zengin erkeği ayartmak zor mu?
zor
kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kullanıp atar..
Çevresinde onu ayartmaya çalışan kızlar kum gibi çoktur zaten..
Hepsinin paraya geldiğini bildiği için hiç birinden etkilenmez..
Bıkmıştır sizin gibilerden..
Öncelikle zenginlikten kastın ne onu anlayalım (milyoner mi? milyarder mi? kazancına göre mal varlığı değil.) sonra sana zengin bir erkek olarak cevap vereyim
Birkere bir Zengin erkeğine ayak uyduracaksın. Peki biz bu fakir ruhumuzla nasıl yapmayı düşünüyoruz? Yapamayız yani açık ve net. 😕😄
Sen onu zengin diye ayart o da seni başka şeyler için ayartsın
Cevap
30Cevap
Zengin erkeklerin çoğu ayartılmaz, ayartır. Parasını kime harcayacağına kendi karar verir. Her türlü hesap kitap işinde iyidir çünkü. Ayrıca paranoya da yapar. Çünkü gelenlerin çoğu paraya gelir kendine değil.
Safsa zor değil ama saf değilse işini görür atar seni. Zenginler bana hep ukala ve hain gelmiştir. Paranın getirdiği özellikler sanırım.
O seni ayartır, harcar. Sonra kürdanla dişinin arasındaki atık gibi piiuuvv fırlatır.
Zeki bir zenginse gözü açiksa ayartamazsin kolay kolay da evlenmez zaten. Aptalin tekiyse baba parasiyla yasayan biriyse bir iki gulumsemene bakar cazibeni iyi kullanabiliyorsan
En kolay zengin erkeği ayartmaktır. Silahlarına güveniyorsan taaruza geçebilirsin
Bu niyetle yaklaşırsan baştan kaybetmişsin demektir
olmayan beynıne senın zengın adam kullanır atar seven adam el ustunde tutar... zegınlerde severde uzun süreli olurmu bılmem
zor değil kalktığında arar zker inince dönüp yatar. En fazla bıkana kadar devam eder. Onlar da bilir senin gibilerin ne pislik olduğunu.
Ben mesela çoğu insana göre durumum cok iyi ama her kızla takılıyorum neden bilmiyorum
Üstadım filmlere anlatıldığı gibi malumunuzun boyu eli öpülecek kadar uzun mu :/
zor degıl :) zengınler cok salak dusunmek parayla degıl ama :) anlamıyorum
Evet baya salagiz
Ayarttığını sanarsın ツ
inan ki ondan kolayı yoktur
Yo kolay ama s. ker birakir seni 😁😂
zor değil bence sana bağlı
bir dene bakalım ayarta bilceniz mi beni :D
Yaklaşmasını bilirsen çok kolay
çok kolay değil ama kıza bağlı
Tek gecelik olursun sen
kolay ama sende zenginsen
kolay güzel ve cilveli olman lazım
Zor değilde aynı ortama girmen sıkıntıç
Kolay vucudunu ser ayart
zordur
Senin için imkansız
Zor.
biraz.
zordur...
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar