2 yıl once bi çocukla flortlesiyoduk sonra ayrıldık sevgili olmadık yeni yenh konuşmaya basladik babasıyla kavga ettiğini daha önce 20.30 bin geliri olduğunu Şu an ışsiz olduğunu söyledi bende 500 TL para gönderdim harçlık etsin diye bende aileme bakiyorum ve bukadar verebildim sonra teşekkür etti bir işe girdi bekçi olarak falan sonra bulusalim dedim benzin parasi gönder bulusalim dedi bende olmadığı için neyse sonra buluşuruz falan dedim sonra baya ciddi ciddi aciktim ya yemek alcam gondersen3 dedi böyle şeyleri önemsemem ama bunu diyince birqz sogudum çünkü erkek sonuçta ve çalışıyor ne kadar dogru sevgilisine böyle dem3si ve şu an dedim para istedin bisey demedim olabilir ama ufak seyl3ri soylememelisin dedim oda sendenmi akıl alcam falan dedi..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Ne kadar Zeki insanlar türemiş ya. Kullanmayı bi onlar biliyor. Karakteri oturan ve utanması olan hiçbir erkek böyle devamlı para istemez. O senden para isteyince keşke sende ona yazsaydın ki;” Şimdi bende senden para isteyecektim. Param yok , atsana bana bi 500 kağıt. “ birkaç kere sen yapsaydın emin ol seni bırakırdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzerine engelledi benide sjshjsjd
En İyi Cevaplar
Bir erkek olarak çok gurur verici bir olay tabi arsız değilsen! Sevgiliden para istemek nedir ya benim çok zor zamanlarım oldu illaki hayatındaki zorlukları sevgiline anlatıyorsun borcunu kapatim para verim diye teklif eden sevgililerim oldu kesinlikle kabul etmedim sevgiliden borç alınmaz en azından kızdan alınmaz bence tabi bu çok itici bu durum kaldı ki seninki bunun çok ileri seviyesinde soğumaktada sonuna kadar haklısın.
10 Yorumla
Rezillik valla bizde sen alma ben alıcam kavgası yapalım millet çöküyor resmen hatuna para muhabbeti yapılması da çok ayıp sevgili olduktan sonra para olmayabilir de isteme tarzı çok yanlış ben birinden bir lira isteyecek olsam utanırım sıkılırım yemek al ne demek gerçekten üzüldüm Allah vermesin
16 Yorumla
Soran+1 yılCidden ya 😂😂😂 buluşalım diyorum benzin param yok diyo ve çalışıyorda
Soran+1 yılMotoru varda ahahhsjsus ya cidden bana dediki sevseydin verirdin beni görmek için dedi
Soran+1 yılKeşke deseydim uzerine beni engelledi
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılPara isteyen erkek gerçekten itici geliyor. Tm anlarım ihtiyaç olur istersin para ama borç olur ve yok yemek falan gerçekten itici geliyor. Şimdiki erkekler gerçekten zavallı. Bu yaşıma kadar kız arkadaşım sadece sen yemek parası öde bende sinema biletlerini al mantığı ile hesap ödetme oldu
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılNikahlı kocam bile benden para istese soğurum ya flörtte neymiş
11 Yorumla- 4 ay
Benim eşim olacak insan iki kere borç yaptı çalışmadığım halde 40 bin lira o yetmedi ödemedi sonra bana tokat attı kolumu morattı sonra sürekli para istiyodu vermeyince hareket sonra gizlice kredi çekmeye kalktı üstüme o yetmedi ezerdi beni bu yetmedi hareket edip evden kovdu en son da fake hesap açıp müstehcen şeyleri takip etmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana tavsiyem verdiğin paraya geri al ve her yerden engelle. 1. si yalancı arkadaşın çünkü 20-30bin maaş alan bekçi olmaz. 2. si sana değer falan vermiyor aşık falan değil. Öyle olsa senden borç istemeye utanır, seni görmeye gelmek için sınırı zorlar, sana kaba laflar etmez. Yüzsüz ve kendisini uyanık sanan biri karşındaki ve sanırım sen ona ilgilisin daha çok o da farkında ve kullanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi konuşmuşsunuz gerçekten iyi niyet hep suistimal edilir..
