Zor annem zor o onun olasılığı uzayda yok yani tutmasın bir kere bırakmış ben o şekilde alışmışım kabullenmişim tutmaya çalışsada kuş misali uçar giderim ben yıldız gibi kayarım başka yerlere hiç umrumda olmaz istesem de dönemem zaten bir kere koptu ip bir kere o kitap rafa kaldırılırdı tekrardan açmaya ne niyetim olur ne de mecalim 💃✨
Bir kere elimi bırakan zaten yine bırakacaktır. Çünkü bırakırken hiç düşünmeden giden neden tekrar tutmak istiyor ki? Hiç umursamadan giderken beni düşünmeyen tekrar elimi tutmayı istemesin. Elimin tersiyle uzattığı eli geri iterim.
2. şans diye bir şey benim lugatım da yok, affetmek diye bir şey de tabiatımda ben sana 1 kere bir şans verdim kullanmasını bilseydin emanete hıyanet etmeseydin.
Herkesin ikinci şansı hak ettiğini düşünüyorum. Fakat 2 hatta 3 kat bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Sonucta hata yapmadıkça doğruyu bulamayız. Yine de bu şans 3 ya da 4. ye verilmemeli
Valla ben yakın erkek arkadaşlarımla her buluştuğumda tokalaşıp selamlaşırım dolayısıyla her daim sağ ellerimizle tutuşup bırakıyoruz haliyle yani sorunun cevabi evet sozun ozu