştir..
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir anne ve baba olacagimizi düşünüyorum kendimizi cocugumuza adariz
Soran+1 yılKedi bile duzeltir sevmeye ihtiyacımiz var
+1 yılBoşanmak daha mantıklı şöyle ki çoğu çocuğu bi kurtarış yolu olarak seçerek en büyük hatayı yapıyor. Bu kez daha kötü daha mutsuz bile olsa çocuktan dolayı mecburiyet hissi doğuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBen onu bosansakta seveceğim olan bize olacak
- +1 yıl
Çocuğu kurtuluş yolu görme olmadan kurtarabiliyorsan evliliği öyle kurtar
Soran+1 yılBen degil o goruyor kurtulus olarak
- +1 yıl
Çıkmaza saplanıp kalmayın sonra
Soran+1 yılBosanirsak yazik olacak bize
- +1 yıl
Umarım kurtarırsınız… ki iki tarafta kurtarmayı istiyorsa bunu yapabilir. Çocuk olmadan da
Eşiniz ile anlaşamıyor ve boşanma noktasına geldiyseniz çocuk yapmayın derim çocuk evliliği kurtarmıyor. Çocuğa yazık etmeyin yine anlaşamaz ve boşanırsanız çocuk babasız büyüyecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar acı çekmeyi sever.
Sizde adeti bozmayin çocuk yapın.
Ama arada buraya kocamı sevmiyorum ama 2. Çocuğa hamile kalıyım mı diye yazmayı unutmayın.
Rica edicem.
Teşekkürler.00 Yorumla
+1 yılboşanacaksan çocuk işlerine girme ayak bağı olmasın 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak istemiyorum
+1 yılanlaşamiyorsan cocuk olursa da anlasamazsin bence yol yakinken birak sunu neymis cocuk olsun mutsuzum boyle sey olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. İyi yurumuyorsa evlilik kötü evliliğe birde çocuğu ortak edersinki çocuğa bunu yasatmaniza hakkınız yok
00 Yorumla
+1 yılYaw bu bizim erkekleri anlamıyorım iradeli olun la biraz yüzüne karşı seni terk ediyorum boşanıyorum senden diyin yani madem ona karar vermişsib yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılboşan ne diye sevgisiz dünyaya çocuk getiriyonuz çocuğa yazıkkk
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydir bu sekilde ama ondan once cok mutluyduk. Depremden sonra psikolojisi bozuldu
- +1 yıl
ozaman pskiyattriye götür ilaç alsın düzelin yoksa sırf çocuk olsun diyede çocuk yapmayın yazık
Soran+1 yılGelmiyor ki is yerinde duyulur diye
- +1 yıl
ozaman çocuk yapma
Soran+1 yılYapmayacagim su an duzelirse belki
- +1 yıl
mantıklı olanıda o zaten
+1 yılSancılı bir süreç. Eğer çocuk olursa boşanmak daha da zor olur. Enine boyuna düşünmen gerekiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim gördüğüm kadarıyla kötü evlilikler çocuk yapılınca hepten bka sarıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKotu degildi cocuk olmayinca b. ka sardi bizimki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi çocuk kurtarmaz çok yanlış bir düşünce
05 Yorumla
Soran+1 yılO kendinden dolayı mutsuz benden dolayi bir sebep yok
- +1 yıl
Tek sorun çocuk istemesi mi başka sorun var mı
Soran+1 yılSorunu cocuk degil kendi icine dert ettigi bir şeyler var
Soran+1 yılBugun oyle dedi kafam karisti oysa birlac gun onceye kadar baba olmak istemiyorum diyordu onun da kafası karışık
- +1 yıl
Önce ki olayları netleştirin çocuk daha sonra kolay iş
+1 yılboşanmanın eşiğinde olduğun evlilikte çocuk yapmak mı…. allahım ne sağlıklı bir evlilik
04 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak istemesinin nedeni mutlu hissetmemesi
- +1 yıl
mutsuzluğunuzla güzel güzel büyütürsünüz çocuğu aferin.
