Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşı bırak 40 yaşındaki adam bile 20 yaşa bakıyor. Ben amca abi siz diyorum o yaştakilere ama adamlar pislikler. Bu tipler bı de yeter ki genç olsun mantığıyla en az on kişiye yürüyor kafayı takıyor rahatsız ediyor ve nedense çok cesurlar. Nefret ediyorum midem bulanıyor bu tip erkeklerden. Hepsi de sapık ya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAksine ufak kızlar ilgimi çekmiyor. Yaşıma yakın daha olgun bayanlar olmalı.. Her şeyden evvel jenerasyon farkı da var. Hatta benden büyük bile olabilir. Önemli olan kıymet bilmek ilişkide
019 Yorumla
Soran+1 yılKüçük kızlara ilgi duyman normal olmazdı
- +1 yıl
Zaten yaş aralığı çok ise her türlü olmaması gerek.. Genellikle sığ insanlar tarafından uygulanır bu.
Soran+1 yıl30 yaşındaki bi erkek gelmiş diyor ki ben 20 yaşındaki kadınla yaşıtım aynı olgunluktayım demek 20 yaşındaki erkek 10 yaşındaki kızla aynı olgunlukta yaşıt o zaman neden erkek 20 yaşındaki reşit cinselik yaşıyor
- +1 yıl
C. insel olarak değerlendirecek olursam 30 yaşındaki bir erkeğin libidosu 19 yaşındaki kızla eşittir. Kadınların 34 yaşındaki hali erkeklerde 46 yaşına denk geliyor. Tamamen c. insel amaçlı tabi bu konu..
Düşünce olarak bakarsan 20 yaşındaki bir kız 20 yasındaki bir erkekten daha olgundur. Bu yüzden erkeğin birkaç yaş büyuk olmasi her zaman iyidir.
Bu yüzden demiş olmalı diye düşünüyorum. Elimde bir grafik var buna dair görmek istersen eğer.
Soran+1 yılAbartmayın 30 yaşındaki erkekle ergen 19 aynı libodusu olmaz. 30 yaşındaki erkekle 20 yaşındaki kız asla aynı olgunlukta olmaz o erkeğin zeka seviyesi düşük demektir erkek geç olgunlaşır küçük kız isteyenlerin uydurduğu laftır. Kadınlar yaşçca büyükle evleniyor zaten hangisi mutlu? 18 yaşında olup 30 yaşındaki erkekten olgun olanlar gördüm
- +1 yıl
Grafiği göndereyim bak.. Kadınlar erkeklerden daha önce çöker c. nsel açıdan bu yüzden hep erkeklerin büyük olmasi istenir evlilikte. Dikey taraf libido yüzde seviyesi alt taraf yaşı göstermekte. Kırmızı olan erkek mavi olan kız bu arada gerçekler bunlar.
https://www.hizliresim.com/k0qp5ri
Soran+1 yıl5 yaştan fazlası normal değildir asıl erkek erken çöker 30 yaşındaki erkeğe 28-24 arası kız olmaz o kız gençliğinin ilk baharında 30 yaşındaki erkek dayı
Soran+1 yılBunlar gerçekler değil kendinden yaşça küçük erkekle olup mutlu olan çok kadın var asıl büyükle olmak pişmanlık o erkek obje gördüğü için evleniyor demek
- +1 yıl
Olgun erkek her yaşta kadınla birlikte olabilir zorlanmaz yani ben sana sadece önemli bir grafiği attım. Genellikle bu yüzden erkekler büyük kadın tercih etmiyor. Biyolojik gerçeklerde bu işin parçası.. Erkeklerin birçoğu öyle zaten ya ne sandın? Hatta kadınlarda da arttı vu durum c. insellik temalı bir hayatviçin birleşiyorlar
Soran+1 yılOlgun kadın kimseyle olmaz bi hiç artık kadınsı değil mi? Olgun erkek 15-23 yaşındaki kızla mı olması normal midem bulandı o yaştaki kızlara mı dokunmak istiyor? Bi erkeğe bu yüzden sadık olmam tiksiniyorum hepsinden
- +1 yıl
Yorum yapalım derken ben de nefret kaynağı
unsuru oldum. Aşk olsun. 😅 Neyse erkek olduğumuz için bugün de vurulalım yerden yere.
