Kocam sehir disina gidiyor uygunsuz sey var cantasinda ne yapmaliyim yarin sabah gidecek ne tepki vereyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇantasında prezervatif taşıyor olması, başkalarıyla ilişki yaşadığını gösteriyor. Diğer türlü olsa evde bırakırdı yanında taşımazdi... Bunu öğrenip kanıtlamaya bak bile bile ihanete göz yumma.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece fotoğraf cekebildim
- +1 yıl
Bulduğun şeyin kanitina ihtiyacın yok☺️ eşinin ihanetini kanıtla. Onunla mutlaka konuş bir anda sor verdiği tepkiden anlarsın , büyük ihtimalle panik yapacak
Soran+1 yılBir ara konusup ses kaydi alacagim henüz hazir değilim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılFotoğrafını çek ve göster, bu ne demek oluyor de. Büyük ihtimal seni ikna etmeye çalışacak, aslında öyle değil şöyleydi falan diye. Sakın alttan alma, yanlışını yüzüne vur ve kendini düzeltmediği takdirde bu ilişkinin biteceğinden bahset.
Üstelik yeni evli bir çiftmişsiniz, bu ne acele? Aldatacaksan neden evlendin hani? Eşini anlamakta zorlanıyorum lakin sen de ona yeterli cinsel hayatı yaşat, yoksa böyle pis işlere bulaşıyorlar. 🙄027 Yorumla
Soran+1 yılBenlik degilmis benden onceki hayatina ozeniyor
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden niye tanimadin hiç kızim ya :(
Soran+1 yıl2 ay oncesine kadar örnek cifttik
Soran+1 yılBenle birlikte o hayatindan kopmustu
Soran+1 yılSosyal aglarda birileriyle tanisip konusup yeniden basladi
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım genelde degismiyorlar ya maalesef bir sureligine ara veriyorlar dikkat et kendien canim
Peki bosanacak misin :(
Soran+1 yılO istiyordu zaten ben de anlayisla karsilayacagim
Soran+1 yılKotu ayrilmak istemiyorum onu seviyorum yine de herseye ragmen
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani seni aldatmasına izin mi vereceksin yoksa bu seferlik mi affedeceksin? Tavrını koymazsan ileride çok üzülürsün dikkat et aman
Soran+1 yılYasananlari silip atamam bana olan sevgisi beni goklere cikartmisti
Soran+1 yılİzin vereceğim kendime yeni bir hayat hazirlayana kadar
Soran+1 yılUzun sürmez zaten o benimle konusmustu ayrilmak istedigini
Cevap sahibi+1 yılAma seni aldatıyor, böyle her şeye göz yumarsan dahasını da yapar. Seven sevdiğini incitecek davranista bulunmamalidir. Madem seni seviyor bunu yapmamaliydi ama bir seferlige mahsus affedebilirsin yine de taveini koy, tekrarlanir yoksa.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım ayrilacaksiniz yani. Hakkinda hayirlisi kardesim ya dikkat et
Soran+1 yılTavrimi koyabilecek gücüm yok degisir diye bekledim 2 aydir ben hissediyordum cok konusmayi denedim olmadi
Soran+1 yılO da beni mutsuz etmek istemedigi icin bosanmak istemisti zaten acik acik soylemisti
Cevap sahibi+1 yılÜzücü 😢 benim başıma gelse öfkelenirdim galiba
Cevap sahibi+1 yılEe baştan evlenmeyecekti ama..
