şu sıra çevremde mutlu bir ilişkisi olan kimseyi göremiyorum. Her şey sanki sadece filmlere ve kitaplara özelmiş ve ben büyümüşüm her şeyin farkına varmışım gibi hissediyorum. Evli, nişanlı sevgili hatta aptalca bir flört fark etmez herkesin sorunları var. Bir ilişkiyi kötü hale getiren sadece erkeklerdir demiyorum sadece çoğunluğu baz alıyorum yanlış anlaşılmak istemem. Gelip troll olsun diye de yorum yapmayın lütfen. Erkek arkadaşım çok umursamaz, problemlerimi bile ciddiye almıyor. Kuzenimin erkek arkadaşı 0 ilgi oyuna sevgilisinden daha çok vakit ayırıyor, yine umursamaz. Babam annemi hiç düşünmüyor bir kavga ettiklerinde günlerce kendini yiyip bitiren annem oluyor. Karşı komşunun kocası karısını bakıcı ile aldatıyor. Arkadaşımın babası annesini bir tanıdıklarıyla aldatıyor. Başka bir arkadasımın babası dağ ayısından farkı yok. İnternette adamlar eşlerini pazarlıyor, eşinin uygunsuz fotoğraflarını arkadaş grubuna atıyor. Neden her şeyi kadınlar düşünmek zorunda. Bu hep böyle miydi ben mi büyüyüp farkına vardım. Kimseye hakaret etmeye çalışmıyorum sadece mutlu bir ilişki duymak istiyorum. Her seye olan inancımı kaybettim, erkeklere olan ilgimi de. Evlilik fikri bile dünyanın en uzak fikri gibi geliyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu yazdıkların belli bir donem icin gecerli. Aşk aptallıktır adlı bir yazi paylaştıktan 7 gun sonra aşık olmuştum 😀 Bazen soğumalar olur, evet. Tamamen gelip gecici seyler...
bu dönemin hemen geçmesini istiyorum çünkü çok zorlanmaya başladım her şey üst üste geldi ve şu yazdığım yazıdan bile korkuyorum yanlış anlaşılacak mıyım diye
Bu doneminde film izliyorsan onerebilirim.
düşündüm film izlemeyi ancak sadece filmlerde olur zaten dedirtiyor
Bazi filmler gercegi yansitir, bazılarıysa gercek olamayacak kadar guzeldir. Ama gercekte guzeldir, cok kotu degildir : ) As Good As It Gets filmini izlemeni oneririm. O filmdeki iliski tarzi cok hosuma gidiyor 😊
tesekkur ederim bakacagim
Ne demek. Belli donemlerimiz olur, o donemlerden birini yasiyorsun. Hayatin guzelligine varman dilegiyle. Ne olursa olsun hayat guzel bunu bil 😊
Senin gibi çevrem yok. Tabii ki insanların sorunları olacak. Nazar değmesin ama baya huzurlu bir çevrem var. Mutlu, eğlenceli. Dostlarım keza.
ben de huzurlu bir ortam istiyorum sadece son zamanlarda bunları çok duyar oldum ve psikolojim bozuldu neredeyse
Senin nelerle uğraştığın, neleri araştırdığın, nelere merakın olduğu, çevreni ve çevrene bakışını etkiler
sizin sosyal medyaya girdiginizde karsiniza guzel haberler cikiyor mu benim araştırmama gerek kalmiyor her yerde bunlar
Bende söyle şeyler çıkıyor
Instagram da arama tuşuna basınca neler çıkıyor? ↗
sosyal medya yanlis bir ifade oldu belki haberler deseydim daha mantıklı olurdu
TV kumandası senşn elinde. İstersen almazsın
gozumuzu mu kapatalim yardıma ihtiyacı olanların seslerini nasil duyuracağız oyle bir devirdeyiz ki adaleti bile biz kendimiz saglamaya calisiyoruz
Kendine karşı adaletli misin. Vicdanın ne diyor. Hayallerin ne. Hayallerine nasıl ulaşacaksın, Hayata duruşunu planların değil, ideallerin belirler. Ben daha fazla yazmak istemiyorum. Parmaklarım yoruluyor. Kusura bakma. Hoş kal 😊
Bu erkeklerin yetiştirilme tarzıyla alakalı. Ben hep sevdiğim kişiyi hayatımın merkezinde tuttum ne kadar üzülen ben olsam da.
