arkadaslar simdi cok kotu bi durumla karsı karsıya kaldım oyuzden yardımınıza ihtiyacım var lütfen mantıklı seyler soyleyin. bundan bir sene once sporcuydum voleybol branşında ciddi başarılı bir oyuncu olarak oynuyodum. ta ki hayatima birisi girene kadar. hayatima girdi eski neşemi kaybettirdi sporu bıraktırdı ve herşeyimi bütünüyle kısıtladı değiştirmeye çalıştı ve değiştirdi de. çok peşimden koştuğu için kabul ettim yoksa etmiyodum. herneyse. iliski icindeykende cok seyden kısıtladıgı icin gizli gizli yaptım. evet. arkadaslarımla gezdirmedi gizli gizli gittim gezdim kavga ettik aksamına barıstık. bu durumu cok kez yasadık. kısıtlanmaya gelemiyorum. okulumu bıraktırdı voleybolumu bıraktırdı ve çok şey yaptı. beni değiştirmek için elinden geleni ardına koymadı. bende ilişki içinde bunaldığım için daha önce çok kez engelleyip ayrıldım sayısız. cünkü ilerlemiyodu ve ben voleybol oynamayı aşıır seviyodum çok şeyi elimden almıştı basbaya beni asosyal biri yapmaya calısmıstı en yakın arkadaşımla bile küstürmüştü beni bunları her soyledigimde de ben senin iyiligin icin yaptım neyaptıysam gibisinden sözler söylüyor artik napıcamı bilmiyorum. voleybola geri dönmek istiyorum. ama antrenörümü yarı yolda bıraktıgım için, bana kac kere dönmem için mesajlar yazdığında istemedigimi söyledigim icin, ve o cocuk onu bıraktığımı ve hayatıma birisi için neler yaptıgımı bildigi icin, her seyi ogrendiginde bana benim artık senin gibi bi kızım yok mesajı yazdığı için dönmeye cesaret edemiyorum. cocuguda seviyorum ama benimde kendime ait bi yasantım olmalıydı ve o bunu elimden almamalıydı diye düsünüyorum daha ayrılmadık aramız bozuk bu konulardan dolayı. ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok lütfen yardımcı olun. 🥺
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaa aşkom bunu yapmaya değer miydi bi erkek için geleceğini ne hale getirmişsin ileride çokkk pişman olacaksın neden bunları yaptım diye ama hala geç değil ondan ayrılman için böyle insanların hayatımızda olmaya hakkı yok.
Seven insan sevdiğini ne yaparsa destekler geleceği için güzel şeyler düşünür ama bu senin geleceğini mahvetmiş yol yakınken dön
🥺🥺
Kıyamam sana ama dediğim gibi seni sevseydi sana bunları yapar mıydı bi düşün ya seven bir insan sevdiğine bakmaya kıyamaz bu arkadaşla bile görüştürmüyor. Üstüne üstlük gizli şeyler yaptım derken bile kötü bir şey beklemiştim sen arkadaşımla buluştum diyorsun bir insanın bu kadar kısıtlanmaya hakkı yok bebişim lütfen kendine gel bir an önce ayrıl ilk başta üzüleceksin ama işlerin yoluna girdiğinde anlayacaksın üzülmemen gerektiğini
Hocana geri dön kariyerin ve mutluluğun için ne yap ne et o şahsı da hayatından çıkar
tesekkür ederim iyi ki var boyle insanlar ama kendimi nasıl affettiricem
okadar üzülüyorum yaptıgım seyler icin hocam daha beni affediceginide sanmıyorum eski voleybol fotograflarımı görünce oturup aglıyorum kendi kendime ama bi yere kadar artık kendimi affetirmek ve dönmek istiyorum
Aşkom gidip açık açık konuş fazla ayrıntıya girmeden bazı şeyleri anlat inşallah anlar çok üzüldüm böyle bir şey yaşanmasına çünkü kızların kariyer yapmasına bayılıyorum göster gücünü sen başarırsın 💪🏼
Ayrıca üzülmek bir şey getirmez sana topla kendini ilk fırsatta voleybola yine yazıl ister o hoca olsun ister olmasın iyi yerlere gelirsin inşallah
insallah cok tesekkür ederim
Rica ederim bebiş 😘
Kendi kendine hayatını mahvetmişsin o kadar taviz vermen çok saçma
bunun zaten farkındayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sadece
O ne derse onu yap en iyisi iyice boka sarsın bari
ya hayır ya
Ne ettinse kendi kendine etmişsin ulan bi bana denk gelmiyor böyle her dediğimi yapacak kız
her dediğini yapmadım daha önce çok şey yaptım bende ona ama hepsi kısıtladığı içindi voleybol turnuvama şampiyonluk maçıma karabüğe göndermedi gizli gizli gittim giyme dedi gizli giydim ama her seferinde ortaya çıktı yaptığım keske hic yapmasaydım zaten Şu an tek düsündügüm voleybola nasıl dönmem gerektiği nasıl affettiricem kendimi 5-6 yıllık hocama
Önce o çocuğu terk edip sonrasında hocanın yanına git ve gerekirse ağla pişmanım de konuş onunla