Evlenmeli miyim bitmeli mi bu ilişki?

Başlarda iyi gidiyordu annem çok seviyordu nişanlımı kaybetme çok iyi der överdi herkesin içinde diğer erkeklerden farklı derdi hep ama evlilik hazırlıkları oldu ev falan sorunlar çıktı olacak olan düğün iptal oldu annem ailesinden nefret ediyor sorumsuz böyle insna görmedim hayatımda diyor artık en kötüsü nişanlımı da sevmiyor hiçbir zaman ona eskisi gibi olmayacağım dedi babam düğün iptal olunca konuştu nişanlımın babasıyla düğün tarihi belirlendi Haziran olsun dediler ama anneme demedim dediğimde nişanlım artık ya evlenelim ya ayrılalım diyor dedim anneme annemde aileler böyle neyi bekliyorsunuz ayrılın o çocuk sana bakamaz olmaz sizden diyor o kadar emin konuşuyor ki babamda istemiyordu ama ayrılmayınca artık laf söz olmasın diye evlendirmek istiyor ya çünkü kaç sene oldu nereye kadar oyalayacağım çocuğu bana dedi ki eğer konuşmayacaksan bu haziranda düğün olmazsa ayrılacağız bana laf söyleme senin yüzünden ayrılacağız dedi ben hayatımın kararını vereceğim ve gerçekten hastalık sahibi oldum psikolojim bozuldu annem hepsini engelledi kurban bayramından beri görüşmüyorlar ne hayırlı olur bilmiyorum hergün dua ediyorum yardımınıza ihtiyacım var napacağım karar vwrmezsem ayrılacağız bu ay ya da evleneceğim annem istemesede sorumluluklarımı yapar evlendiririm seni başka bi şey bekleme dedi nişanlıma çok güveniyorum bidaha böyle birine güvenmem çok zor sevmem de öyle evlenmezsem pişman olur mıyım

Evlenmeli miyim bitmeli mi bu ilişki?