Bana bile saçma geliyor gerek yok yaaa siz ne düşünüyorsunuz?

Bana bile saçma geliyor gerek yok yaaa siz ne düşünüyorsunuz?

bu durumu o kadar büyütüyorlarki.
hiç tanımadıgım bir kadına iş için ya da bir yer sormak için hatta bir eşyasını düşürmüş onun için seslenmem gereken zamanlarda çok saçma tepkilerle karşılaştım.
Böyle bir durumda ne diye seslenirsiniz
-Abla, teyze, hanfendi (hanımefendi), bayan gibi şeylerle hitap edersin. Ama kalkıpta KADIN bakar mısınız diyemezsiniz.
Bayan bakar mısınız bu para sizden düştü sanırım dediğimde bayan değil KADIN KADIN dedi bana :D Tamam KADIN bu para sizden mi düştü dedim aldı parayı gitti.
Zekası düşük gruplar oturdular düşündüler ve bayan kelimesinin baymaktan geldiği sonucuna ulaştılar:) şaka gibi bayan kelimesinde hiç bir sorun yoktur sorun bunu sorunlu gören zeka özürlülerdedir üstelik feminist gruplar bunu pompalamaya devam ediyorlar. Ne kadar düşük zeka var hep güzel ülkemde neden ama nedennnn!
Şöyle ki toplu yerlerde wc'ye gittiğinde erkek wc - bayan wc yazınca pek hoş olmuyor. Ya ikisine de bay-bayan denilmeli, ya da erkek-kadın denilmeli diye düşünüyorum. Bayan kelimesi kötü bir kelime değil, yerinde kullanmak daha doğru olur diye düşünüyorum
Cevap
9Cevap
Kanunen dokunulmaz. Ve tek tarafli bircok imtiyaza sahip olunca. Ve ayrica turkiye gibi iyi kotu guzel cirkin demeden kadinlara ilah muamelesi yapan erkeklerin oldugu bir ulkede yani hicbir dertleri olmayinca bunu buldular. Ne diyelim Allah baska dert vermesin.
Yani bayan denmesi kulağa hoş gelmiyor ama çok da abartılacak mevzu değil yani daha fazla abartılması gereken mevzu çokk
Yemin ederim ki şu ana kadar aradaki farkı anlamış değilim
Ben insan olarak görüyorum siz kendinizi otekilestiriyirunuz bence
Kadın veyahut Hanımefendi.
Bayan bana kaba bir tabir geliyor nedense.
Ay çok saçma yaa bay’a neden bay diyorlar o zaman? Baymakla ne alakası var bayan kelimesinin?
Bayan Han adının kadınları tarif etmek için kullanıldığını görseydi kalpten giderdi. 😀
Kadının içinde olduğu her şey mantıklı
Karı
Avrat👍
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?