Soran+1 yılBen inanamıyorum bu yasadiklarima ne hissedecegimi bile bilmiyorum
Soran+1 yılEvet ona soyledim o da acele ettiginin farkında o istedi bir de
Soran+1 yılUzuluyorum sadece yapacak bir sey yok
Soran+1 yılBana kendin icin yasa dedi
Soran+1 yılBeni de uzmek istemiyor ben zorluyorum sanirim
Soran+1 yılBunu anladım yasadiklarimdan artik kendime sarilma vakti
Soran+1 yılYazmadi bile nerede olduğunu vazgecmemi istiyor ondan
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı ya
Soran+1 yılAynen ben de öyle düşünüyorum zaten böyle dusunmesem delirirdim sanırım
Belliki seni aldatıyor. Böyle bir evliliği sürdürmenin gereği yok. Resimlerini çek, kanıt topla. Çocuğunda yoksa aç boşanma davasını, tazminat davasını.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil kanit toplayacagim sehir disinda
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen korunduğun halde o ürünü bulmuş olman talihsizlik. Son kullanma tarihi yazıyorsa üzerinde ona bakabilirsin belki çok eskiden kalmada olabilir. Aslında sana olan ilgi ve cinsel isteğindende az çok anlarsın diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYazmiyor ama yrni almis belli ki evde boyle bir sey yoktu
Soran+1 yıl1 yil olmadi evleneli
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
66Cevap
Bahsettiğiniz prezervatif ise ambalajı açmadan tam ortasına iğne batırıp prezervatifi deliniz. Sizinle kullanırsa zaten delik olduğunu bileceksiniz bir bahane ile değiştirmesini sağlarsınız. Başkasıyla kullanırsa zaten işler sarpa sarar, çekirdek kola alır yediği hurmalarin nasıl tirmaladigini izlersiniz.
25 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılBoyle bir sey yapip onun hayatını mahvedemem amacim öç almak degil isteklerini karsilayabilmek maddi ve manevi kayiplarimi giderip
Soran+1 yılBu kotuluk isteyecegim en son sey ben ona kiyamam yine de seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yeni evli de olsaniz biseyler bitmis artik. maesef baskasiyla/baskalariyla birliktelik yasiyor belli ki. zaten bosanmak istiyorduysa durduramazsiniz ki. surecte aldatilirsaniz kanit toplamaya bakin derim. ama cocuk yok kanit yok yeni evlilik durumunda nafaka da zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılVerecek nafaka bosanmam o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizinle ilişkiye girerken kullanmayıp şimdide çantasından çıktıysa burada bir anormallik var size 3 aydır mutsuzum demiş mutsuz evliliklerde aldatmaya meyillidir sizde gizlice eşinizi takip etseniz ev gibi bir yere girdiği zamanda bassanız ondan sonrada boşanırsınız
11 Yorumla
Soran+1 yılSehir disina cikti kim bilir nerde su an orada kalacak bu aksam
+1 yılÇocuğunuz yoksa erkenden boşanın derim. Adam yanında taşıyorsa hazırlıklıysa ultra tecrübeli çapkındır.
Çocuğunuz yok ise kanıt toplayın aldatıldığınıza dair, nafaka alamazsanız da tazminat alın. Sonuçta evlilik birliğine ihanet var...
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Nedemek o sen daha saldırıya geçmedin mi dünyayı zehir et ona 🤣🤣
43 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim
Soran+1 yılBen seviyorum hala
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel anlamda onu mutlu edemiyorsan sadakatini şaşırmış olabilir.. cinsel anlamda nasıl durum
015 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi degil mutsuzum diyor ortada bir sey de yok beni de beğeniyor
- +1 yıl
ne olursa olsun evlisiniz ama aranizda mutlulugunuzu engelleyen birsey varsa evlilik terapisi iyi gelebilir buda olmazsa ayrilmanuz daha mantikli surundurup birbirinizi yipratmanin anlami yok..
Soran+1 yılTerapste sicak bakmiyor
- +1 yıl
Terapiste sıcak bakmıyorsa onun amacı bitirmek aranızda bellki uyuşmayan şeyler var seni aldatmayada başlamış bunun sonu sağlıklı görünmüyor..
Soran+1 yılHaklisin duzeltme hibi bir cabasi yok bana kabul ettirmeye çalışıyor
Soran+1 yılKabul edecegim yakinda os bulup ayaklarimin ustunde durunca
Soran+1 yılKendimi hic bu kadar degersiz hissetmemistim
- +1 yıl
Erkeklerin çoğunda var bu durum kendinde suç bulmaz suçu kadına yüklemeye çalışır bahaneler üretir ve bunun için ayrıldım ya da aldattım der halbuki karakteri bozuk.. karakteri düzgün olsa seni sahiplenir seni her anlamda yüreğinde taşırdı... evlilik sadece cinsellikten ibaret değil sonuçta.