Böyle adamla iş olmaz gülüm sana değer verse o çabalar hata siz evli değilsin bir şey değilsiniz yarin birgün ciddi yola girdiğinde düğün yapamam şunu yapamam diye başlar
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevseydin benzin parası gonderirdin beni görmek için diyişi skdmxmc
Soran+1 yılÜzerinede beni engelledi ya başta diyince normal geldi borç istemek normal bence sonra ufak tefek şeyleri isteyince ve çalismasina rağmen
Soran+1 yılTamam borç olurda ufak tefek şeyleri istemesi soğuttu zaten
+1 yılNiye istemiyim ihtiyacım varsa bende insanım oda nedir bu herşeyi erkek ödücek erkek zengin kadın fakir olabiliyoda kadın zengin erkek fakir biriyle niye olamıyor cinsiyet ayrımı yapmayın lütfen
09 Yorumla
Soran+1 yılPara verdim yardım ettim zaten sadece işe girmesine rağmen yemek yiycem para gonderr demesi bulusalim diyince
Soran+1 yılBenzin parası gönder bulusalim demesi consiyet mi
Soran+1 yılPara için olsa en başında birakirdim ama küçük seylerde istenmez ki
- +1 yıl
Yok o yanlış yapmış zaten
- +1 yıl
Ben genele söyledim zaten böyle bi algı var ya
Soran+1 yılBaşta para göndermezdim zaten ama bı. Aktivite yapmak istesem yapamam rencide olur mu acaba diye
- +1 yıl
Seni kullanıyor gibi geldi
Soran+1 yılBıraktım zaten ben dedim sürekli ne desem para konusu geciyor dedi sevseydin beni görmek için benzin parası gonderirdin
- +1 yıl
İlla bulursun düzgün birini kısmet nasip işi hiç beklemediğin yerden çıkar öyle diyorlar en azından
+1 yılbence bi kere verdigin icin gerisini getirmis onurlu birisi olsa ise girer girmez paranı ilk maasta öderdi yol ver arayıp sormasın seni bildigin kaz gibi yolma pesine düsmüs karaktersiz
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ben dedim bi kıza denmez yemek parası falan para istersin tamamda ufak seyleri söz edince sogudum nasıl derim şu aktiviteyi yapalım diye rencide olur diye düşünürüm artık
- +1 yıl
valla arkadasım ben kendimden pay biciyorum hic bi kızdan para almadım bu yasıma kadar ha olur cok madur olursun gercekten durumun iyi olmaz istiycek adam bulamassın istersin ama ise girince ilk maasta ödersin pişkin pişkin benzin parasını gönder yemek parası yolla kusura bakma bi erkegin düsebilcegi en kötü duruma sokmus kendini bunuda eminim arkadaslarına marıfet gibi anlatıyodur
Soran+1 yılSevseydin beni görmek için benzin parası gonderirdin dedi
- +1 yıl
klasik karaktersiz
Bu bir şey mi eşim tarafından kartımı kullanıp 40 bine yakın borç yaptı ödemedi ailem ödedi şiddet uyguladı kolumu morattı para istiyodu sürekli ezme havasındaydı tekrar bir ek hesap açıp borç yaptı yine ödemedi ailem en son hareket ederek evden çık git dedi
110 Yorumla- 4 ay
Boşandın mı en sonunda
- 4 ay
T. akipp atar mısın lütfen
- 4 ay
Bu adam resmen mutlu etme değilde rezil etme peşinde etrafındaki insanları
- 4 ay
Takip atar mısın lütfen
Şimdiden tşkler 🙏 - 4 ay
orada mısın
- 4 ay
Özel mesaj yazdım
Ekranın en üst sağ tarafında sarı renkte bildirim olur orada görebilirsin mesajımı - 4 ay
Evet gördün mü
Sana helal olsun saglam karakterin varmis belli o adam erkek müsveddesinede yaziklar olsun sadakam olsun de engelle gec
09 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ben dedim bi kıza denmez yemek parası falan para istersin tamamda ufak seyleri söz edince sogudum nasıl derim şu aktiviteyi yapalım diye rencide olur diye düşünürüm artık
- +1 yıl
Ben anladim seninerkek adam istemez normalde diye düşündüm amn istiyosa kesin ohtiyaci vardir deyip verdin ama karsindaki kisinin sonradan farkina vardin seni kullandigini gönderdiğin parayi unut onada de ki sadakam olsun basimdan musibet savdım de engelle her yerden bitsin gitsin
