Ben edildiğini görmedim bu yaşıma kadar
Edilmez
Edilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben edildiğini görmedim bu yaşıma kadar
Kadınların hepsi para gözdür özellikle tc kızları benimle hep param için takılmak istediler hiç biri zahmet edip de beni tanımak istemedi ! burada zamanında red ermişliğim var diyenler ya daha zenginini görmüştür ya da adam bunları iyi bir kullanmıştır
Ettim valla hatta çok ısrar ettiler. Ama ben kararimdan geri dönmeyeceğim asla. TC kızları paragozdur diyenler utansın. Sanayide dükkanı olan ailesinden ötürü "Parayı basıyorlar" demelerine rağmen istemedim. Her şey para değil bunu bilecek kadar bilincliyim şükür.
Cevap
5Cevap
Çok düşük bir ihtimal.
Çoğu kadın tarafından reddedilmez ama bu her kadın için geçerli değil
Karakterli bir kıza denk gelmezse edilmez. Kızların çoğu zengin koca derdinde. Kendi başarma potansiyelleri olmadığı için
kadınların zengin bir erkeği asla reddetmeyeceği tamamen uydurma. çoğu kadın, zengin olmayan fakat bir evi rahatlıkla geçindirebilecek bir erkeği sadece zengin olup diğer her şeyde vasat olan bir erkeğe tercih eder.
Kendisinden daha zengin bir kadın tarafından reddedilebilir.
Sevmiyor parasını konuşuyorsa reddedilir
Edilir kişi parasıyla çok övünüyorsa edilir.
kadın paragöz değilse reddedilir
Daha önce etmisligim var
Reddeddilir. Reddettiğim de oldu
Aylık 100 k kazananı reddet de görüyüm veya daha üstünü kazananı
Reddettim ve asgari ücretin çok az üstünü kazananla evlendim. Başka sorun olursa yine sor
Demek ki sende fazla kazanan biri değilsin o yüzden asgari ücretin çok az üstünü kazananla evlendiğine göre 😊
Evet akdkskd mali müşavirim kanki asgari ücret alıyoruz biliyosun
Sizin ilişki o zaman zengin kız fakir oğlan gibi bir şey olmuş garip yani bu devirde hangi kadın kendinden az para kazanan erkeğe bakar ki sen istisnasın
Kadınların karaktere de baktığını kabul etmek lazım
Ama öncelik tip ve para en azından z kuşağı için böyle. Birde serseri sevme mevzusu var öyle gariban efendi kendi halinde erkekleri seven kız da pek yok erkekler olarak hiçbir zaman partner bulmada bu kadar zorlanmamıştık gittikçe birilerinin kriterleri artıyor hipergami bir gerçek redpil kırmızı hap doğru söylüyor
Ben yaşlı kalıyorum o kuşağa göre akdks
Sjsjsjsja 28 yaş z kuşağına girmiyor zaten keşke bende z kuşağı olmasaydım bu kuşakta karaktere efendiliğe bakan kız yok...
Karakter meselesi
Yok. a
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?