Soran+1 yıl2 ayda nasil bu kadar degisti anlam veremiyorum cok duskundu bana
Soran+1 yılNe istediysem yapti bu zamana kadar ben de onun
- +1 yıl
İlişkiniz ne kadar zamandır devam ediyor ve nasıl evlendiniz biraz açmak istermisiniz hem rahatlar içinizi dökersiniz hemde bağlantı kurmaya çalışırız... isterseniz mesaj yolu ilede yazabilirsiniz ama istemezseniz buradan yazın... ayrıca kendinizi değersiz hissetmeyin değersiz olan karşınızdaki..
Soran+1 yılKendi baslatti iliskiyi sonra 1 yil sonra evlendik 2 yildir birbirimizin hayatindayiz
- +1 yıl
Belli ki hevesini aldı şimdide yan çizmeye başladı... böyleleri omurgasız oluyor önce seviyorum ölüyorum derler sonra bahanelerle uzaklaşmak isteler... kendi ayaklarının üzerinde durana kadar bu şekilde devam et sonra sonra tekmeyi basarsın zaten... başka türlü çekilmez böyleleri...
Soran+1 yılO kadar haklisin ki o da oyle dedi
Soran+1 yılHevesti gecti ayaklarinin ustunde dur ben oylr karar vereyim dedi
+1 yılSor çaktırmadan kaydına al onu konuştur resmini çek
Telefonuna bakabiliyorsan telefonuna bak19 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
- +1 yıl
Aldatılıyorsa yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Haklısın ya empati yapiyorumda çok kötü birsey ya
Soran+1 yılYapacagim bunu teşekkürler
- +1 yıl
Tabii ki çok kötü bir şey ya Allah kimseyi yaşatmasın
Ama zaten o demiş Ayrılmak istediğini de yani yeni evlenmişsiniz ne zaman anlaşamadınizda ne zaman ayrılmaya kalktınız çok tuhaf
Kıyafetlerine de bakabilirsin çaktırmadan
Başka bir şey de bulabilirsin belki yani - +1 yıl
Rica ederim ne demek
Soran+1 yılSorunumuz inan yok tartismiyoruz bile
- +1 yıl
O zaman yaptığı çok saçma ol macera arıyor
- +1 yıl
O zaman o macera arıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUygunsuz ürün ne? Vibratör mü buldun, şişme vajina mı, son kullanma tarihi geçmiş içecek mi, akp rozeti mi?
00 Yorumla
+1 yılne olduguna baglı
prezervatif falansa aldatıyor koy kapının önune gıtsın01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan var
Bekle kanit topla, mesajlarına falan bak, şimdi hiçbir şey yapamazsın ancak tartışırşın
017 Yorumla
Soran+1 yılSifresi var telefonda
Soran+1 yılZaten sifresini degistirdiginde analamistim birseyler oldugunu hissettim
Soran+1 yılYok acikca tek gitti is gezisi filan demedi zaten bosanmak istiyordu
Soran+1 yılKendine bakim vs yapti oyle gitti
Soran+1 yılBelliydi ama yapmaz diyordum
Soran+1 yılYapacaginin sinyalini vermis ben anlamak istememisim
Soran+1 yılCalismiyorum yeni evliyim evlenmeden once calisiyordum cocuk yok
Soran+1 yılBosanacagim cevremdeki insanlara malzeme vermeden kendi ayaklarimin ustunde durdugumu gostermeliyim once
Soran+1 yılParasal olarak yardim etsin bir sey istemiyorum ondan
Soran+1 yılEvet görecek o
+1 yılseni aldatıyor olabilir kimlerle gidiyormuş şehir dışına sor bi
012 Yorumla
Soran+1 yılSoylemedi yalniz kalacagim dedi
- +1 yıl
yalnız kalıcaksa sen de git bence nie uygunsuz şeyler alıo
Soran+1 yılGoturmedi beni
- +1 yıl
tek başına gidiyor + uygunsuz şeyler çıkıyor kesin seni aldatıyor bence kocana sahip çık o yelloza bırakma
Soran+1 yılGitti ki ne yapabilirim
Soran+1 yılBana yazmiyor bile surdayim diye
- +1 yıl
peşinden gitseydin keşke trol sorudur umarım yoksa vay haliba
- +1 yıl
haline*
Soran+1 yılNasil gideyim onu takip ettigimi anlardi
- +1 yıl
anlarsa diceksin böyle bir iey buldum açıkla diye normalde yanında olmayan nir şeyi Allah havele mi yapcak onu
- +1 yıl
aynn valla
+1 yılNeden direkt konuşmuyorsunuz iletişim de bir seçenek
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten bosanalim dedi bana birkac hafta once ben istemedim sevdiğim için
- +1 yıl
Kafasına koyduyu kararları var anlaşılan vazgeçirmek zordur ama seviyorsanız pes etmeyin
Soran+1 yılGunlerce agladim o daha da ileri gitti
