Kaynanam evimdeki eşyayı çantasına koyup almış, sizce tepkim doğru mu?

Kaynanam ve kızı çarşambadan beri bizde kalıyor. Evde kaldıkları süre boyunca her şeylerini ben yaptım. Bugün dışarı çıktılar, ben de evde yemek hazırladım. Bir dakika oturmadım bugün yeminle ve bu çarşamba gününden beri böyle. Akşam çay istiyor yapıyorum servis ediyorum bardağı boşalıyor hemen dolduruyorum ( evim amerikan mutfak hani kendisi bir gram kalkıp almaz)

kahvlatıya bile yardım etmez. Kızı için aynı şeyi diyemem o sorar eder. Sabah kalkar kahvaltı eder o da zaten yalandan yemek de yemez. Evde asla durmaz gezer tozar ve çocuk gibi yemek saati gelir.
yemek yer yine asla yardımı dokunmaz paşalar gibi oturur.
bende böyle bir yerde olsam kalırım hiç gitmem zaten.

Neyse bugün de 15.30 gibi kızını da alıp gitti bende evde bir koku fark ettim, bende daha onlar gelmeden 1 gün önce prize takılan Air eick kokulardan almıştım. Sonra odaya gittim Air Wick’in başlığının kaybolduğunu anladım. Koku kısmı var prize takılan yeri yoktu.
kilere girdim kaynanamın da çantası oradaydı baktım aynı koku çantadan da geliyor neyse normalde yapmam ama bir hışımla kaynanamın çantasını açtım baktım ki başlığını almış çantasına atmış. Odadan alıp hırsız gibi çantasına koymuş.

Ben de akşam çantasından aldım ve oturma odasında prize taktım. Eve gelince görünce bozuntuya vermemeye çalıştı ama anladı. Ben de doğal olarak surat yaptım. O da akşam hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor ama ben çok kırıldım. Üstüne de laf soktum ağır mı kokuyor sence falan yaptım bana da bir diyor ki nerden aldın bende bilmem ne marketten aldım sana da alayım dedim. Sustu hemen.

Kaynanam evimdeki eşyayı çantasına koyup almış, sizce tepkim doğru mu?