Sağlam bir bağımız varsa döner dolaşır birbirimizi buluruz yine ☺️ Kopamıyorsak artık bir bütün olmuşuzdur Tutmuyorsak sağlam bir ilişki olmamıştır zaten
Bir kez elimi bırakanın elini bir daha tutmazdım ben. yani benim güvenimi kıran bir kıza bir daha güven besleyemem bu da benim kararım değil istesem bile artık içimden o kızı sevmek güvenmek ya da saygı duymak gelmezdi zaten. zaten bunu yapan biri karşısında ki insanı kaybetmeyi çoktan göze almış demektir ve beni sevmiyorsa da ben de onu sevmem artık
Şu anlık için konuşmak gerekirse sanmam. Ben nasıl güven duygusuna sahip çıkma sorumluluğunu aldıysam hayatımda olan kişinin alması gerekiyor. Bir kere o ip koptuysa bir daha düğüm olmaz. Ben bunu acı bir şekilde tecrübe edip inandım, bu inancımdan da kolay kolay dönmem
Gel gitli ilişkiler nasil desem uzun bir süreli işliskiler değildir haha nasil anlatcagimi da bilmiyorum ama yabanciyimda birkere ayrilan ikinci kez de ayrila bilir kaybetmeye göze almistir bence kaybetme korkusu yoktur o kisi de hic sevmemistir bir insan seviyorsa savaşmali pes etmemeli
O potansiyelini sana göstermiş işte ilerde evlenince bıraksa daha mı iyi olur , sanmam. Teşekkür et ve onu geride bırak elini bırakmayacak bir kişi bul