Soran+1 yılKeske bastan kabul etseydim 2 aydir ne çekiyorum bilseniz yeni evliyim laf soz olacak bir ton
Soran+1 yılCevremdekiler dul damgasi vuracak bana
- +1 yıl
Bu hayatta boşanmak da bir yaşam koşulu kalitenizi kaybetmektense kendinize gelin ve ayaklarınız üzerinde durun siz kendiniz için değerlisiniz sevdikleriniz için gururunuz ve kendinize saygınız olsun gidin ve siz dava açın insanları dinlemek sizi geriye çeker siz önünüze bakın.
Soran+1 yılHaklisiniz tek yasamak istiyorum artık ama ailem izin vermeyecek biliyorum baski yapacaklar laf soz olur diye
- +1 yıl
Evet yargılayan ilk kapı aileniz olabilir lakin onlara bile ezilmeyin unutmayın siz izin vermedikçe kimse sizi yıkamaz kendi iplerinizi tutun ve yok alın
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılTepki vermene gerek yok. Çünkü sana elli tane bahane bulup seni haksız çıkaracak. Beline kuvvet deyip uğurla belki kendinden utanır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılürün ne prezervatifmi? ohooo geç kalmışsınız bence de karar sizin kolayı seçin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl sakin kalabildin böyle. Ben olsam bulduğum anda kafasında paralardım evi başına yıkardım
016 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç aydir telefonda birileriyle konuşuyordu cok agladim yiprandim konusmaya calistim ama dinlemedi kafasina koymus
Soran+1 yılBosanalim dedi beni istemediğini söyledi ben istemedim duzelir diye bekledim
Soran+1 yılBuyu yaptiklarini bile dusundum cok guzel giden bir evliligimiz vardi çünkü
Cevap sahibi+1 yılAblacım sen neler diyorsun 🤦🏻♀️ O iş bitmiş zaten bırak boşa ne hali varsa görsün sana yazık değil mi sende hayatına bakarsın nasıl hala onunla kalabiliyorsun gidecek yerin mi yok?
Soran+1 yılEvet yok maalesef
Soran+1 yılCalismiyorum da
Soran+1 yılBenim hayatimi aldi
Cevap sahibi+1 yılO zaman en yakın zamanda kendine iş bulmalısın para biriktirip kendi düzenini yavaş yavaş kur. o adama da de ki boşanalım. Boşanma olana kadar eve gelmesin sende o arada düzenini kur…. Biliyorum söylemesi kolay bunlar zor şeyler ama sana verebileceğim tek tavsiye bu. O adamla ömrünü çürütme o şeyinin keyfine bakarken sen evde onu bekleme
Cevap sahibi+1 yılhem zina davası açarsan iyi bir tazminat alırsın
Soran+1 yıl2-3 aydir bosuna kendimi yipratmisim zaten bitti bende de
Soran+1 yılZina davasi acarsam kizar su an parasal olarak destegine ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılEmin ol senin affedeceğini ve ona muhtaç olduğunu bildiği için tepene çıkmış. Sen boşanacağını ve donuna kadar nasıl alacağını bi söyle ona bak nasıl yusuf yusuf oluyor 🙂
Soran+1 yılSevdigim icin kopamamistim simdi anladim o bana teklif etti istemedim evi ustune vereceğim dedi
Cevap sahibi+1 yılTamam işte süper teklif. evin olduktan sonra çalışır kendine bakarsın… Hakkınıxda hayırlısı olsun
Soran+1 yılEvet is bulayim sonra kabul edeceğim zaten
Soran+1 yılTeklifi degismezse simdi baska kadinla plan yaparsa bilmiyorum
O şeyin fotoğrafını çek kocanla bununla ilgili konuş ses kaydı al kocanın telefonunu karıştır bir kandınla mesajı varsa diye boşanmada yardımcı olur ama alttan alma çünkü yapan birdaha yapıyor sen yıpranırsın onlara bişey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapacağım zamana ihtiyacım var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki önceden vardı öyle kaldı unuttu adam hemen kötü düşünme yeni evli bi insan neden böyle bir şey yapsın
05 Yorumla
Soran+1 yılÇantayı ben verdim ici bostu
Soran+1 yılBakacagimi dusunmedi
- +1 yıl
Valla ne desem bilemedim üzüldüm
Soran+1 yılOyle duzgun bir insan ki dışarıdan
- +1 yıl
Dışarıdan baktığın zaman hepimiz düzgünüz ama
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTepki verme, Adam Şehir dışında gerekli olur ya da ihtiyaç halinde kullanacaktır.