Doğru erkeği seçmek senin elinde can yücel in kadın dediğin siirini erkek dediğin diye yorumlayıp dinlerseniz böyle birini ararsanız daha mutlu olursunuz bence.
ne demek istediğinizi anladım sadece böyle birini bulamanın artık imkansız olduğunu düşünüyorum herkes tek tip gibi
Öyle birini bulmak bence zor değil mesele nerede aradığını bilmek mesela çöplükte papatya ararsanız hüsran olur mesela
abicim ask dediğinde sak diye karsina cikmiyor ki zaten inanmıyorum olsa bile bir gun illaki bitiyor
Görüşüne saygım var ama ben katılmıyorum çünkü aşka inanmazsam kalem tutmamin bir anlamı kalmaz ben yazarım çünkü
ben de yazmayı da okumayi da cok severim aski de severdim bir zamanlar ama artik karşımdaki kisiyi sadece eglenilecek biri gibi görmekten kendimi alamiyorum cunku onlar da oyle karsilik veriyorlar
Biraz tuhaf lakin ne dicemi bulamadım
bir sey demek zorunda değilsiniz siz aşk için yazın ben de aşkın olmadığını ispatlamak için ikimizin de okuru olur
Ben ölünce değerim bilinecekse hiç bilinmesin istemiyorum
ne demiş Nietzsche, "Belki benim öğrencilerim henüz dünyaya gelmediler. Benim günlerim yarından sonraki günler. Bazı insanlar ölümlerinden sonra doğarlar!"
Çok güzel bir yazarsınız etkiyici
Ne çevre varmış sende yav.🙄🤔
sorma abicim
Şantaja başlasan parayı kırarsın valla..😅
her sey herkesin farkinda benim şantaj yapmama gerek yok kadının bir sorunu da bu iste her seyi düşünüyorlar bosansam çocuğuma ne olur nasıl bakarım evim yok arabam yok ailemin evine donsem ne derler ki ailesinin evine gonderilip ailesi tarafından zorla kocasının Yanina gönderilen kadınların da haberleri cikiyor goruyoruz bosansam basıma bir is gelir mi of of ne şantajı ne parasi o kadın bilmiyor mu aldatildigini
Çoğu bilmiyor. Günümüzde artık moda aldatmak. Kadınlar da aldatıyor merak etme. Çok denk geldi bana hele sanal alemde. Allah ıslah etsin ne diyim...
kadınların da aldattığının farkındayım bu ayrımı yapmak istemedim sadece kendim şahit oldugum çoğunluğa göre yorum yaptım devir mi değişti insanlar hep mi böyleydi
Devir çok oldu değişeli. Sen sosyal medya ve Tv den çok görmeye başladın. 5 dakikalık zevkler peşinde koşan asalaklara döndü insanlar hepsi bu. Edep haya hal getire.
Kavgalar sorunlar elbet her ilişkide olur önemli olan toparlamak
E kadınlara yönel.
siz cinsel kimliği ne sanıyorsunuz bir gün uyanınca düşünüp bugün de kadınlardan mı hoşlanayım diyorsunuz?
Haklisin canim
Napim mk
bundan bahsediyorum iste ne demek istediğimi kısaca anlamak isteyen bu beynine soktugumun yorumuna bakabilir
Ne diyon mk
hadi ordan git lan sorumdan pic
sektir kezo
Napim yazacağına yorum yazma seni ilgilendirmiyormuş ya🙄
Erkekler yaşamamalı.