Net açıklamam gerekirse şöyle. Sevgilimle evlerimiz karşı binalarda camdan tam denk gelmese de karşı karşıya görüyoruz birbirmizi. 4 senedir beraberiz. Ben ailemle yaşıyorum o da. Bizim alt kata yeni kiracılar geldi bi süredir bi aile. Kadın evli çocuklu ama sürekli sevgilimin odasının karşısında abartısız bakın her zaman perde açık oturuyor. Erkek arkadaşım camı açınca orada durunca falan da rahatsız olmuyo kadın.( cama artık sevgilim de pek çıkmıyo tabi bu durumdan dolayı). Bugün de sevgilimle camdan konuşuyoduk arada mesafe az değil ama tatlı bi durumdaydık birden içeri girip aradı beni. Kadın onu görünce cama çıkmış bakıyomuş. Kıskanmam için olan bi yalan falan değil arkadaşlar kendim de gördüm ve aşırı sinirleniyorum. Ailemle yaşıyo olmasam kadının kapısına giderim sen hayırdır diye bu arada ama babamın kulağına gitmemesi gerek ilişkimin.. Sitede oturuyoruz büyük bi bina olduğundan kimin yazdığını tahmin de edemez diye kapısına uyarı niteliğinde bi not yapıştırsam sizce nasıl olur? Aklıma başka bi şey gelmiyor? Sevgilimi ordan konuşturmak istemiyorum o bi şey dese kadın kocasını işin içine katsa daha çok sıkıntı. Mantıklı fikirleri bekliyorum..
Kadın sevgilime göz koymuş gibi ama bi şey yapamıyorum (aciklamayi okuyun simdiden tskler)?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime güvenmekle alakalı değil durum ayrıca arkadaşlar. Hiç bu kadar kıskançlıktan delirceğim bi olay olmamıştı çok rahatsız oluyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kafanızda kurma ihtimaliniz yüksek, ergen gibi kapılara notlar bırakıp insanların huzurunu bozmayın
Gördüğümüz bi şeyi kafamda kuramam:d kadın belli ki sevgilimin evime doğru bakmasını üstüne alınmış ve mutsuz evliliği olan birisi ama yanlış kişiye yönelmiş. Dediğim gibi aileme sıkıntı yaratmayacak olsam kapısına giderim ama öyle bi imkanım yok.
Kadın belki de cama çıkmayı seviyor bakmadığınız saatlerde de çıkıyor olabilir. Perde kapatmayı sevmiyor olabilir benim annemde sevmez bende tam tersi kapalı dursun isterim. O açık bırakır ben fark edince kapatırım, ben kapatmasam aklına bile gelmez açık olması. Kadının hane içerisin bilmiyorsunuz eşiyle diyalogu nedir adam manyağın teki mi bilmeden not atıp kadının başını yakma peşindesin tabi soru troll değilse. Yani ergence düşünceler diyip geçiyorum mantığa davet etmekle birlikte..
Trol soru yazmaya uğraşcak vaktim yok.. benim eşim gibi gördüğüm kişiye göz koyan birine eşi ne tepki verir çok umrumda değil açıkçası ama dediğiniz gibi yanlış anlamamız ihtimaline yormak istiyorum ben de durumu umarım öyledir
Görmeyin duymayın bakmayın. Belki de kadın sevgilinin ona baktığını düşünüyordur. braz camdan uzak kalın
Ya evet öyle bi şey mi düşünüyo acaba diyorum da bizdeki de artık alışkanlık sevgilimin gözü ister istemez bizim eve doğru kayıyo kadın üstüne alınıyo galiba
Belki o da rahatsız oluyor bilemezsiniz. Hatta kocasına söylerse falan sıkıntı. Bir süre camdan uzak durun telefon aşkına devam 😂
Kadın hiççç rahatsız olmuyor bu arada. Gece yarısına kadar görünen odada perde ışık açık oturuyor rahatsız olan insan perdesini kapatır kendimizden biliyorum kddkdkd
Siz uzak durun bence 😄
Niye ya kapıya not bıraksam belki tırsar bi ihtimal dkdkdkd
Bide sevgilinden bilip kapısına dayanırsa 😂😂
Onu yapmaya yemez bence yaparsa da annesi bi güzel kışkışlar kadını😂😂
Sen sevgiline ve gözüne sahip çık. Hayatta her önüne çıkana ayar veremezsin tatlım sevgiline güven ve öyle yaşa az biraz camdan uzak durun.
Hoşçakal ✨🎈
Doğru diyosun her gözü olanla uğraşamam da ilk kez bu tür bi olayla karşılaşınca delirdim ama sevgilimlik bi durum olmadığı için uğraşmaya gerek yok tabi.
Ben hu durumu çözebilirim
Ne şekilde
Nasıl istersen
Fikre ihtiyacım var bacım dkdkdo
Fake hesap açıp instada gerçeğini öğren veya kızı ordan doyur
Kadını tanımıyorum ki
Sıkıntı
Kadın istediğini alamayınca illaki vazgeçecek ha ama eğer sen bu süreçte sevgilini cinsel yönden tatmin edip doyurmasssan o isteği onunla bastirabilir haberin olsun erkek geninde rahatlamak var yaparmı yapar
Valla biz de sevgilimle 2 ay bakıştıktan sonra tanışmıştık pes etmez de bu rahatlıkta devam ederse diyr korkuyorum
Haftada bir kere ilişkin yokmu sevgilinle eğer yoksa riskli
Var tabi
İlişkinin babamin kulağına gitmesin dediğin için sordum ben eğer evleriniz yakinsa pek mümkün değil
Kadın istekli
İsteğini gitsin kocasına göstersin
Vermiyor adam
Başka adam bulsun alla allaaa benim adama göz koyanın gözünü çıkarırım 😒
İkinize yetmez tabi