Kadın sevgilime göz koymuş gibi ama bi şey yapamıyorum (aciklamayi okuyun simdiden tskler)?

Net açıklamam gerekirse şöyle. Sevgilimle evlerimiz karşı binalarda camdan tam denk gelmese de karşı karşıya görüyoruz birbirmizi. 4 senedir beraberiz. Ben ailemle yaşıyorum o da. Bizim alt kata yeni kiracılar geldi bi süredir bi aile. Kadın evli çocuklu ama sürekli sevgilimin odasının karşısında abartısız bakın her zaman perde açık oturuyor. Erkek arkadaşım camı açınca orada durunca falan da rahatsız olmuyo kadın.( cama artık sevgilim de pek çıkmıyo tabi bu durumdan dolayı). Bugün de sevgilimle camdan konuşuyoduk arada mesafe az değil ama tatlı bi durumdaydık birden içeri girip aradı beni. Kadın onu görünce cama çıkmış bakıyomuş. Kıskanmam için olan bi yalan falan değil arkadaşlar kendim de gördüm ve aşırı sinirleniyorum. Ailemle yaşıyo olmasam kadının kapısına giderim sen hayırdır diye bu arada ama babamın kulağına gitmemesi gerek ilişkimin.. Sitede oturuyoruz büyük bi bina olduğundan kimin yazdığını tahmin de edemez diye kapısına uyarı niteliğinde bi not yapıştırsam sizce nasıl olur? Aklıma başka bi şey gelmiyor? Sevgilimi ordan konuşturmak istemiyorum o bi şey dese kadın kocasını işin içine katsa daha çok sıkıntı. Mantıklı fikirleri bekliyorum..

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime güvenmekle alakalı değil durum ayrıca arkadaşlar. Hiç bu kadar kıskançlıktan delirceğim bi olay olmamıştı çok rahatsız oluyorum
Kadın sevgilime göz koymuş gibi ama bi şey yapamıyorum (aciklamayi okuyun simdiden tskler)?