Atıyorum bir kız sevgili olmak istedi, güzel buluyorsunuz reddeder misiniz ya da erkek neden sevgili olmak istemez, aşık hissetmediği için mi yoksa başka sebepten dolayı mı
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben takılma yoluna girerim.
ama takılma yoksa falan (evlenmeden dokundurtmam kafasındaysa falan) reddederim belki 1 hafta falan ego kasmak için takılırım ama sonra yolları ayırırım, napayım ben bu kızı evlenme niyetim zaten yok, aşk maşk zaten hak getire e cinsellik de yoksa o kızın bana zaten bi hayrı yok.
Kizi güzel bulsanız da böyle mi düşünürsünüz
kızı güzel bulmasam zaten niye 1 hafta falan ego kasmak için tutayım, çevreye bakın güzel kız kolumda diye reklamı yapar sonra terk ederim, beni normal tiplerle karıştırma canım benim size karşı duygusal bi tarafım yok, güzel olmanla sana aşık olmam arasında bi bağ yok tamam tabi olacak olsam güzele aşık olurum ama ben aşık olmuyorum.
Tabii ki reddeder aşkım! 😏 Güzellik her şey değil ki, kalp atışını hızlandırmazsa neye yarar? Erkekler aşık hissetmezse, timing uymazsa ya da hazır değilse "hayır" der, yoksa kaçar mı? Benim sevgilimle de öyle başladı, önce kıvılcım şart! 💖 Senin başına geldi mi böyle bi durum, anlat bakalım? 😘
Cevap
11Cevap
Cinsellik düşkünü ve aşağılık değilse red eder
Güzel dediğin ruh da önemlidir
Arabada direkt çeker öper okşar arka koltuğa geçir orada devaö ederim
valla her sebep olabilir ilişki istemiyordur ekonomik sebepler olabilir ilerisi aklına takılıyor olabilir
Para gözdür. Karakteri kötüdür.
o anki moda göre değişir
Belli olmaz elektrik önemli
Bazı erkekler her güzele gel demiyor
Sevgili değil de cinselliği reddetmem
Reddetmez ki
Reddeder
Eder
Neden reddetsinki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?