Soran+1 yıl30 yaşında olup 16-24 kız istemeleri mide bulandırıcı nasıl tiksinmeyeyim bi erkeğe asla sadık olmam değer vermem enayi gurursuz aptal değilim
- +1 yıl
Herkesi bir tutma o konuda Sezar'ın hakkını da Sezar'a ver yani doğru erkeği de alkışlamayı bilmelisin.
Soran+1 yılSen kendin demek istedin olgun erkek istediği kadınla olur ne demek ya ben aptal mıyım bi erkeğe şimdi sadık olayım
- +1 yıl
Seninle bu konuyu fazla konuşmayacağım. Tamamen suçlayıcı yaklaşımlara sahipsin. 34 yaşında bir abin olarak görmüş geçirmişliğim var.
Soran+1 yılErkekler genç istiyor 30 yukarı kadını kadın yerine koymuyor ben şimdi bi erkeğe neden sadık olayım
- +1 yıl
Benim için problem değil yaş konusu kendimden büyük kadınla da olurum. Ama sadakat konusunu şarta koşman garip insan ya sadıktır ya da ayran gönüllü biraz daha pişmen lazım.
Soran+1 yılBi erkeğe asla sadık olmam çünkü genç kız ve 16-25 arası istiyorlar liseli kıza bakıyorlar bazıları iyy
Soran+1 yıl19 yaşındaki kızla 34 yaşındaki kız asla ve asla aynı eşit olamaz dayı yeğen ergen yaşlı oluyor. Ne yani 19 yaşındaki erkek 9 yaşındaki kızla mı eşit? 34 yaşındaki bi erkek 19 istiyorsa o erkeğin 10 yaşındaki kıza bakanla farkı yoktur. Küçük kızla olmasını normal göstermek için saçmaşamışsınız. 19 yaşındaki kız 22 yaşındaki erkek eşit deseniz neyse diyecem 34 yaşındaki dayı ile aynı demek ne. 19 yaşındaki kızla 19 yaşındaki erkek olur ergen ergen. Kendinden 10 yaş büyük erkekle olan kadınların çoğu mutsuz yatakta iyi değiler diyorlae çok kadın bana sakın yaşçca büyük erkekle olma pişman olursun yatakta yeterli olmuyorlar dedi. 34 yaşındaki erkek 20 yaşındaki erkekle ve kızla aynı libidosu olmaz çünkü o erkek genç değil artık. 19 yaşındaki ergen küçük kızla yaşıt görmek ne. 30 yaşındaki kadını 46 yaşındaki yaşlı ile eşit görmek ne? 35 yaşındaki kadını da mezera koyun o zaman. 19 yaşındaki kız 30 yaşındaki erkek mi midem bulandı asla aynı olamazlar hayata bakışları davranışları arkadaş çevreleri libidosu aynı olmaz o yaştaki kızla olmak isteyen sorunludur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
küçük kızlar ilgimi çeker
olgun bayanlar ilgimi çekmez
bu nefsi bir özellik art niyet aramana gerek yok
sen yaşıtınla evlen kimse kimseyi zorla sevmiyor02 Yorumla
Soran+1 yılKorkunç
+1 yılParası olan 60 yaşındaki dedeye aşkım 25 30 yaşındakine parası yoksa amca demeniz kadar saçma bir şey yok. Yaşıtını istesen 30 yaşındakilerle olmazdın zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtım 30 değil
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Erkeklerden ne diye soğuyosun, gel sen 30lu yaşlarda erkek olda 24ü bırak 18/19 yaşındaki hemcinslerini gör
02 Yorumla
Soran+1 yılDayı bit git gençliğimi gençle yaşarım
Akıllarını karıştırıyorlar bayanların türk bayanlarda biraz olgun erkeklerden hoşlanıyor galiba benim gördüğüm bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBaba sevgisi görmemiş çok demek
+1 yıl30 yaşındaki birine 24 uygun kadın dediğin erkekten yaşça ufak olması lazım kadınlar erkeklerden önce ergenliğe giriyor
018 Yorumla
Soran+1 yılKüçük kız isteyenlerin klasik bahanesi
