Sevdiğim kız yüz vermiyor açılamıyorum da?

Benim okulda gerçekten çok sevdiğim bir kız var. Gerçekten de saygılı birisi. Ama bu kızla ben bir türlü okuldayken konuşamıyorum. Kız bana hiç bakmıyor. Bende bazen onu görmezden geliyorum utancımdan. Kız Beşiktaşlı ben Galatasaraylıyım. Ve maç izlemeyi çok seviyor baya hem de. Bende 2 3 haftada bir maç olan akşamlarda yazıyorum. Güzel güzel sohbet ediyoruz bazen yetenekleri konusunda övdüğüm oluyor resim çizmesi gibi whats app da baya samimi konuşuyoruz ama okulda günaydın bile demiyor. Birkaç kere ben dedim karşılık verdi tabii de normal yolda karşılaşsak selam vermeyecek o kadar yani bir de benim tüm erkek kankalarımla filan konuşuyor erkeklerle az da olsa konuşuyor ama bana yüz vermiyor :( çok seviyorum gerçekten beni sevmiyor gibime geliyor ben o kadar atılıyorum sevse değer verse diyorum o da bir şeyler yapar diyorum sevmediğini düşündüğüm bir nokta daha bizim whats app grubumuz vardı yanlışlıkla çıkmıştım. Beni ekler misin demiştim işim var birazdan eklesem olur mu demişti işim var demişti.(Gerçi 15 dk sonra eklemişti ama) Sevse değer verse dedim ekler hemen dedim sevdiğim kız bana böyle bir şey söylese hemen eklerim diye düşündüm. Gerçi yanılıyor da olabilirim çok acemiyim daha lütfen yardımcı olun yani bütün erkek kankalarımla arkadaşlarımla konuşuyor arkadaşımdan ayarlayım diyorum cesaretli olmalıyım diyorum sonra :( fotoğraf filan da çekiyoruz grupça ama bir kere bile zor konuşmuşumdur yüz yüze lütfen yardımcı olun açılmalı mıyım sizce?
Sevdiğim kız yüz vermiyor açılamıyorum da?