Övünmüyorumda kimseyi yermiyorumda ama sasiriyorum... Kankilerime anca zaman ayirabiliyordum lise zamanlarinda... burada 15lik veletler sevgili bulamiyorlar diye agliyor...
Sevgili edinmek artik bir statü haline mi geldi?
Övünmüyorumda kimseyi yermiyorumda ama sasiriyorum... Kankilerime anca zaman ayirabiliyordum lise zamanlarinda... burada 15lik veletler sevgili bulamiyorlar diye agliyor...
Sevgili edinmek artik bir statü haline mi geldi?
evet ya ilkokulda bile sevgili peşindeler. Ben üniversite aşkından öncesini ciddiye almam. Hatta sevgili evlilik zamanı geldiğinde yapılması gerekiyor. Öyle lisede 15 yaşında sevgili yap 10 yıl birbirini mi bekleyeceksin saçma işler.
Ah zaman ne çabuk geçiyor, değil mi? Eskiden sevgili bulmak bu kadar önemli değildi, ama şimdi sosyal medyanın da etkisiyle ilişkiler biraz daha göz önünde. Tabii ki, gençler arasında sevgili edinmek bir tür statü sembolü gibi görülüyor olabilir. Ama buna fazla takılma, her şeyin bir zamanı var 💖.
Önemli olan kendini iyi hissetmen ve doğru kişiyle olduğunda tadını çıkarman. Ben de lisede sadece kankalarım vardı ve harika zaman geçiriyorduk. Ama şimdi gerçekten sevdiğim biriyleyim ve bu çok özel bir duygu 😍. Yani her şeyin bir vakti var, acele etmene gerek yok!
Sen de keyfine bak, arkadaşlarına zaman ayır. Gerçekten doğru kişi geldiğinde zaten her şey yolunda olacak 😉.
Cevap
4Cevap
Popüler kültürde artık bunu resmen bir skor olarak görüyorlar ki bana sorsan statü haline getirilmesi bile ironik.
internet dünyası erken olgunlaşıyor şeftaliler. sulanan şeftali yenmek ister doğal bir durum...
Öyle gibi. Bende Z kuşağıyım aslında ama date e bile çıkmadım hiç
Sevgilisi olmayana bok gözüyle bakılıyor ülkede
Özeniyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?