Soran+1 yıl6 sene önce mi kız ergenliğe giriyor erkekten
- +1 yıl
Ne alakası var 24 yaşındaki kız küçülsünde cebime girsin ozmaan
Soran+1 yıl24 yaşındaki kız genç 30 yaşındaki erkek genç değil
- +1 yıl
Ağır canım hastalığına yakalamışsın bir doktora görüneni tavsiye ederim
- +1 yıl
S. L. K lık
Soran+1 yılHemen ağlayın spk normal görmediğim için aynen dayı yeğen çok yakışır
- +1 yıl
Sapık görmek istiyorsan aynaya bakman yeterli o içindeki sapığın dışa vurumunu bana yaftalayacağına git tedavi ol önce
Soran+1 yılKendimden yaşça küçük birine yan gözle bakmıyorum
- +1 yıl
Kadınlarla erkeklerin arasında yaş farkı olmalı zaten kadın işti çocuktu evdi ergdnlikti derken ve biyolojik olarak daha zayıf olduğu içn daha çabuk çökiyor bunun için olmalı aama sende bunu anlayacak kapasite yok
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkek 20 yaşındaki kızın yanında dayısı durur kadın erkek çöker küçük kız isteyenlerin uydurduğu laf kadın erken çökmez ev işi çoçuk bakma kadının işi değildir siz kadını obje hizmetçi görün aferin
Soran+1 yılErkeklerin 25 yaşından sonra saçları dökülüyor yüzü bebeksi olmuyor
- +1 yıl
He evşçladım he
- +1 yıl
Evladım
Soran+1 yılAğla dayı
- +1 yıl
Ağlayanı görüyoruz dayısı ağlıyorum ama sana gülmekten 😂😂😂
Soran+1 yılKomiksiniz genç kız istiyorsunuz ama hiç düşünmüyorsunuz o kız yanıma yakılır mı diye
- +1 yıl
Yav hehe
işte akıl fikir sahibi bir dişi. senin heykelini yapalım gel
08 Yorumla
Soran+1 yılZoruna giden yorumlarda ağlamış benim gibi büyük erkeklerin niyetini bilen akılı kız görünce sinirleniyorlar kızları yanlış yöne gönderiyorlar büyükle ol diyerek
Soran+1 yılSen 30 olunca 18-24 yaşındaki kızlara bakar mısın
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılGençliğini nasıl yaşamak istiyorsun ki
- +1 yıl
aynı dili konuşabildiğim ve her türlü ilgi alanımızın ortak olduğu bir kızı severek ve aynı şekilde sevildiğimi hissederek yıllarımı harcamak istiyorum , çünkü yalnızlık bir noktadan sonra psikolojik sorunlar yaratabiliyor. neyse işte bunlar derin konular uzatmaya gerek yok öyle yani :d
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende güzelliklerden soğuyorum böyle şeyleri görünce : ))))
cut.02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyleri derken
- +1 yıl
boş ver.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHarbiden 18 20 yaşlarında 30 35 lik erkeklerle beraber olanları anlamıyorum amaç ne
04 Yorumla
Soran+1 yılParadır midesizler o erkekte 10 yaşındaki kıza bakanla aynıdır
- +1 yıl
Yani pekte iyi bişey değil kendi yaşıtlarında olgun kadınları elde edebilirler
Soran+1 yılBu tiplere olgun akılı kadın bakmaz bu yüzden küçük kız istiyorlar kukla gibi oynatırlar küçük kızı kandırmak kolay. 30 yaşındaki erkek genç değil gençliğinin ilk baharında olan kız istiyor asla normal değildir
- +1 yıl
Normal değil tabiki ve evet doğru dedin
+1 yılevet 30 yaşındayım 17 lik kızlarla takılıyorum
gayet memnunlar06 Yorumla
Soran+1 yılBu p oluyor
- +1 yıl
Yav sen onu bunu geçte
5 aydır aynı soruyu paylaşıyorsun
nası bi sapıksın git bi psikolojik destek al
taş taş geçmekten yoruldum
sen sormaktan yorulmadın
deyus
Soran+1 yılBen mi sapıkım?
Soran+1 yılBen kendimden yaşça küçük erkeklere yan gözle bakmıyorum
- +1 yıl
Ya sen
çok cahilsin
psikolojik desteğe de ihtiyacın var
neyse bye
Soran+1 yılBenim ki mi cahilik
+1 yılHayatım tercihin neyse onu yala, millete poh atmayı bırak
01 Yorumla- +1 yıl
Yala değil yaşa
+1 yılGenellemeyin. Muhtemelen basit insanlar onlara bu cesareti veriyor. Kendini bilen, karakterli bir erkek her anlamda kendine göre birini hayatına alır. Ben 27 yaşındayım. 24 yaşından küçük birine çocuk gözüyle bakıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiri bana erkek 5-40 yaş küçük kıza yüz verirse adamdır yüz vermese sorunludur dedi
- +1 yıl
Onu diyen adam değil.
Soran+1 yılDeğil tabi süb savunuyor resmen
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladım muhtemelen sanada 40-50 düşüyor. Oksa neden kizacaksınki bukadar
010 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon dayı onlar babam yaşında kadınları dayısı babası yaşında ki erkeklere yakıştırmayı kesin. Kızınızı o yaştaki erkekle evlendirir misiniz
Cevap sahibi+1 yılKonuyu saptırma.30 yaşındaki erkegin 24 yasindaki ya da 20 yasında biriyle evlenmesi neden anormal geliyor?
Soran+1 yılUlan neresi normal? 20 yaşındaki kız daha ergen daha genç eğlenecek yaşta 30 yaşındaki adam çoktan okulu bitmiş iş sahibi olmuş gitsin yaşına uygunla evlensin zaten 5 10 küçük kızla olan erkek bir gün aldatılır sen 40 olacaksın o 30 yani aldatır o kız ve haklı
Cevap sahibi+1 yılYahu sana ne sen baksana kendi hayatina. Gayette normal eğelnir evlenir sen niye gerildin korkma evde kalmazsin
Soran+1 yılKız gençliğinin ilk baharında erkek genç değil bu ilişki sağlıklı olmaz
Soran+1 yılNormalse kendinden 5-30 yaş büyük kadınla ol
Cevap sahibi+1 yılOlur olmaz kime ne. Hem neden olmasin sanki 10 yaş biri olgun isinde gucunde birbirini dengeler. Ikiside genc olursa işsiz gucsuz ki çook var gordugum bence senin baska bi derdin var
Soran+1 yıl10 yaş ne yuh git kendinden 10 yaş büyükle ol
Soran+1 yılSonra erkek cüzdan değil diye ağlıyorsunuz ama
Cevap sahibi+1 yılSanki seni 10 yas buyuk biriyle evlenmeye zorluyorlar 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarının çoğu da 1.80 boydan kısalar erkek değil demesi beni çoğundan soğuttu
00 YorumlaErkekler Herzaman kendinden 5 yaş 4 yaş küçük birileriyle evlenmek isterler
07 Yorumla
Soran+1 yıl4 5 Beydere 6-20 yaş normal değildir
Soran+1 yılNormalse kendinizden 6-20 yaş büyük kadınla olun
Soran+1 yılDoğru kadınlar sadık iyi aynı değiler
Soran+1 yıl35 yaşındaki kızla da evlenirsin ne demek? 35 yaşındaki kadın bi hiç mi
- +1 yıl
Sende yanliş anlamak icin tetikte bekliyon ne desem negatif bi enerji saçıyon ne alakasi var insanlarin evlenebileceği yas bellidir begendikten sonra yaşın bi önemi yoktur evlilikte olan sartlar bellidir güzellik veya para veya asillik soy ya da ahlak vb özellikler bulunur bunlara gore seçim yapilir kişinin kendi tercihi
+1 yılKızlarda istiyor ki buluyorlar bir şekilde.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok s var demek
- +1 yıl
