Hayır kırmadınız içiniz rahat olsun.. Soruyu şahsi meselem olarak sormadım. Genel durumların hep böyle oldugunu gözlemledim. Ve ne yapılması gerektiğini soru olarak sundum.
Eksik söyledim. Daha önce ona vermediğiniz birşeyi sizden istemez. Başta ilğiyee alakaya aşka boğup, sonra nasılsa benim diye esirgenen şeylerden bahsetmek istedim.
Bak bu konuda çok haklısın. Bende bilerek yapıldığını düşünmüyorum. Yani en azından başta. Anlık heves ve heyecanın getirdiği yoğun istekle, birden yüklenme oluyor. Sonra ele geçirmenin verdiği haz ile bi rehavet çöküyor. Sorun şu ki erkek başta ilişkiye kendini tam vermiş iken kadın temkinli oldugu için geri duruyor, kadın sonra ilişkiye kendini vermek istediğinde erkek temkinli olmak için geri durmaya başlıyor. Bu seferde ilişki toksik bir hal alıyor.
Işte aslında sorun burada ilişkilere kazanılması gereken bir oyun ve yığınla entrika gibi bakamak bana ters geliyor . Yine aklıma geldi yine çok acıyor . Size nasihatim eğer size tüm benliği ile güvenen bir serçe bulursanız onu canınız pahasına kayıp etmeyin olur mu. Size ilşkimi anlatmak istedim biraz dinler misiniz yani bu gün bana guzin ablalık yapar mısınız
😁😁 Saka bir yana En iyisi taktik vs olmaması insanın içinden geldiği gibi davranması tabi bu iki kişi içinde geçerli eğer bir taraf taktige başvurursa diğer tarafta yapmalı tabiki ((:
Bir taraf taktik yaptıgı an öbür taraf aslında soğumaya başlıyor. Süreci de bu taktiklerin boğma derecesi belirliyor. Eger bi ilişkide strateji yapmam gerekiyorsa, o illşkiden kurtulma isteğim daha agır basıyor. Yapmacık olacaksa olmasın. Çaba başka bişey, zorla güzellik başka bişey.
Bu tarz taktiklerin zaten altında çıkar ilişkisi ve ben merkeziyetçi yapı yer alıyor. Erkek kendine bağlamak veya cinsellik kadın maddi beklenti veya ego tatmini gibi sebepler olabiliyor. Gereksiz işler karakter ney ise o olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Diyorum ya işte; flört dönemi hiç bitmemeli 😅
Hee ondan diyon 😀
Ama adı konmamış olunca bazı haklara sahip olamıyoruz 😀
Adı konmuşcasına yaşıyorum ben o dönemi sjdjak
Evet beni sevmeyeni bende sevmezdim :D
Ay keşke bana denk gelse öylesi bende tam tersi flört dönemindeki ilgi sevgililik döneminde pik yapıyor sonra bende darlanip kaçıyorum
Kimin hayali kiminin kabusu olur derler 😂
Kadınlarda tersi tezahür ediyor sanırım. 😀
Bırakmak, aldığım yere fırlatırım..
En güzeli 😀
Evet tam o yere bırakmak gerekir zira o ilgiye layık değilsin bırakta hak edene verilsin o ilgi
Sorularımı şahsi olarak sormuyorum.
Sizi kırdıysam özür dilerim hayat kimseyi kırmaya değmez . üzürenize alınmayınız ama doğru gördüğüm bu
Hayır kırmadınız içiniz rahat olsun.. Soruyu şahsi meselem olarak sormadım. Genel durumların hep böyle oldugunu gözlemledim. Ve ne yapılması gerektiğini soru olarak sundum.
Hiç bir kadın ona vermediğiniz bir şeyi sizden beklemez diyerek biraz abartmış olmuyor musunuz sizce zira insan denilen varlık okadar komplikeki
Eksik söyledim. Daha önce ona vermediğiniz birşeyi sizden istemez.
Başta ilğiyee alakaya aşka boğup, sonra nasılsa benim diye esirgenen şeylerden bahsetmek istedim.
Aslında bu durumu bilerek yapmıyoruz bu davranışlar normal olan şeyler aslında insanların hiç bir eylemi aynı düzeyde seyir etmez ki
Bak bu konuda çok haklısın. Bende bilerek yapıldığını düşünmüyorum. Yani en azından başta. Anlık heves ve heyecanın getirdiği yoğun istekle, birden yüklenme oluyor. Sonra ele geçirmenin verdiği haz ile bi rehavet çöküyor.
Sorun şu ki erkek başta ilişkiye kendini tam vermiş iken kadın temkinli oldugu için geri duruyor, kadın sonra ilişkiye kendini vermek istediğinde erkek temkinli olmak için geri durmaya başlıyor. Bu seferde ilişki toksik bir hal alıyor.
Işte aslında sorun burada ilişkilere kazanılması gereken bir oyun ve yığınla entrika gibi bakamak bana ters geliyor . Yine aklıma geldi yine çok acıyor . Size nasihatim eğer size tüm benliği ile güvenen bir serçe bulursanız onu canınız pahasına kayıp etmeyin olur mu. Size ilşkimi anlatmak istedim biraz dinler misiniz yani bu gün bana guzin ablalık yapar mısınız
Çok ilgi gösterince de ters tepebiliyor ((:
Evet ama bunun bir dozu var. Başta tüm dozu verip, sonra ilacı şak diye kesmeyin ayol
🤣 Önce bağımlı hale getiriyoruz sonra az az. Torbaciya döndü is
Ooo tüm strateji açıga çıktı 😂
Aynen kulağa küpe olsun 😁
Bildiğimiz ayak oyunları.. Cambazlara karşı 3 D gözlük kullanıp tüm hamleleri 3 boyutlu görüyoruz. 😀
😁😁 Saka bir yana En iyisi taktik vs olmaması insanın içinden geldiği gibi davranması tabi bu iki kişi içinde geçerli eğer bir taraf taktige başvurursa diğer tarafta yapmalı tabiki ((:
Bir taraf taktik yaptıgı an öbür taraf aslında soğumaya başlıyor. Süreci de bu taktiklerin boğma derecesi belirliyor.
Eger bi ilişkide strateji yapmam gerekiyorsa, o illşkiden kurtulma isteğim daha agır basıyor. Yapmacık olacaksa olmasın. Çaba başka bişey, zorla güzellik başka bişey.
Bu tarz taktiklerin zaten altında çıkar ilişkisi ve ben merkeziyetçi yapı yer alıyor. Erkek kendine bağlamak veya cinsellik kadın maddi beklenti veya ego tatmini gibi sebepler olabiliyor. Gereksiz işler karakter ney ise o olmalı
Haha evet 😂ilgi yoksa napam ben o ilişkiyi