Erkekler için güzel kadın algısı sabittir güzel bi kadını her erkek ister, bizde öyle bi algı yok illa çok yakışıklı diye hepimizin beğeneceği anlamını ifade etmiyor o sebepten kadınlar için seçici diyorlar
Anket yap mesela zeki ve çirkin kadın mı yoksa zekâsız ve güzel kadın mı diye. 100 erkek yanıtlasa emin ol en az 70 tanesi zekâsız ve güzel kadını seçee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yahu bir erkek paylaşıyorsun hiçbir kadın bunu reddetmez diyorsun böyle bir saçmalık doğru olabilir mi sence tabi ki reddeden olur olacak da
Kadınların söylediği şeyleri ciddiye alma çoğu dürüst değil
ben kadınların söylediklerine bakmıyorum beyni olan bilir bir erkeği illa tüm kadınların beğenmeyeceğini
Sen şimdi inanıyor musun şurada yakışıklı erkeği reddederim diyen kızlara?
Onlar laf konuşur anca reelde yaptığı şeyler daha farklı
evet reddeden olacak tabi olum şaka mısın sen mk bir erkegi hicbir kızın reddetmeyeceğini nasıl düşünebiliyorsun
ben onların konuştuklarıyla İLGİLENMİYORUM aynı şey erkekler için de gecerli
bir kız çok güzel diye tüm erkekler reddetmeyeck mi oluyo hayır
Yakışıklı olmayan erkeği reddederler yakışıklı erkeği reddedemezler
genel olarak böyle olabilir ama hepsi öyle değil kaldı ki kime göre yakışıklı kime göre degil herkesin zevki farklı
senin yakışıklı dediğini başkası çirkin bulabilir
İlk izlenim önemlidir üslubu düzgün değilse ve konuşmasını bilmiyorsa red edilir.
Zenginse edilemez *
Ama
Paragöz bir kadın değilim ve zaten işim gücüm mesleğim yerinde haliyle parasının olması benim için kriter olamaz.
He aynen sende para var diye parasız adama bakcan dimi sjsjsjs
At gözlüklerini çıkart öyle konuşalım bence.
Yav hadi ablacım işine bak be paragöz değilmiş sjsjs
bunun neresi yakışıklı ya her renkli gözlüyü yakışıklı yaptınız memlekette
Renkli gözle alakası yok adamın tipi tam olmak istediğim kişi keşke bende böyle yakışıklı olsaydım
Abartılacak bi yakışıklılık göremedim
Buna bile tipsiz diyorsan turkiyede de erkekler ne yapsın o zaman snsjsnns
Yok ya Türk erkeklerini seviyorum ben kwpwşx
Ha seviyorsan sorun yok tamam jsjsjsjs
reddetmekle kalmaz *mina bile koyar
Yav he
Kim kime koyar orası belli
la s2tir git ag aveli
Xamınakorumsenin
G. zekalıysa reddedilir
Zenginse reddedilmez
Noldu
Ne noldu sdjs
Zenginse de reddedilir mi buna bir şey diyemedin
Yorumunu görmedim. Zenginse çoğu para düşkünü kadın kabul eder. Parası olan kadın erkeğe bile ihtiyaç duymayabilir.
Eğlenir ama ciddi düşünmez
Kim
Ben ediyorum edilebilir
Teklif geliyor mu sana ki reddediyorsun
Gelmiyo olsa böyle cevap vermezdim
Erkekler için güzel kadın algısı sabittir güzel bi kadını her erkek ister, bizde öyle bi algı yok illa çok yakışıklı diye hepimizin beğeneceği anlamını ifade etmiyor o sebepten kadınlar için seçici diyorlar
Seçicisiniz zaten hiç sevgilisi olmayan ve bakir erkek çok var yıl 2023 olmasına rağmen
Aga ne çabuk kabullendin sjsj j
Kabullendim ama bu durum hoşuma gitmiyor
Biz nasıl tipe önem veriyorsak sizde vermelisiniz bence
Tercihlerimiz değişik bizim kimisi zekaya, paraya, boyuna düşüyor
Genelde paraya düşüyorsunuz biz ise kalça meme bacağa falan
Kadının bize bedeni hariç başka verebileceği bir şey yok ki o yüzden fiziği iyi güzel olan kadın tabi ki 10 -0 önde olur diğer hemcinslerinden
Ee bu zekayı kullanmayan erkek itemi oluyor
Alakası yok biz size para verebiliriz koruyup kollarız ama sizin bize bedeniniz hariç ne faydanız var ? Varsa söyle bl
Taam sen kadınları sadece bedensel değerlendir, ötesini tartışmaya gerek görmüyorum
Sende parasal değerlendir vücudunuz çekici işte bizim gibi düz değil ne yapalım bedensel olarak görüyoruz
Kendi adına konuşabilirsin genelleme yapmana gerek yok çünkü aşırı güzel bile olsa aptal bi kadına tahammül edemeyecek erkekte çok
Çok olduğunu sanmıyorum ama illa ki olur
Anket yap mesela zeki ve çirkin kadın mı yoksa zekâsız ve güzel kadın mı diye. 100 erkek yanıtlasa emin ol en az 70 tanesi zekâsız ve güzel kadını seçee
Seçer
Ben onu yaptım vaktinde ya çoğu zekası olan kadın dediydi
Evet ama zengn birini edemez
Her kadın bunu sevmez ama beğeni önemli.
ederdim tipim değil
O sana bakacak sanki de
bakmasın lan o kim
Sen kimsin mala bak ya
mal anandır bak işine
Ananı xsikerim
ben ederim tipim değil
O adam için de sen çok onun tipisin sanki
karakteri boşsa emin ol yakisiklik falan farketmio
Zengin erkek için de bunu diyebilir misin?
kesinlikle
Zengin erkeği reddetmez ki kızlar ☹
emin ol umrumda değil
Ya bak demin niye öyle demiyordun
ne zaman
Reddederim dedin ama şimdi işi dalgaya vuruyorsun
canım ciddi yazdım