s ne oluyor o falan deseydin anlıcaktım da
Tek suçumuz yaşlı olmamız şaka gibi 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılO yaştaki kızların yanına yakışmazlar anlaşmazlar sağlıklı olmaz
Kızlar hep kendinden büyük kişileri istiyor
016 Yorumla
Soran+1 yılPara içindir
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yıl3 4 büyük neysede 6 -20 yaş büyük istemeleri mide bulandırıcı onu obje gören bi erkekle sevgili oluyorlar haberleri yok
Soran+1 yılGerçekten akıl yok ya o yaştaki erkek seni sırf bedenin vücudun gençsin diye istiyor yaşıtı kadının yüzüne bakmaz o kızlar hep genç kalmayacak o kız 30 olsa o erkek ona bakmazdı değer vermezdi. Kızlara olgun değer verir saçmalığını diyip akılılarını çeliyorlar olgun biri olgun ister genç kıza sadece genç diye değer verir yaşıtı kadının yüzüne bakmaz ama kızlar bunu anlamıyor birde kızlara erken olgunlaşıyor diyorlar
Soran+1 yılGençliğini gençle yaşamak varken büyükle olmak nedir gençliğine yazık kızlar hiç düşünmüyor bunu. Obje gören erkekle oluyor. Geleceği düşünmüyorlar kız 30 olunca o 35-45 olacak çoçoğunun yanında dedesi duracak
Soran+1 yılKızlar olgun istiyor diyenler demek hep küçük kızlarım olduğu ortamda geziyor demek o kızlara teklif ediyorlar mide bulandırıcı
Soran+1 yılBuradakilere niye inanıyorsunuz çoğu trol ve erkek pembeli
Soran+1 yılHepsi mi böyle öyle olan kızlara acıyorum midesizler
+1 yılKızlar olgun erkek istiyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun bunu? Demek küçük genç kızların olduğu ortamlara giriyor. Aynaya bakınca genç olmadığını anlayacak ayna ver öyle erkeklere
+1 yılçıtır seviyom
06 Yorumla
Soran+1 yılÇıtır yakışmaz ve çıtır değilsin
- +1 yıl
spor yapıyom gayet çıtırım
Soran+1 yılYanına 25 yukarı kız olur anca
Soran+1 yılÇıtır değilsin
Soran+1 yılÇıtır erkek 19-24 atasıdır çünkü erkeklerin yüzü 25 ten sonra sertleşiyor çıtırlık kalmıyor
- +1 yıl
ona sen karar veremezsin
Evet iğrençler
013 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındaki bi dayı gelmiş bana diyor ki sen 20 sin aynı yaştayız aynı olgunluktayız zeka seviyesi düşük demek. Biri de 6-30 yaş küçük kıza adam olan erkek evet der sorunlu olan erkek hayır der dedi adamlığı sapk karıştırmış
Soran+1 yılAma sorsan kız reşit normal istemem derler 18 yaşındaki kız reşit diye bakmalarını normal görüyorlar o erkek 15-17 yaşındaki kıza da bakar aynı 18 yaşındaki kızla
Soran+1 yılSizin gibi erkekler olması ne güzel umarım hep böyle düşünürsünüz
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yıl30 olunca böyle düşünür müsün
Soran+1 yılNeden düşünmeyeceksiniz
Soran+1 yıl30 olunca genç kızla olmayı mı normal göreceksiniz
Sugar daddy oldugunda np.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşında erkek = 20 yaşında ki kadın
12 Yorumla
Soran+1 yılDayı yeğen
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkek koca adamdır saçları dökülmeye başlar 20 yaşındaki kız gençliğinin ilk baharında dır ergendir daha koca bi fark var abi kardeş bir değil dayı yeğen dururlar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat