Selamlar 🤍 Zenginlik bir erkekteki tüm kusurları örter mi dersiniz?

Selamlar 🤍 Zenginlik bir erkekteki tüm kusurları örter mi dersiniz?

Hayır, her kadın tamam demez. Para ilk anda dikkat çekebilir ama tek başına yetmez. Kadınların çoğu sadece zenginliğe değil, o erkeğin karakterine, tavrına, güven verip vermediğine ve yanında nasıl hissettirdiğine bakar. Parası olup ruhu yoran biri de var, çok zengin olmayıp huzur veren biri de. Sonunda insanın aklında para değil, gördüğü değer kalıyor.
bu dönemde zengin ve biraz eli ayağı düzgün erkeğe çoğu kadın tamam der, bakıyorum kadınların hepsi zengin erkeğe tamam demem demiş, yahu o zaman niye evlenme oranları aşırı düştü, bakın parasız erkek demiyorum, zorda olan erkekler evlenemiyor ve kadınlar bu tip erkeklerin yanında durmuyor, bu bir kuraldır orta halli geliri olan, sadık ama eğlenceli olmayan erkekleri güzel kadınların çoğu başta istemez sonra bu kadın gezer tozar bu erkeği yakınında cepte gezdirir ama sonra bulamaz, en sonunda niye o erkekler etrafta yok derler. sonuç olarak balotelli demişti yanılmıyorsam, parasız erkeği sadece annesi sever, nokta.
zengin erkeğe her kadın tamam demez ama her imkanın bir alıcısı vardır kardeşim mesele sadece para değil o paranın getirdiği özgüven ve hayat kalitesidir ama sen sadece cüzdanına güvenip bir kadını elde edeceğini sanıyorsan çok yanılıyorsun parası için tamam diyen kadın o para bittiğinde ya da daha zengini geldiğinde sana bay bay der yani sen kadını değil sadece vaktini kiralamış olursun karakterin ve duruşun sıfırsa o zenginlik seni sadece daha büyük bir zavallı yapar bitti gitti
Yüreği de zenginse neden demeyelim, maddi olarak zengin olup cimri olan adamlar var, bir de elindekini paylaşan.
Şu bir gerçek ki, paranın gücü var, zengin bir adam güçlü olduğu için karizmatik görünüyor lakin sadece o değil , oturmayı ve kalkmayı biliyor mu, görgü kurallarına uyuyor mu, yüreği fakir mi, zenginliğini milleti ezmek için mi kullanıyor , bu gibi ayrıntılarda ehemmiyet taşıyor, zira bazı kişilerle dünya zengini olsa dahi yola çıkılmaz
Nazende, şimdi dürüst konuşalım 🤍 Zenginlik çekici olabilir, güven duygusu verir, konfor sunar ama karakterin yerini asla tutmaz bence. Para kusuru makyaj gibi örter ama silince gerçek ortaya çıkar 😌 Saygı yoksa, sevgi yoksa, empati sıfırsa o lüks arabanın da villanın da anlamı kalmıyor. Sen kalbine mi bakarsın cüzdana mı? 💭✨
Cevap
84Cevap
Zenginlikle sadece mal satın alabilir. Biz satılık mal değiliz. Ben evet demem sırf parası var diye.
Tamam demedim..
Her kadın düşündüğünüz gibi paraya tav olmuyor..
Ama en çirkin erkek bile dış güzelliğe önem veriyor
Evet evet ne demesin o yüzden ayrılıklar oluyor geçim derdi yüzünden o yüzden çocuk Annesniz babası kalıyor geçim yüzünden ayrılık oluyor ne demesin boş yapma ağa
@günes121212 o kadar doğru ki
@NightFox06 Çoğu zaman kocalar kötü davranıyor karılarına çocuklarına üstelik terk ediyor yani bu güne kadar tanıdıklarımın çoğu kişi babasız geldi belli bir yaşa erkek kadın fark etmez acı gerçek bu aksini iddia eden ya bilerek yalan söylüyor ya da dünyadan haberi yoktur nokta
Karakteri şahsiyet meselesidir kız ya da kadın ayrımı olmaz ama para sirkeli sadece annesidir kusura bakma bu zamanda öyle maalesef
Her erkeğe demeyelim da çoğu erkeğe diyelim
Ben demem, zengin diye etkilenmiyorum kimseden
Demem benim paraya ihtiyacım yok çünkü.
kadınların %99 u tamam der.
Benim için esas olan şeyler insanlığı, karakteri, zihniyeti, donanımlı - kültürlü olması veya buna açık olması. Tercihen muhafazakâr... en azından bir duruş sahibi olması ve farklılıkları zenginlik sayabilmemiz. Diğer hiçbir faktörün önemi yok benim için.