Soran+1 yılDevam mi eder mutsuzlugu? 2 aydir mutsuz ondan once cok mutluyduk
- +1 yıl
e eder tabii allah allah
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boyle bir durumda cocuk düşünme, öncelikle eşinle güzel güzel oturup sorunlarınız hakkında çözümler bulun
09 Yorumla
Soran+1 yılBulmaya çalışıyoruz su an ama boyle bir oneride bulundu bana
Soran+1 yılCocuk icin evlenmis benimle
Soran+1 yılAsiri duskun ama
Soran+1 yıltamam deneyeceğim
Soran+1 yılNasip kısmet
+1 yılÇocukla evlilik kurtarıp birinin hayatını yakmayın boşanın olmuyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu cok seviyorum. Şu an psikolojik olarak zor bir surecten geciyor. Mutlu olmadigini o yuzden dusunuyor. Cocuklara vok duskun. Cocuk onu mutlu eder diye düşünüyorum
- +1 yıl
Birinin mutlu olması için yapılan çocuklarla dolu toplum, hepsi eksik hepsi aile sıcaklığından mahrum. Ortak kararınız, uygun bir zamanınızda yapın derim. Bunu bile bile yapmak eziyetten başka bir şey olmaz çocuğunuza
+1 yılBu konuyu açan biri ile çocuk yapmak 🤔bence hayatının hatası olur
00 Yorumla
+1 yılKötü bir evliliği çocuk kurtarmaz haberin olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çocuk yapmak doğru bir karar değil 3 gün sonraki soru çocuğum var yine de boşanayım mı olacak
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi seviyorsaniz hala çocuk yapın eve neşe katar sizi daha cok bağlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. İlişki terapistine görünmenizde fayda var, çocuk olursa çocuğu bahane eder mutsuz yaşarsınız
00 YorumlaDuzelmez kardesim. O cocugada hayati zindsn etmeyin ayril gec istenmiyorsan
00 YorumlaÇocuk sizin aranizdaki ilişkiye sihir yapacak değil. Bence ayrılın
00 Yorumla
+1 yılayrılık zor çabalamak lazım çabanın karşılığını elbet alırsın olumlu ya da olumsuz olumsuz ise üzülmemek lazım demekki olması gereken bu olumlu ise allah eşi ile mutlu olmayı bizede nasip etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuyu de dikmeyin. Olmuyorsa cocuk olunca mi duzelecek hersey
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun olmasi bazi şeyleri azda olsa etkilemektedir bu aile bireylerinin birbirine baglaslayici bir oz güven verir kendisi bu soruyu yönelmiş ise bu yolda devam edin
00 Yorumla
3 ayÇocuk olunca hiç bir şey düzelmez. Eğer kocan kararında kesinse boşan bence.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak istiyorsa çocuk nasıl ya bu işler cocukla duzelmes ki
00 Yorumlabunu ona sor yoksa bosanını adamı ıhmalmı edıyosun cok
00 Yorumla
+1 yılSoru tezatlar içeriyor gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ya toparlayacagiz cocugumuz olacak ya da bosanacagiz
Soran+1 yılToparlarsak dusunuyoruz cocugu
Seviyorsan ve mutluysan çocuk yap
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum su an biraz sikintili bir donemdeyiz sadece
sende mi sorun
06 Yorumla
Soran+1 yılDegil onda
Soran+1 yılYani tam olarak kendini veremiyor
Soran+1 yılPsikolojik
Ara iyi değilse çocuk yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılDegil ama bastan yapsaydik bu durumlari yasamazdik belki de
Soran+1 yılUstelik hemen olmaz sanmiyorum sadece nasil bakmaliyim olaya onu düşünüyorum
+1 yılkocandns bossn cocok yapmamak daha kotu
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
düzelmez
Soran+1 yılDuzelir bence
Soran+1 yılGec kaldik cocuk konusunda ertelememiz gerekiyordu
- +1 yıl
gizkiwn neden sebep hic birsey soramiyorum hakkinz da hayirlisj
Soran+1 yılAmin insaallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk güzel bir bağdır eşler için. Ama duygusal bağ kopmuşsa yapmayın.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yapın baktın hamile kalamadın boşanırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olunca düzelmez. O çocuğa yazık etmeyin
00 Yorumla
+1 yılBosan xocuk yapmak hata olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çocuğa yazık şu an
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle referandum görmedim lan
00 Yorumla
+1 yılAranızın iyi olmama sebepleri neler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe boşan nede çocuk yap biraz zaman ver düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde boşanmayı düşünürken çocuk yaptık
06 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılDüzeldi toparladık
Soran+1 yılNe güzel çocuk olursa onu hayata baglayan sebebi olabilir diye düşünüyorum psikolojik olarak iyi degil bu aralar
Cevap sahibi+1 yılKonuşabilir miyiz biraz
Soran+1 yılYazin lütfen
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDahada beter saplanır
016 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılDüzelmez ama çocuk bağlar Kurtulamazsın çekersin
Soran+1 yılAma bosansam da seveceğim onu
Cevap sahibi+1 yılKarar senin bu konuda fikir veremem katlanırım diyosan devam et ama eninde sonunda pişman olacaksın
Soran+1 yılKorkuyorum ama boyle degildik bu hale nasıl geldik bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDüzeltmeden çocuk yapma tek bunu diyebilirim
Soran+1 yılNasil duzeltecegimi de bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılZaman iki kişinin arasında olan bu ancak ikiniz çözersiniz ne desem boş olur
Soran+1 yılEvet onu az cok tanidim cocuguna cok duskun olacak biliyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin değerin ne olacak
Soran+1 yılAnne olmak
Cevap sahibi+1 yılYetecekmi sana işte iyi düşün hesapla
Soran+1 yılBen kocama da cok düşkünüm
Cevap sahibi+1 yılGeçecek o görürsün
Soran+1 yılDuskunlugum mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
Çocuk yaptıktan sonra boşanıyorsanz dahs kötü olur
011 Yorumla
Soran+1 yılO da bir ihtimal ama çocuklara cok duskun olursa cocugumuz bosanmak istemez
Soran+1 yılAsigim kesinlikle
Soran+1 yılTartismiyoruz ki mutsuzum bosanalim seni uzmek istemiyorum dedi
Soran+1 yılBir suru sebebi var isi sorumluluklari ailevi meseleleri vs
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılEvet onu hayata baglayacak biliyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşanacağın adamdan neden çocuk yapacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan. Çocuk evlilik kurtarmaz
00 Yorumla
+1 yılÇocuk iyi gelir
07 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ben de o cok iyi bir baba olacak
- +1 yıl
Beklemeyin derim atla üstüne şimdi halledin şu işi
Soran+1 yılHemen olacagini sanmiyorum
- +1 yıl
Sebepp
Soran+1 yılOyle kolay degil
- +1 yıl
Kolay olmayan ne anlamadım ki 🙄🤔🤔🤔🤔
Soran+1 yılBastan yapmaliydik bazi sikintilar var
+1 yılÇocuk yapmanızı tavsiye etmem
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çözüm bu değil
Soran+1 yılBasta yapmaliydik olaylar bu seviyeye gelmeden
- +1 yıl
Siz bilirsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Haklısın çocuk yap
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan vazgecmek istemiyorum
+1 yılBir çocuğu kullanmayın
00 YorumlaBoşanmayı düşündüğün birinden çocuk yapma..
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem