Eski hatalarım canımı bağladı?

arkadaslar simdi cok kotu bi durumla karsı karsıya kaldım oyuzden yardımınıza ihtiyacım var lütfen mantıklı seyler soyleyin. bundan bir sene once sporcuydum voleybol branşında ciddi başarılı bir oyuncu olarak oynuyodum. ta ki hayatima birisi girene kadar. hayatima girdi eski neşemi kaybettirdi sporu bıraktırdı ve herşeyimi bütünüyle kısıtladı değiştirmeye çalıştı ve değiştirdi de. çok peşimden koştuğu için kabul ettim yoksa etmiyodum. herneyse. iliski icindeykende cok seyden kısıtladıgı icin gizli gizli yaptım. evet. arkadaslarımla gezdirmedi gizli gizli gittim gezdim kavga ettik aksamına barıstık. bu durumu cok kez yasadık. kısıtlanmaya gelemiyorum. okulumu bıraktırdı voleybolumu bıraktırdı ve çok şey yaptı. beni değiştirmek için elinden geleni ardına koymadı. bende ilişki içinde bunaldığım için daha önce çok kez engelleyip ayrıldım sayısız. cünkü ilerlemiyodu ve ben voleybol oynamayı aşıır seviyodum çok şeyi elimden almıştı basbaya beni asosyal biri yapmaya calısmıstı en yakın arkadaşımla bile küstürmüştü beni bunları her soyledigimde de ben senin iyiligin icin yaptım neyaptıysam gibisinden sözler söylüyor artik napıcamı bilmiyorum. voleybola geri dönmek istiyorum. ama antrenörümü yarı yolda bıraktıgım için, bana kac kere dönmem için mesajlar yazdığında istemedigimi söyledigim icin, ve o cocuk onu bıraktığımı ve hayatıma birisi için neler yaptıgımı bildigi icin, her seyi ogrendiginde bana benim artık senin gibi bi kızım yok mesajı yazdığı için dönmeye cesaret edemiyorum. cocuguda seviyorum ama benimde kendime ait bi yasantım olmalıydı ve o bunu elimden almamalıydı diye düsünüyorum daha ayrılmadık aramız bozuk bu konulardan dolayı. ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok lütfen yardımcı olun. 🥺
Eski hatalarım canımı bağladı?