Zenginlik istemezki kadinlar
Güç ister güç dedigimiz sey para ile orantılı olsa da aslinda azimdir para kazanma azmidir
Arkadasim zengin kumar oynuyor olani da bitiriyor ben zengin degilim her sene malimi 4e 5 e katiliyorum mesela onun ki acizlik benim ki güç
Bir kadın onu mu ister yoksa örnek olarak beni mi ister
Aradaki fark bu
Soruya direkt cevap olarak her kadın tamam demez hatta çoğu kadın tamam demez zengin erkekle başedemezler aldatmalar vs dert bitmez
Hıı orta hallı o zaman
Aynen öyle zaten genelde asılsız ve ergen kızlar paraya düşüyor allı başı yerinde olan ve olgun kadınlar sırf bir adamın parası var diye onu seçtiğini görmedim kasten bu zaten bu böyle olduğu için bu tip erkekler 30 yaşındaki kadınları çekemiyor acı gerçek bu maalesef
Aklı başı yerinde olan*
@günes121212 ama parasızlık da zor be abicim düşünsene istediği bir şey var çocuğunun alamıyorsun yokluk zor
Satılık ve kiralık bedenlerin ve ruhların işi bu. Gerçekten seven ve değer veren insan bir hayata ortak olmak ister cüzdana ve sadece bedene değil.
Hayır. Hatta bu erkekler reddedilince eğer sonradan görme kendini geliştirememiş bir tip ise reddedilince çirkinleşiyor. Bir tanesi beni ikna edemeyince bana şey demisti evde kalırsın seni hem kim begensin beni kaçirma vs demişti ( ters psikoloji yapmsya çalıştı sanırım). Ben de madem öyle neden iş yerime bile gelip beni rahatsız etmekle meşgulsun ozaman bir kere hayır dedik işte demistim😂😂😂
Bir tek zenginlik yetmiyor kalbini de alabilmesi için erkeğin gerçekten çok ama çok yakışıklı olması lazım yoksa paraya evet der ama arka planda sadık kalmaz aldatır paraya gelen kadınları doyurmak çok zor ondan dolayı para ile birlikte tip çok önemli eğer paran yoksa tip yine çok önemli kadınlarda mantık düşünce kendisi için hayırlı olacak onu çok mutlu edip yaşatacak erkek tercihi olmaz onlar dünyevi istekler hava atma çevresini kıskandırma gösteriş meraklıları var
Ben tamam demem zengin erkekte her kusur ortulmuyor. o erkek siddete meyilli ağzı küfür dolu ise parasını ben napabilirim ki? paraya tutkun bir kadın asla olmadım , olmam hele bir erkeğin parasına bagimli olup tamam demem
Hayır, zenginlik bir erkekteki tüm kusurları örtemez, bazı kişiler maddi imkana çekilebilir, ama çoğu kadın için karakter, değerler ve uyum paradan daha önemlidir. Zenginlik tek başına her kadına tamam demek için yeterli değildir.
Zenginlik her kusuru örtemez. o yaşta o parayı bulduysa babam sağolsuncudur. değerini bilemez. Hatta çoğu elindeki varlıkların değerini de anlayamaz. her şeye çok çabuk sahip olduğu için arkadaş kıymetini de bilemez diye düşünenlerdenim.
Kadınlar ne kadar hayır derse de %90 geleceğini garanti altında görmek istediği için evet hatta geçenlerde bir motorcu kızla alakalı bişey gördüm yorumlara da baktım %10000 haklı yorumlar kadınların zengin erkeğe bakışı bile değişiyor
Zenginlik göreceli bir konu ya bence. Karun kadar zengin ama ahlaksız bir insana bakacak biri değilim, ahlaklı ama orta sınıf birini tercih ederim şahsen
Bu soruyu dün görmüştüm.. Dün yazacaktım olmadı.. Bu sitede gördüğüm nadir güzel sorulardan biri.. Tebrik ederim..
Sadece görüşleri okumaya geldim :))
Size bi yasanmis hikaye
Kiz dindar dindar ailesi var
Oglan zengin hippi
Kizi istiyolar hersey soruluyo namazi abdesti dini inanci sorulmuyor zekat verirmi sorulmuyo
Evleniyorlar gerdege giriliyo kiz guslediyo
Oglan gusletmiyo namazyok
bikac ahlaksiz davranistansonra babalaraintikalediyokonu oglanin babasi sormadinizki diyo muslumanmi guslediyomu
Sonuc para hersey degil
Bence hayır ben karakterine bakarım parası önemli değil sonuçta kendi parası banane o zenginse, karakteri iyiyse anlaşabilirsem tamam derim yoksa hayır derim.
maalesef para sizler için her şey artık. Öyle iki yüzlü, çıkar ve menfaat ve para için otunlar kuruyorsunuz ki, pesss yani. Evet paranın bozmayacağı kadın nerede ise yok hanfendi...
Sadece zenginse demem. Kişiliksiz bir zenginse şutlarım ama karakterli bir zenginse kabul ederim.
Cevaplara baktımda, herkes hayır demiş. Evet diyenler nerede peki? Cevaplardaki kadınların dürüst yazdığını zannetmiyorum.
Katılıyorum
Parası çok olan erkeğin karısı tek olmazmış o yüzden oldukça uzak durmaya çalışırım
Ahaha 😂
Kadınlar paraya tav olmaz.