İhtiyacını onu kullanmadan mı Gidersin?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenımkı de condom bulmustu cuzdanda gercekten de savasta kullanmak ıcn tasıodm
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılE yanı ılla ki eğlenmek ıcn tasıodm
+1 yılYaşınız kaç ve çocuğunuz var mi bilmiyorum. Öncelikle eşinizle neden yaptığı konusunda konuşmalısınız. Konuştuktan sonra ne yaparsanız yapın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusamadim ben utandım onun adina
+1 yılPrezervatif mi uygunsuz dediğiniz eğer öyleyse boşanın
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kuzum hesap sor ona ondan sonra da boşanma davası aç bir yapan bir daha yapar güvenme dediklerine şerefsiz ya
Soran+1 yılCok kötüyüm
Soran+1 yılNasil yakalarim sehir disina gidiyor
- +1 yıl
Şimdi mi gidiyor
Soran+1 yılUyuyor sabah gidecek
Soran+1 yılCantadini hazirladi oylesine baktim kondom var normalde kullanmiyor ben korunuyordum
Soran+1 yılBurada yeniyim nasil olacak
Bir arkadaşım da cüzdanında prezervatif yakalamıştı karısına
010 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu sonra bosandi mi
Soran+1 yılYani kabul mu etti aldatmayı
Soran+1 yılBenimli yalvarmaz zaten bosanalim demisti
Soran+1 yılYok maalesef evdeyim ben o cikti sabah şehir dışında
+1 yılYanında bende yokum ne yapacaksın bunu diyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyemedim
Kondom dur yüksek ihtimal. Seninle ilişkiye girmeyi kestimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılZorla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen dövüşüyorsun olan vatandaşa oluyor vatandaşa patlıyor sonra. 😅
00 Yorumlaprezervatıfmı tepkını ver tabıkı bakalım ne dıcek.. normalde olmamalı bakalım ne uydurcak
044 Yorumla
Soran+1 yılBosanalim diyecek
Soran+1 yılDemez zaten mutlu degilim bosanalim dedi bana 3 aydir mutsuzmus
Soran+1 yılTam tersi ona bir seyler oldu biranda
Soran+1 yılBeni begeniyor ama evlilige uygun degilmis
Soran+1 yıl1 yil da olmadi
Soran+1 yılBeni deniyor olamaz yeni almis bu urunu
- +1 yıl
evlılıge kendı uygun deılmıs aklı nerdeymıs evlenırken ısterken hıcc sesını cıkarma o neyaparsa sende bellı etmede kendınde yasa tek taraflı olmaz bu ısler o gunu yasıcak sen pusup oturcaksın catır catır parasını harca acıma bırıktır ya da kendıne bıseyler yapmanlazım sevgılıde yap ondan cacık olmaz
Soran+1 yılHaklisin ben calismiyorum bir de
Soran+1 yılBeni calistirmadi artik calis diyor
Soran+1 yılİntikam almak istiyorum yasttiklari icin
Soran+1 yılOnun yaptigini yapmayacagim ona ama parasini istiyorum
Soran+1 yılZaten tel sifresini degistirmisti
Soran+1 yılZaten mesajlasiyordu
Soran+1 yılAnlamistim bana bunu nasil yapar gerçekten inanamıyorum
Soran+1 yılSoz vermisti bana
Soran+1 yılMesaj atamiyorum susayim mi hesp mi sorayim
Soran+1 yılParayi baskalarina yedirecek yakinda
Soran+1 yılİki arada bir derede kaldim gerçekten
Soran+1 yılAma kesinlikle aldatmam
Soran+1 yılAnnesine soylemeliyim peki
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılKendi aileme belli edeyim mi peki
Soran+1 yılTmmdir
Soran+1 yılUmarim cok para harcıyorum diye sorun yapmaz
Soran+1 yılBeni cok begeniyor ama aldatıyor
Soran+1 yılDile getiriyor
Soran+1 yılBenlik bir problem yok zaten
Soran+1 yılSimdi ben beni aldatmasina goz mu yumayim ilk defa bensiz gidiyor
Soran+1 yılZaten aldattigini dusunuyordum bir suredir online
Soran+1 yılGitti hiç bir sey demedim
Ne yakaladin kirbacmi nedir arkadas kime göre neye göre uygunsuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Kondom mu yakaladın ne yakaladin
117 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAldatacak beni be yapacağım
Soran+1 yılNe yapayım peki
Soran+1 yıl😢
Soran+1 yılFotografini mi cekeyim
- +1 yıl
@gonegirl_ hayır tabiki de donuna kadar alamaz eşitlik diye bişey var yüzsüz
Soran+1 yılCok kotuyum su an
Soran+1 yılBen ona her sey verdim o baska yerde mutluluk aramaya gidiyor
- +1 yıl
@gonegirl_ kadın aldatsa donunu verecek mi acaba
Soran+1 yılBen ne haldeyim sen nasil yorumlar yapıyorsun
+1 yılGaliba kondom bulmusun ver tepkini geç olmadan
02 Yorumla
Soran+1 yılVeremedim
- +1 yıl
Eee nolacak şimdi
+1 yılNe var bun da ben arabam da bir paket taşıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
Soran+1 yılNeden tasiuon
- +1 yıl
Evet evliyim denk geliyo lazım oluyorr💪🤣
+1 yılyanlışlıkla mı girmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılSoramadım once aldim cantasindan sonra geri koydum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılYedir o ürünü ona derim..
02 Yorumla
Soran+1 yılBosanalim dedi bana gecenlerde
- +1 yıl
Bir dakika durmam..
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Sal gitsin keyfine baksın adam
02 Yorumla
Soran+1 yılSaldim zaten artik umrumda değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif vardır ne olacak başka
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet normalde kullanmiyor nereden almis hazirlamis her seyi onceden
- +1 yıl
Alıyın hazırlıyon sakla bari gösterme
Soran+1 yılCantasina atmis elimi attım oylesine buldum
Soran+1 yılCantayi diger odaya birakmis beni uyudu sanip
- +1 yıl
Hmm vay uyanık vay yaptıgı yanliş
uygunsuz derken ne var?
03 Yorumla
Soran+1 yılPrez..
Soran+1 yılBu noktadan sonra bitti benim icin hesap sorsam ne olacak yanlis adammis
Tut kopar şeref yoksunu herif
018 Yorumla
Soran+1 yılSevdigimden bir sey diyemedim
Soran+1 yılKendimi toparlamaya çalışacağım
Soran+1 yılSonra zaten bitecek
Soran+1 yılCocugum yok
Soran+1 yılMutlu oldugumu soylemiyorum bir is bulup ayaklarimin ustunde durup kendime gelene dek bu sekilde
Soran+1 yılO kadar yiprattim ki kendimi duzelir diye simdi anladim kesinlikle duzelmeyecegini aglamadim bile bu olaya bitti cunku dakika basi aglayan ben simdi ne yapacagima odaklaniyorum umrumda degil artik kendi kaybetti
Soran+1 yılHic basima gelmez sandim o kadar cabuk geldi ki yeni evliyiz bir de
Soran+1 yılO kadar guveniyordum ki ona yanlis yaptigimi bu olaydan sonra anladim
Soran+1 yılBen de hala merak ediyorum ne yapıyor diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir nden olmasin?