Soran+1 yılSen kız arkadaşın dese buluşalim benzin paramı gönder olur der misin 😂😂😂
Soran+1 yılYani tamam borç istenir ama yemek yiycem para gönder demesi bana itici geldi
Soran+1 yılBıraktım zaten ben dedim sürekli ne desem para konusu geciyor dedi sevseydin beni görmek için benzin parası gonderirdin
Soran+1 yılBana kızdı bide senden mi akıl alicam falan diye ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyy midem bulandı. Bunun kadın versiyonu da mide bulandırıcı ama erkekte de biraz gurur olsun. Bu ne tam bir dilenci. Iğrenç. Ne sevgili yol ver şuna. Para için yanında olan gevşek ağızlı bir tip bu sadece.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere aldı ya. Gerisi gelecek sanmış ma. l
Engeli bas. Bundan bir b. k olmaz.03 Yorumla
Soran+1 yılBulusalim dedim benzin param yok dedi ve çalişiyor da 😂😂
- +1 yıl
Ayranı yok içmeye tahterevalli ile gider s. çmaya.
Bırak ya. Sömürücü.
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılAdamım biliyor insanı sömürmeyi. Enayiler olmasa bunlar nasıl hayatta kalırdı.
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten benmi kırdım acaba diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bir de öyle düşünüyorsun. Sen hem saf hem enayisin dostum. Kusura bakma.
Soran+1 yılBana dediki hepiniz aynisiniz sksmmd küçük şeyler söylenmez dedim ben
- +1 yıl
Hayırlısı dostum.
+1 yılmaalesef bu muhabbetleri kadınlarda yapıyor evet haklısın soğutur bu durum insanı
00 Yorumla
+1 yılNormal kendine nasıl yediriyorlar kızlardan para isteyebiliyorlar anlamış değilim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Salla gitsin o seni çok sömürür bu para işi senden soğuttu diyede açıkça konuş
00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki bir kere istedi mi arka arkası kesilmez birde erkeğim diye gezerler erkek müsveddesi
00 YorumlaTerbiyesiz kadıninin üzeriden geçinmek bu kadar iğrenç gösterebilirdi yanii.. vur tekmmeyi
00 Yorumla
+1 yılOkurken sinir yükseldi ya umarım hala hayatında değildir asalak şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek adam böyle para istermiii olurum aclikta ne dir bu nerde gurur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılSen bundan bian evvel kurtul bu sana sülük gibi yapışmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalismasina ragmen para isteyenle olmaz hic mi utanmiyor ya
03 Yorumla
Soran+1 yılMaaşı 3 gün varmış falan bende ona verdim para için değil konu zatende
Soran+1 yılBulusalim diyoeum benzin parası gonder diyon
Soran+1 yılYemek yiycem para gönder diyo bana biraz tuhaf geldi ben utanirimki rencide olur diye yemek yemeye gidelim falan demeye
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyyy itici oylelerinden uzak dur hakedene tabiki para verilir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsalla kurtulmussun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılohha, nerden bulursunuz böyle vampirleri? hemen şutla.
013 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten para istedi gonderdim ama yemek benzin falan beni soğuttu
Cevap sahibi+1 yılyaaa bırak kardeşim yaaaa.. slla gitsin..🤷♂️😒
Soran+1 yılBen dedim küçük şeyler söylenmez dedi ki hepiniz aynisiniz falan dkskdo
Cevap sahibi+1 yılhepiniz derken.. ilk değilsin yani.. yaa bırak allahaşkına.
Cevap sahibi+1 yılsen hala onun hakkında cvp mı yazıyosun😀sil kafandan..
Soran+1 yılSen kız arkadasindan ister misin 🥹😂
Cevap sahibi+1 yılpara, hayır..😉
Soran+1 yılDimi ben kız halimle erkek olsam asla istemem ve konusu dahi geçmez sasirdim dedim ihtiyacı olabilir falanda küçük şeyleride isteyince sogudum
Cevap sahibi+1 yıl😀canımsın❤️
Cevap sahibi+1 yılve zekisin.