Ama zenginlik ve konforu her kadın ister.
Karakteri olan ve zengin olan her erkek , istediği kızı tavlayabilir.
Tabikide tüm kusurları örtmez. Biriyle sırf zengin olduğu için evlenmek veya sevgili olmak tamamen aptallık
@helebidinle00 bu görüş kızların %10nu felan kapsıyor geri kalan %90 paraya bakar 🤓
Ben kendime bakarım. Kimin ne tamam beni ilgilendirmez. Kendi görüşümü belirttim zaten
Kimin ne b*k yediği
Eyvallah kral 🫡
😅😅🤗🖐
Vallah bir erkek istediği kadar zengin olsun karakter yoksa din yoksa sadakat yoksa ve bana düzgün davranmıyorsa red ederim onu bu kadar basit
Eskiden para kamufle ediyordu açıklarını ya da biz toyduk bilmiyorum. Şimdi para bile kâr etmiyor bence.
Bu olayı hep yanlış yorumluyorlar, kadın parası olanı tercih ediyor değil. Ön koşullardan biri parasının olması.
Zengin olmak lüks dikkat çekebilir ama kusurları kapatmaz. Dolayısıyla bana benim gibi insanlara tamam dedirtmez.
Zengin bir muhitte oturuyorum.
Mercedesler, porche ler kol geziyor.
Ama sağ şeridin ortasında arabayı bırakıp gitmekte beis görmüyorlar.
" Zengin olmuşsunuz ama adam olamamışsınız" diyesim geliyor..
şu an kadınları çoğu para bakıyor karaktere bakan ahlaka bakan görmedim statü ve zenginlik pisliği kapatıyor
Cebine aşık olacaksan zenginlik her kusuru örter ama kalbine aşık olacaksan zenginlik kusur örtmez
Yok valla ya zengin karaktersiz erkeği reddettiğim de oldu reddeden arkadaşlarım da çok oldu.
Zenginin yaptığı, flört, fakirin yaptığı, kah.. pelik oluyorsa, zenginin hoş görülüyor demektir.
Gunumuz kızları için fazlasiyla örtüyor 😏😏
Karakteri çöpse isterse milyoner olsun yine de yanımda bulundurmam
Tip değil para önemli anlayın artık şunu illa gözünüzün içine içine mi sokalım
Her kadının zengin erkeğe ilgisi kayar, ama hepsi de tamam demez..
Erkek ve Zengin olması tamam demek için yeterli olmamalı. Ben tamam demezdim.
Her zengin erkeğe tamam demezler ama her fakir erkeğe tamam olmayabilirler.
Tabii ki tamam değil. Maddiyattan önce çok daha önemli kriterler var.
kusur örtmez baktığın şey adam değil para olduğu için kusur görmezsin derdin para çünkü adam değil.
Biraz da karakterine bağlı. Bozuk, çürük değilse alırım.
Hayır demez. Parasıyla etkilemeye çalışan hiç kimse şu anda hayatımda değil
Örtmez. Kızlar uyanık değil, zamanla çok yipraniyorsunuz
Ne sevgiye açım ne de paraya, para çok şey olabilir ama her şey değil.
Zengin erkekler de hep aldatıyor. Sadık ve zengin erkek olsa keşke
Zengin kadın demez, Gururlu kadın demez , zeki kadın demez
Söyle ortalama tipte ise evet ama karakteride biraz sempati beslemem lazım benim ya eğer soyle tipini beğenmediğim veya karakterinide beğenmediğim erkek ise zengin ise ilgimi çekmez
Kadınlar ne zaman objektif olacak. Tamam demeyebilirsin. Hiç etkisi yokmuş gibi de davranmayın. Çok zengin kadına denk gelirsem. Benim için her zaman öncelikli olur
Ben demem zengin diye karaktersizin önde gideniyse napayım zengin oluşunu
Bunun mesela arabası dışında çekici ne tarafı var bence hiç yok aşırı kasıntı durmuş
Her kadın evet demez. Ama çoğu kadın hayır dediği için pişmanlık duyar...
Her kadın tamam demez o bi gerçek ama para erkekteki tüm kusurları örter o kısmı doğru
Trafikte numara yazıp araba içine atanlara denk gelince... normal
bir yağ çekerler bir yağ çekerler olduğun kişiyi unutup kendini kusursuz sanarsın
Örter... Çünkü kadınlar 20 yaşına kadar tipe yakışıklılığa cool ve popüleriteye bakar... sonrası para pul
Zengin erkek demek olumsuz yönlerini Para ile çözmüş Erkek demektir. Para hemen hemen her kapıyı açar.
Tabiki der dostum ego olarak burdan yok derler ama BMW anahtarı ve villa olunca kucana atlar para bu dünya herşeydir bir kere para güçtür ee boşuna dememişler fakir Erkeği Annesi sever diye bro
Çok güzel kaliteli bir yerde yemek yiyorsn ama yemek keyif vermez normal sıradan bir yerde yemek yersin ama çok lezzetli ve keyif vericidir. Önemli olan donanım yanında nasıl hissettiğin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?