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. erkeklerden nefret ediyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleydim o karsima cikana dek sonra gordum günümü
Soran+1 yılYapman gereken kimseye kendinden fazla değer vermemen
Soran+1 yılBu bana ders oldu yeniden toparlanm zaman alacak
Soran+1 yılAilem baski yapmazsa cabuk toparlarım
Soran+1 yıl30
Soran+1 yılBaski yapiyor millet ne der diye
+1 yılNe verirsen ver demek ki yapıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Gelirmisin birsey soracağım
Soran+1 yılTabiki sor
- +1 yıl
Tkpp gelirmisin
Soran+1 yılGeldim
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılO şeyi al bence çantasından soramazda
08 Yorumla
Soran+1 yılAldim geri koydum orada alir cok zor degil koymus kafai
- +1 yıl
orada birine dürtecek belli
Soran+1 yılAynen zaten telefon elinden dusmuyor
- +1 yıl
Sn ilgi göstermiyor olabilir misin
Soran+1 yılFazlasiyla gösteriyorum
Soran+1 yılHatta o yalniz kalmak istiyor
Soran+1 yılBaska dunyada yasiyor resmen
- +1 yıl
Yzr msn bana
Ona göre uygundur niye öyle düşünüyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılİlk defa sehir disina tek gidiyor
Soran+1 yılNereye gittigini bilmiyorum
Soran+1 yılYalniz takılacakmis
Soran+1 yılBiliyorum buralarda yapamaz
Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Hajayyy arkadaşimda cüzdanında yakalamış kocasinin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapti peki
+1 yılcinsel hayatınız kötüyse aldatır bu kaçınılmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılDegildi ama keyif almiyordu o
- +1 yıl
O zaman aldatıyor
Soran+1 yılYeni evliyiz
- +1 yıl
O zaman bilmiyorum yeniyse niye kötü
+1 yılO ürünü al kendin için kullan.
04 Yorumla
Soran+1 yılAlamadim
- +1 yıl
O uygunsuz şeyi alıp kendin kullan
Soran+1 yılGitti alamadim simdi ne yapıyor bilmiyorum
- +1 yıl
Kullanıyordur
+1 yılUygunsuz ürün ne ola ki
04 Yorumla- +1 yıl
Ulan anlamıyorum evli adam nasıl olurda aldatır. Benim sevgilim olsa, sokakta ki kızların yüzüne bakmam. Adam aldatmış gül gibi eşini
Soran+1 yılBana cok guzelsin diyor hala
Soran+1 yılBegeniyorsan neden
- +1 yıl
Konuşalım mı seninle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılboşanacaksın ablacım aldatıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama zamana ihtiyacım var
- +1 yıl
sizin için en hayırlısı neyse o olsun kocanız yakaladığınız ürünle ilgili bir bahane bulacaktır inanmamalısınız kesinlikle
Uygunsuz şey ne ya
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin kullandığı urun
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişi olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi onu şişir ve onun ağzına tıka
24 Yorumla
Soran+1 yılCok kötüyüm su an lütfen yardim edin bana
Soran+1 yılAllah askina biti akil versin
Cevap sahibi+1 yılKız napcan s! c ağzına kavga çıkar
- +1 yıl
Konuşmaya bak mcncnxj
+1 yılUygunsuz üründen kastın ney.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi uygunsuz şey adı ne o şeyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılUygunsuz şey ne
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sende kullanmadığı bir ürün mü?
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle bu da ne de
00 Yorumla
+1 yılgitmeden şeyini kesebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yolda canın sıkılmasın diye mi aldın canım de
00 Yorumla sırtını sıvazla kocan iş peşinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Öldür ve namusunu temizle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılUygunsuz ürün derken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldenk getırse saplıcak demekkı
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten tel sifresini degistirmisti
Cevap sahibi+1 yılayrılın madem
Soran+1 yılKolay degil
Cevap sahibi+1 yılbosaltmıyo musun adamı
Soran+1 yılBosalamiyordu bir suredir
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın çantasında uygunsuz ürün yakaladım, ne tepki vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler