Yiaaa onlar olgun tamaaaa miiiiii erkek dediğin 82736338 yaş büyük olmalı

Yiaaa onlar olgun tamaaaa miiiiii erkek dediğin 82736338 yaş büyük olmalı

Bu devirde bir tane normal bir şey görmüyorum. Buna bende dahilim tam 5 yıldır tüm gün dünyadan çıkış yöntemlerini arayarak geçti resimler videolar fil dizi bir haltada yaramadı o güçte yok bende. mesele tamamen yaşadıklarım ve kaos dünyası gerçek hayatta insan ile iletişimden uzak yaşantı içinde bir insan ve hayvan kategorisnde kendimi bulamıyorum. Ne çeşit bir varlığım ben bilmiyorum. İnsanlar mı tuhaf ben mi tamam ben sıkıntılıyım ama bence komple sıkıntılıyız. Haksızda olabilirim. Bilmiyorum bunaldım insan olmaktan yaşmaktan da. Sizde takmayın olmayınca olmuyor savaşmayı bıraktım izliyorum ben.
Bunun nedeni aslında genelleme yapmıyorum ama türk kızı özellikleri yüzünden. çünkü yaşları gereği özellikle 25 yaş ve altı kişiler kendilerinden 15 20 yaş büyük kişilerden hoşlanıyor yani amaçları aslında küçükken görmediği ilgiyi ve sevgiyi karşı olgun cinste aramaktır. tabi ki de bu benim düşüncem. bir de genelde karaktere değil tipe veya dışa bakmaları işte erkek dediğin baskın olgun olmalı kafasındalar
Ağarmış kıl seviyor da olabilerler
Kıl sevenleri unutmuşum bak oda olabilir
Çünkü günümüz 18-28 yaş aralığı erkekler ne yazık ki erkekten çok her şeye benziyorlar. Kızlar da daha çok karakteri ve fiziksel özellikleri oturmuş erkekleri seçiyorlar. Bu seçilim ne yazık ki 30-40 aralığında oluşuyor. Ben de tasvip etmiyorum bu durumu ancak gençliğin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Tüm suç hatunlarda değil.
Yaşına veriyorum bu yorumu djfj
İster ver ister verme gerçekleri duymak acıtır ;)
doğrudur abi shds
Kadınlar, erkekler kadar zeki ve azimli değildir. Hayat şartları da zor olduğu için kenar mahalleli kadınlar zengin erkeklerin maşası olmayı daha mantıklı bulur. Erkek yaşlı olsa bile bunun bir önemi yoktur, önemli olan erkeğin varlıklı olmasıdır.
Cevap
9Cevap
İçlerinde Firdevs Yöreoğlu yaşadıkları için olabilir öyle ilişki yaşayan kızlarda görülen bir para ve zenginlik hastalığı var.
Adnan kızmasın bu soruya jsjdjf
Behlül kaçar.
Görseldeki adam sanki siyah tshirtlü kızın ümüğünü sıkıyor gibi... Bilemiyorum neden kendilerinden çok fazla büyük insanları tercihlerini...
Para tek aciklamasi
Para icin her seyi yapan bir genclik var
Sosyal medya uzerinden bedeni ile para kazanan hicbir bilgisi opmayan kizlar bazi insanlardan cok para kazaniyor bu ancak egitim ve ekonomiyle duzeltilebilir
Katiliyorum ailer büyuk is düsuyor kiz çocuğu olanlar daha dikkatli olmali
@Smterden19 Aileleri baskı yapsa ne olacak ki? Çok fazla düşünmeyen bir geçlik var. Para kazansınlar gidip en pahalı yerlerde harcasınlar veya kafelerde sosyalleşmeye çalışsınlar. Bence sosyalleşme için illa kafeler yemek yerleri tercih olmamalı. Mesela müzeye, kütüphaneye gidebilirler. Teknoloji festivaline gidebilirler. Yani benim gitmek istediğim yerlerden yola çıkarak yazıyorum.
Çogu genclik icki ve sigara iciyor spor yapan genclik yok ozellikle kizlar sporu az yapiyor
Sosyallesme kafelerde olmax
Ülkeleei kizlar rahatliga alismis spor yapan kiz ç9k az kendine bakmiyorlar sabahtan aksama kadar kafe de otururlar abazan erkekler yüzünden cogunun kibirli kendini beğenmis
Her insan spor yapmali
Kendi spor yapıyo ya onu gösterecek sana
Israr degil saglik icin spor yapilmali
Ben gösteris asla yapmam insanlari spora özendirim ickiye sigaraya dwgil
Az yemek degil zararli seyler tüketmemeliyiz
Her koyun kendi bacağindan asılır
Behaaavahaaa anlamamak için direniyorsun
Spor yapiyormusun?
Çok geçmis olsun vucut agirligin ile spora devan
Insallah bana spor hskkinda sormak istedigin bisey var mi
Rica ederim nerede yasiyorsun?
Yasak elma dizisi gibi şeyleri izledikleri için olabilir. Amcalara asla ilgi duymadım o kız kategorisine asla girmem.
Parasına güvenip eşini aldatan erkeklerin sayısı arttı, zamparalık moda oldu. Allah kahretsin hepsini.
Bazıları olgun seviyor. Sebebini ben de anlayamadım
Sebep tamamen duygusal 👍
Bazıları zevk için bazıları Lolita sever bazıları ekonomik çıkar amaçlı
Max TC kızı işte ne beklersin.
Şşşt onlar sapıkta olsa her önüne gelen liselilere bile mesaj da atsalar olgunlar tamaa miiiiii
Bu sadece Türkiyede yok.
Diğer ülkelerde daha az.
Evett Avrupa da daha çok
Hayır Avrupada daha az normalde Türkiyede gizleniyor sadece.
Gizlendikleri doğru bak hiç beklemediğim kişilerde görmeye başladım zaten ordan esinlendim bu soruyu shdjdjf
Aynen :D
Ufak bir para meselesi
Kesinlikle katılıyorum tamamen duygusal
Karşılıklı menfaat alış verişi
Bu bir alışveriş.. Bir çeşit ticaret... 😊
Olgun davrandığı için belki kaprisi olmuyor
Durumun kusura bakmayın ama b*kunu çıkardılar
Hiç bi fikrim yok , genç kızlara sormak lazım
Dede sevgisi görmemişlerdir yaa sendee şapşal
Para nerde kızlar orada diye düşünüyorum
Libidomu düşürdü görsel
Günümüzde normal olan ne kaldı ki