Güncellemeler
+1 yıl
Reddedemeyeceğinizi biliyorum boşuna hayır demeyin yalanın böylesi de hiç çekilmiyor çocuk yok karşınızda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence hiçbir kadın reddedemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Paran varsa kadın minimalist bile olur. Beklentilerini törpüler gene de paraya gelir. Aksini iddia eden roman dünyasından çıkamamış ya da zengindir.
Bende işte hayır reddederim diyen kadınlara fitil oluyorum bu kadar da yalan söylenmez ya
Kendini kandırmak. Doğruyu sadece erkekler söyler.
İstemesini bildikten sonra zengin fakir fark etmez ki. :)
Fakire kim verir
İstediğin gecelikse, eskort sitesinde bir ton bulursun. Yok ciddi bir ilişkiyse onu parayla bulamazsın. Ha buldun diyelim. Seni değil paranı sevecektir. Paran bittiğinde de de bırakıp gidecektir
Paran yok ki bitsin hiç sevgilim olmadı param olsa olurdu
evet ne yani ayy sanki para olunca herkes evet mi diyecek
Diyorsunuz zaten
Sen öyle san 😊
İşte budur 👍👍
Sanıyorum çünkü gerçek
Tamam
Uza hadi mercedes araban var sanki toros arabası olan adama bakcan tabi ki kendin gibi mercedes seviyesinde arabası olan adama bakcan
İnsanlar neden bu kadar tahammülsüz olmaya başladı ya. Burada ben sana hakaret etmemişim bir şey dememişim. Bu kadar sert çıkışmanın sebebi nedir acaba? Şurada insan gibi konuşamayacak mıyız?
Hakaret falan etmedim yalan söylediğin gayet belli aylık 500 bin tl kazanan adam teklif etse sanki reddetcen hicbir kadın reddetmez
Sana aylık 500bin kazanan kadın teklif etse sen reddetmeyecek misin?
Soru benle veya erkeklerle ilgili değil niye reddederim diye yalan söylüyorsun dürüstlük batıyor mu?
Allah Allah, sen soru sormuşsun cevap verdim bende. Cevabımı beğenmeyeceksen niye soruyorsun. Başka birisi de reddederim derse ona da aynısını diyeceksin
Cevabın yalan çünkü hatta sende kabul ettin reddetmem dedin?
En başta reddederim demenin yalan olduğunu ortaya çıkarmış oldum manipüle etme konusunda iyiyimdir
Hangi cümlede reddetmem demişim?
Sen öyle san dedin bu reddederim anlamına geliyor
Hangi ''bence hiç bir kadın reddedemez'' demişsin ya?
Hani
Evet sözümün arkasındayım sen de dahil hicbir kadın reddedemez
Anlıyorum çook haklısın, en iyisi sensin, iyi günler
Haklıyım kendini bir şey sanma iyi günler
Gayette mümkün. d
Emin misin
mümkün tabiii
Değil kanka
30 dan sonra mümkün değil öncesinde mümkün
Keyifle :)
Hadi canım
Hangi çağda yaşıyorsun sen?
Sen asıl hangi cağda yaşıyorsun bir söylesene?
Ya bak soru soruyorsun. Cevap veriyorum. Cevabı beğenmiyorsun karşı atağa geçiyorsun. Arkadaşım madem bu sorunun cevabı sende var, o zaman bu soruyu sorman anlamsız, anlatabiliyor muyum? Sen kafanda kadınlarla ilgili bir genellemeye sahipsen, bu senin sorunun. Ama her kadın bi para avcısı değildir. Hatta inanmayacaksın belki ama, kadınların büyük bir oranı kendi parasını kazanıp, kendi ayaklarının üzerinde dikiliyor. Benim yaşadığım çağda böyle en azından. Seni bilemem.
Tabi tabi ayda 500 bin tl kazanan adam teklif etse hayır diyecek dimi çoğu kadın? Komik olma yalanlarınızı yiyen yok iyi günler
Senin kafa harbiden güzelmiş:) güle güle kullan
Gerçekleri duyunca aşağılama moduna geçen karaktersiz klasik tc kızı hadi işine bak boş beynin ve karakterin ile allah kendin gibileri nasip etsin inşallah buda bedduam
Amiiiiin :)
Aldatılacaksın
Eden eder
Etmezler valla