Erkeklerden soğudum?

şu sıra çevremde mutlu bir ilişkisi olan kimseyi göremiyorum. Her şey sanki sadece filmlere ve kitaplara özelmiş ve ben büyümüşüm her şeyin farkına varmışım gibi hissediyorum. Evli, nişanlı sevgili hatta aptalca bir flört fark etmez herkesin sorunları var. Bir ilişkiyi kötü hale getiren sadece erkeklerdir demiyorum sadece çoğunluğu baz alıyorum yanlış anlaşılmak istemem. Gelip troll olsun diye de yorum yapmayın lütfen. Erkek arkadaşım çok umursamaz, problemlerimi bile ciddiye almıyor. Kuzenimin erkek arkadaşı 0 ilgi oyuna sevgilisinden daha çok vakit ayırıyor, yine umursamaz. Babam annemi hiç düşünmüyor bir kavga ettiklerinde günlerce kendini yiyip bitiren annem oluyor. Karşı komşunun kocası karısını bakıcı ile aldatıyor. Arkadaşımın babası annesini bir tanıdıklarıyla aldatıyor. Başka bir arkadasımın babası dağ ayısından farkı yok. İnternette adamlar eşlerini pazarlıyor, eşinin uygunsuz fotoğraflarını arkadaş grubuna atıyor. Neden her şeyi kadınlar düşünmek zorunda. Bu hep böyle miydi ben mi büyüyüp farkına vardım. Kimseye hakaret etmeye çalışmıyorum sadece mutlu bir ilişki duymak istiyorum. Her seye olan inancımı kaybettim, erkeklere olan ilgimi de. Evlilik fikri bile dünyanın en uzak fikri gibi geliyor.
Erkeklerden soğudum?