Tanıdığımız kişi ayarlıyor bana annemle haberleşiyor kız 2000 ya da 2001 doğumlu ben ise 1990 doğumluyum kafam takılıyorda sizce sıkıntılı değil dimi sorayım dedimde
Yani aranızda 10 yaş fark var... Sen kızdan 10 yaş büyüksün.. Doğru anladım sanırım? Bir erkeğin, bir kadından 10 yaş büyük olması normal yaş aralığına girer.. 10 yaş fark üzeri ancak normal sayılamaz.. Ayrıca erkeğin büyük olması daha güzel olur.. Kadından daha olgun ve mantıklı olduğu olduğu için kadını ve evliliği daha güzel çekip çevirebilir.. Fakat yaştan önce sen kalbine bak kalbininin sesini dinle, o ne diyor, sana Mantığın ne diyor? Aceleci davranma iyici duygularından emin ol. Tamam seni tanıştırmış olabilerler. Fakat son kararı vericek olan yine sensin sakın bunu unutma... Başkalarının etkisi altında kalmayarak kendi mantığını kullanmalısın..
Bana çevremdekiler yani arkadaşlar çok diyecek ondan kafama takmıştım evet yaş 31 evlenmeyi çok istiyorum ha bide kız hamaratlı biriymiş eğer o kızla iyi uyum sağlarsam yaş farkı takıntısını atacam 🙂
Bende kızında sende pek gönlü yokmuş.. Olsaydı aileye diretirdi istiyorum ben beğendim derdi.. Ayrıca aile yaş farkını bahane ediyor.. İstedikleri gibi bir damat adayı olsaydın hiç düşünmeden kızı sana verirlerdi.. Hatta bir an önce işi oldu bittiyse getirmek için ellerinden geleni yaparlardı.. Ama sakın üzülme kısmet değilmiş de yoluna devam et.. Belki de senin kısmetin o değil, ondan olmadı.. boş ver sana kısmet mi yok başka kız çıkar önüne takma kafana olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani aranızda 10 yaş fark var...
Sen kızdan 10 yaş büyüksün..
Doğru anladım sanırım?
Bir erkeğin, bir kadından 10 yaş büyük olması normal yaş aralığına girer..
10 yaş fark üzeri ancak normal sayılamaz..
Ayrıca erkeğin büyük olması daha güzel olur..
Kadından daha olgun ve mantıklı olduğu olduğu için kadını ve evliliği daha güzel çekip çevirebilir..
Fakat yaştan önce sen kalbine bak kalbininin sesini dinle, o ne diyor, sana
Mantığın ne diyor?
Aceleci davranma iyici duygularından emin ol.
Tamam seni tanıştırmış olabilerler.
Fakat son kararı vericek olan yine sensin sakın bunu unutma...
Başkalarının etkisi altında kalmayarak kendi mantığını kullanmalısın..
Bana çevremdekiler yani arkadaşlar çok diyecek ondan kafama takmıştım evet yaş 31 evlenmeyi çok istiyorum ha bide kız hamaratlı biriymiş eğer o kızla iyi uyum sağlarsam yaş farkı takıntısını atacam 🙂
O iş yatmış olumsuz demişler yaşı küçük demişler ailesi
Kızı sana vermiyorlar mi şimdi yani..
Aynen biraz heves vardı içimden ama yaş farkı bana göre çoktu dedim içimden olursa olur olmazsa olmaz demiştim onların kararı
Bende kızında sende pek gönlü yokmuş..
Olsaydı aileye diretirdi istiyorum ben beğendim derdi..
Ayrıca aile yaş farkını bahane ediyor..
İstedikleri gibi bir damat adayı olsaydın hiç düşünmeden kızı sana verirlerdi..
Hatta bir an önce işi oldu bittiyse getirmek için ellerinden geleni yaparlardı..
Ama sakın üzülme kısmet değilmiş de yoluna devam et..
Belki de senin kısmetin o değil, ondan olmadı..
boş ver sana kısmet mi yok başka kız çıkar önüne takma kafana olur mu?
Olur çok teşekkür ederim sana 🙂
Rica ederim 😊
Sana kısmet çıkan kişi çok şanslı olur hem olgunsun hemde hamarat lı birisin herhalde 🙂
Yani arada uçuk yaş farkı olmadıktan sonra kafa denkliği anlasabilmek uyum önemlidir başta
Yani aklıma kadir doğulu ile Neslihan atagül geliyor yaş farkı 10 evet bence uyum önemlidir
Max 10 u asmamali bence.
Bana göre aşkın yaşı vardır uyum açısından, tabi nice insanlar görüyorum arada yaş farkı olan saygı duyuyorum
Yaş farkına bakılmaksızın uyum olması önemli dimi
10 ya da 11 yaş farkı
Özellikle kafa yapısı bakımından anlaşmakta zorluk çekebilirsin yinede siz bilirsiniz
Dostum eğer kişi birbirlerini seviyorsa yaş önemli değildir
Hayır ben de aynı durumdayım
Nası yani anlatsana
Nasıl
Aynı durumdayım derken tam detaylı anlatsana
ÖZel hayatımı anlatmıyorum
Ha anladım