Soran+1 yılSende öyle 😂😂
Cevap sahibi+1 yılteşekkür.🙏🙂
+1 yılSen kendini kullandirmaktan vazgecmezsen adam ne yapsin
03 Yorumla- +1 yıl
AHAHAHHSHAHAHA yorumundan yarıldım resmen
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂 iyi niyetten geldi yeminle
- +1 yıl
Amacımız bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerif bulmuş bi keriz avlıyor seni nereden buldun nasıl tanıştın bununla
00 YorumlaSoğuman gayet nomral hade bir kere istedi bu normal ama işe girdiğine rağmen yemek parasını benzin parasını istemesi çok saçma ilerde herseyi senden bekler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Hala soğumadıga şaşırıyorum su aşamaya kadar :) sence normal mi birdaha kendine sor böyle bi erkekle ne işin var hemen hayatından çıkart
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ah ah ne diyeyim ki sana 😂 kaç kurtar kendini yoksa senin kazandığını yiyecek adam
00 Yorumla
+1 yılErkek para istiyor daha neler göreceğiz kıza para göndereceği yerde
02 Yorumla
Soran+1 yılBorç isteyebilir ama ufak tefek şeyleri dahi istemesi
- +1 yıl
Anladım ozaman sende borç vereceksin
Benden de istemişti gerkcten hiç mi erkeklik gururulari yokk
012 Yorumla
Soran+1 yılNe için istemişti cidden
Soğuman normal. Sadece flört ediyormuşsun. Sürekli para istemesi de doğru değil.
01 Yorumla
akil degil para ver erkek, erkek degil ki sicak kal
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kullanıyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinden ister misin sen
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Illaki erkek para istemez
06 Yorumla
Soran+1 yılSen kız arkadaşından ister misin
Soran+1 yılEvet babasıyla tır işi yapiyomuş arası bozulmuş falan sürekli klüplerde falan yemis parasını biriktirmemiş..
+1 yılIyyy erkek mi o be keske hic gondermeseydin
01 Yorumla
seni soymaya çalışıyor mk
05 Yorumla
Soran+1 yılSence ben mi kırdım onu yoksa ne bileyim garip geldi bı kizdanda yemek parası istem3zsin ya.
Soran+1 yılPara gondermesini bilmiyorum çalıştığım yerden rica ettim sonra yemek için dedi atmye git çok kolay falan dksmck
+1 yılHaklısın yani olacak iş değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. haklsın uzak dur
00 YorumlaDolandırıcıya çatmışsın ayrıl direkt kolay gelsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevsen zaten bi sıkıntı olurdu zaten
00 Yorumla Normal..
00 Yorumla
+1 yılDolandiri boş ver paranı yer
00 Yorumla
+1 yılValla zor doğru haklısın
00 Yorumla
+1 yılSepetle gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBırak şu malı ya erkek adam para istemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sil uzaklaş hemen ondan hırsız o belli
00 YorumlaÇocuk söğüşlemeye çalışıyor kfsjd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Bende olsam soğurum tabi
00 Yorumla
+1 yılSevgi yok kullanma var burada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerde gurur kalmamıs maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılBorç istemesi gurur kırıcı değil tabiki bana göre de ufak şeyleri istemesi
- +1 yıl
bana göre oyle cok cok zor durumda kalınca sorun degıl ama benzın parası yemek parası ıstemek nedır ya
Adam da nasıl bir mal nasıl bir dasak varsa mq
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunla ne ilgisi var ki ve ben daha kendimi suçlu buluyodum rencidemi ettim acaba diye ajzndmskmxn
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptıgı ayıp ya kullanmaya kalkmış acim ne demek
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHay Allahım şaka gibi yaaa ama sen iyi luryulmjssun git şükür namazı kil
+1 yılİyyyyyy ayni benim ex
03 Yorumla
Soran+1 yılOdamı para istiyodu ahshsm
- +1 yıl
Evet iban atıp duruyordu
Parasiz adam gereksiz adamdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal uzak dur
00 YorumlaÇok normal
00 YorumlaNormal.
00 YorumlaBence hemen yol ver gitsin canım
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok normal
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğumammı